Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Zemplén Maraton
Indította
era
, 2004. március 09. 17:25
Írta 2007. július 03. - 15:46

Írta 2007. július 02. - 18:49

Sziasztok!
Már csak az ezen a héten nevezõk adhatnak meg becenevet, ami rákerül a rajtszámra!
Úgyhogy tessék bátran nevezni!
Már csak az ezen a héten nevezõk adhatnak meg becenevet, ami rákerül a rajtszámra!
Úgyhogy tessék bátran nevezni!

Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.
Írta 2007. július 02. - 11:11

Minden szervezõ azt mondja, hogy túl kockázatos lenne és ezzel megakadályozzák a magyar nõk hosszútávozását? Szerintem szégyen, hogy lassan már csak külföldön indulhatok hosszú távon. Igaz, a ti problémátokat is megértem, hiszen a DM-hez képest valószínûleg kis hal vagytok. Tudnám javasolni az értékes díjak helyett az érmet és kupát. Arra csak lenne pénz? Attól még, hogy nincs lóvé, miért kellene gátolni a nõk hosszú távúzását? Csak ki kell írni az oldalon, hogy hosszú távú nõi versenyzõk nem kapnak nagy nyereményt. Lehet, hogy egyelõre kevés nõ indulna a hosszú távon, de pár év múlva lehet, hogy egyre többen. Így viszont biztos, hogy egy sem fog soha. És én se megyek, mert jobban tetszik a Rákóczi 120 TT, abban több a kihívás. Kérlek ne vegyétek ezt sértésnek, ez az én véleményem, a Zemplén számomra a hosszú távokat jelenti, a felfedezés örömét, ezért is döbbentem le, amikor láttam, hogy nincs nõi hosszú már itt sem. Most már egyre inkább külföldre kandikálok, mert ott irtó jók a hosszú távok és minden nõi társamat, csapattársamat is erre buzdítok. Higgyétek el, bár ti nem látjátok, egyre több lány teker hosszabb távokat!
Egyébként szerintem a nõi master1-nek semmi értelme sincsen, az még teljesen felnõtt nõ! A fiatalokat is jobban össze lehetne vonni. Na mindegy, ebben úgysincs szavam, és mivel én csak egy versenyzõ vagyok, ezért így is fogom látni a dolgokat. A ti oldalatok pedig a ti oldalatok marad. Mindenkinek erõteljesen más a szemszöge ebben az ügyben.
Egyébként szerintem a nõi master1-nek semmi értelme sincsen, az még teljesen felnõtt nõ! A fiatalokat is jobban össze lehetne vonni. Na mindegy, ebben úgysincs szavam, és mivel én csak egy versenyzõ vagyok, ezért így is fogom látni a dolgokat. A ti oldalatok pedig a ti oldalatok marad. Mindenkinek erõteljesen más a szemszöge ebben az ügyben.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. július 02. - 10:20

Kedves Lensver!
Több oka is van annak, hogy kiszedtük.
Pl. tavaly egy nõi induló sem volt hosszú távon. Elõtte sem sok.
Mindig is igyekeztünk megfelelni az igényeknek, de nem könnyû. Minden évbe többen is jelezték, hogy a master kategóriát tovább kéne bontani. Idén követve a "nagyokat", mi is ketté szedtük. Erre jött a telefon, hogy a master 2-t is tovább bonthatnánk... Aztán minden évben van pár nagyon fiatal induló. Sajnos ott is az van, hogy 1-2 ember kedvéért nem tudunk külön kategóriát indítani. így is minden évben rajtunk marad több tízezer Ft értékû díj, mert nem volt még három teljesítõ sem minden kategóriába... Közbe pedig szószerint küzdünk azért, hogy ne legyen veszteségünk.
Azért is vesszük át a változásokat, mert elméletileg minden maratonra ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Túl kockázatos lenne számunkra nagyon eltérni az "átlagtól".
Több oka is van annak, hogy kiszedtük.
Pl. tavaly egy nõi induló sem volt hosszú távon. Elõtte sem sok.
Mindig is igyekeztünk megfelelni az igényeknek, de nem könnyû. Minden évbe többen is jelezték, hogy a master kategóriát tovább kéne bontani. Idén követve a "nagyokat", mi is ketté szedtük. Erre jött a telefon, hogy a master 2-t is tovább bonthatnánk... Aztán minden évben van pár nagyon fiatal induló. Sajnos ott is az van, hogy 1-2 ember kedvéért nem tudunk külön kategóriát indítani. így is minden évben rajtunk marad több tízezer Ft értékû díj, mert nem volt még három teljesítõ sem minden kategóriába... Közbe pedig szószerint küzdünk azért, hogy ne legyen veszteségünk.
Azért is vesszük át a változásokat, mert elméletileg minden maratonra ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Túl kockázatos lenne számunkra nagyon eltérni az "átlagtól".
Írta 2007. július 02. - 09:08

Sziasztok szervezõk! Érdeklõdni szeretnék, hogy miért nem indulhatnak nõk a 80 km-en? Ti is átvettétek a Top maraton diszkriminatív politikáját? Szomorúan látom, hogy egyre több hosszú távból kizárják a nõket hazánkban. Ez igazán randa dolog.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. június 24. - 14:30

Tokaj Óvár út 36.
0670/3871428
3000 ft/fõ/éj, választható meleg vagy hideg reggeli + 400 ft/fõ
0670/3871428
3000 ft/fõ/éj, választható meleg vagy hideg reggeli + 400 ft/fõ
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. június 22. - 20:42

Most hívott mádi haver, hogy talált még szabad szálláslehetõséget.
Felújított parasztház, 10 ágy + 4 pótágy 4 (vagy 5) szobára.
3000 Ft/fõ/éj
Érdeklõdni lehet: Galambosi Ildikó, 20/932-9818
A honlapjuk még készül, de képek már vannak:)
www.erzsebetvendeghaz.eu
Felújított parasztház, 10 ágy + 4 pótágy 4 (vagy 5) szobára.
3000 Ft/fõ/éj
Érdeklõdni lehet: Galambosi Ildikó, 20/932-9818
A honlapjuk még készül, de képek már vannak:)
www.erzsebetvendeghaz.eu
Írta 2007. június 20. - 20:10

Hát sajna semmi sikerélményem nincs, felhívtam az önkormányzatot, ott azt a tippet adták, menjek Tokajra, mert nincs messze (kb 15 km).
....csak ne szeretném ennyire az aszút....!!!
....csak ne szeretném ennyire az aszút....!!!
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. június 16. - 14:21

igen, valószinüleg én voltam!
Sajna igen, az egyiknél még van pici remény, mert még nem küldték el a foglalót.
Azért én is megpróbálok minden követ megmozgatni, ha van valami, jelzem!!
Sajna igen, az egyiknél még van pici remény, mert még nem küldték el a foglalót.
Azért én is megpróbálok minden követ megmozgatni, ha van valami, jelzem!!
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. június 16. - 09:24

Amiket e-mailbe küldtem címeket, ott is telt ház van?
(Neked küldtem egyáltalán?)
(Neked küldtem egyáltalán?)
Írta 2007. június 16. - 09:21

Sajnos eddig 2 lehetõséget találtam, de mind2 helyen tele vannak

" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. június 15. - 21:00

Akit zavarna a kemping beli ricsaj, folyamatosan keresek alternatív szálláslehetõséget, ha megtudok valamit írok!
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. június 15. - 15:56

Igen szervezõ féle.Tisztelt thread! Te szervezõféle vagy? Szeretném módosítani a nevezésem, eddig még nem fizettem be a zsét, eredetileg az 55 km-re neveztem, de inkább a 30 km - en indulnék, egy lábsérülés miatt. Megtehetem?
Köszi
Most még módosíthatod.
Az info@zemplenmaraton.hu címre dobj egy emailt a regisztrációkor megadott adataiddal, és abba írd le, hogy szeretnél távot váltani.
Írta 2007. június 15. - 15:53

Sysspo!
Csak filmezni jönnél? Jó lenne találkozni megint!
Tisztelt thread! Te szervezõféle vagy? Szeretném módosítani a nevezésem, eddig még nem fizettem be a zsét, eredetileg az 55 km-re neveztem, de inkább a 30 km - en indulnék, egy lábsérülés miatt. Megtehetem?
Köszi
Csak filmezni jönnél? Jó lenne találkozni megint!
Tisztelt thread! Te szervezõféle vagy? Szeretném módosítani a nevezésem, eddig még nem fizettem be a zsét, eredetileg az 55 km-re neveztem, de inkább a 30 km - en indulnék, egy lábsérülés miatt. Megtehetem?
Köszi
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. június 15. - 15:46

Írta 2007. június 15. - 15:43

Hello thread!
A Pannon sorozathoz hasonlóan szeretnénk filmezni / fotózni ( SystemSport ) a Ti rendezvényeteket is. Kivel vegyem fel a kapcsolatot?
A Pannon sorozathoz hasonlóan szeretnénk filmezni / fotózni ( SystemSport ) a Ti rendezvényeteket is. Kivel vegyem fel a kapcsolatot?
Írta 2007. június 14. - 11:39

Tavaly nem voltam, idén ott a helyem! Sõt én is viszek még egy embert, akinek jön a barátnõje, igaz õ nem nevez, de õ is hoz drótot. Alig várom, Istenkirály lesz!!!!
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. június 14. - 01:54

Sõt, valószínûleg a galériában ott van egy jobb felbontású kép is!akkor gyorsan lemnetem
még így is szép meglepi volt!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. június 13. - 22:47

akkor gyorsan lemnetem 
furcsáltam is hogy 1000 kép közül pont mi kerültünk oda, de jövõre is lesz esélyünk, mert megyünk megint!

furcsáltam is hogy 1000 kép közül pont mi kerültünk oda, de jövõre is lesz esélyünk, mert megyünk megint!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. június 13. - 22:45

Azért nem vehetted észre eddig, mert cserélõdik:)Most látom csak, pedig jártam a honlapon már egy párszor idén, hogy az egri különítmény, én meg haver tekerészünk azon a fõoldali képen