Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Zemplén Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1012 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na nekem is nagyon tetszett, ez jobb volt ám, mint tavaly. Jó hangulatban nyomtam végig, csak a belógó ágak karszaggatása csalt idõnként káromkodást a számra. (végére eléggé durván néztem ki) Sár nem volt vészes, csak pont annyi, hogy izgalmas és nehéz legyen. Kicsivel több mint 3 óra alatt belandoltam, ami egy lendületes pályát takar, nem volt igazán tolós rész. A terep nem volt gyengus, kimozogta a kicsike a rugóutat, elõl-hátul. Szóval én biztosan jövõre is itt leszek, csak így tovább, szuper volt!

Ami tetszett:
-táj (bár sok a tarvágás, itt is...)
-nyomvonalkijelölés lényegesen jobb volt, mint tavaly, ez jó, mert azt mutatja, hogy a rendezvény igenis fejlõdõképes - még nekem sem sikerült eltévedni (a hosszútávosok nyomvonal átrakásból fakadó eltévelyedésekkel kapcsolatban nem nyilatkozom - talán annyit, hogy nem-elfordítható, vagy elfordítva értelmetlen (ezáltal figyelmeztetve a versenyzõt, hogy valaki vicces kedvében volt) kijelölés kellene)
-pályavezetés szuper, az egyik legjobb, ami valaha is volt - aszfalt kevés, de pont elég, jó kis terep, dózerút, saras-csalános mocsárvilág, nagysziklás zúzda lefelé, vége meg csak küldõs, hogy csak izomból kelljen menni - szóval szerintem ezen nem kellene már nagyon módosítani, talán csak a cél elõtti hajtûkanyar nem kellene...
-végig tekerhetõ pálya - ez ritkaság, de tetszett, hogy nem volt nekünk, amatõröknek, sem tekerhetetlen
-frissítés, ami volt, jó volt
-pontos és kategóriánkénti rajt (bár tudom, hogy ez a versenyzõkön múlik, de nemtom, hogy a húszadik felszólításra még mindig mit kerestek sárga rajtszámosok a középtáv elején? diszkvalifikálni mindet iziben...;) )
-kultúrált és fullos rajtközpont

Ami kevésbé tetszett:
-sár (na jó, nem a ti hibátok)
-az erdõbényei vízvevõ helyet ki kellett volna szallagozni, én speciel eltéptem mellette (nem, kék kút mellett reflexbõl nem állok meg), s már nem akartam visszafordulni
-pólót hiányoltam - szép az az agyag emlékérem, de a póló csak hozzátartozik már egy maratonhoz, jõvõre én szeretnék!
-egyértelmûen kevesebb volt a célban a kaja / Mountain Dew mint tavaly - a versenyzõk nagggggyon éhesek :) (az 1 db az kábé 3 sec alatt becsusszant)

Hát sajna egy napszemüveget sikerült elhagynom a parkoló területén, ha valaki megtalálta, legyen szíves jelezze! (típust értelemszerûen nem mondanék, még...) thread, veled már beszéltem az ügyben, ha neadjisten megtaláljátok (kicsi esély, de hátha...), kérlek szólj.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
jó volt :)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Azt hittem már, sárdagasztásra nem jössz!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Én viszek mindent, ha meg nem kell a kocsinkban hagyom :)
Aki nem autóval jön, annak + szopesz. Vagyis nem, meert van csomagmegörzõ :)

Izé

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Ha nem viszel váltóruhár, akkor több helyed lesz a vonaton,visszafelé.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
dante, köszi a tippeket

még annyi lenne, h váltó ruhát vagy ilyesmit érdems vinni?
illetve ot van lehetõség a csomagot lerakni, elhelyezni, úgy h ne lopják el?
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

kérdésem az lenne, h mit kell vinni egy ilyen versenyen ill. mire kell számítani?
elõre is thx

Ha az elsõ versenyed, akkor fogd fel úgy, mint egy túrát, azaz vigyél mindent amit egy bicajtúrára vinnél. Kaja az van elég sûrûn (lásd weblapon a pályarajzon), szóval én nem vinnék, max 2 mûzlit. Piát is izléstõl függõen. Ha minden befér mezbe, az csak annál jobb, hátizsákot ne vigyél. Ne vigyél olyan szerszámot se, amivel egy problémát csak órák alatt tudsz megoldani, elég, ha egy problémát csak pillanatnyilag orvosolsz, azaz amíg be nem érsz a célba. (pl öntapadó folt / pótbelsõ igen, de rendes foltozókészlet nem) Ha rövidtávon mész, nincs okod aggodalomra, a középtávon már jobb, ha figyelsz az erõd besztására - pl ne indulj meg mint az állat az elején a mezõny elejével, hiszen pl középtávon 3 nagy hegy van. Magyarul menj saját tempót, s ne idegesítsen az, ha valaki leelõz - de hasonlóképpen, ha tutyimutyiznak elõtted, elõzz nyugodtan. Ha hosszútávra neveztél, kezdj imádkozni. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Na wazze, sárdagasztásra nem megyek :cry:

Csííííííírke vagy! :D Megfutamodsz ennyitõl?

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Egyelore nem kell sargumi. 1 oraja kezdett esni, de nem veszes.
Ha rosszabbra fordul megirom.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

debrecenbõl jön vki a zemplénre?
más kérdés: lehet h hülyén hangzik, de nekem ez lesz az elsõ montis maraton versenyem. kérdésem az lenne, h mit kell vinni egy ilyen versenyen ill. mire kell számítani?
elõre is thx

vigyél minden olyan szerszámot, ami a gyorsan orvosolható hibákhoz kell.
belsõ, pumpa, imbuszkulcsok, stb.
némi kaja és pia izlés, anyagcsere és szervezéstõl függõen.
esetleg ruha idõjárástól függõen.
Plusz, ami eszedbe jut, és szükség lehet rá.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Én is most mentem volna elõször, de kitugggya mi lesz még ?!
Szerintem ne vigyél, olyat amit elhanyagolhatónak tartasz.
Majd erre is rájössz késõbb, hogy mit kell vinni. Már lassal azt kérdezitek fórumon, hogy hogy kell csajozni :)

Izé

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
debrecenbõl jön vki a zemplénre?
más kérdés: lehet h hülyén hangzik, de nekem ez lesz az elsõ montis maraton versenyem. kérdésem az lenne, h mit kell vinni egy ilyen versenyen ill. mire kell számítani?
elõre is thx
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Na wazze, sárdagasztásra nem megyek :cry:

Izé

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hajjaj, itt a zord idõ - no akkor sárgumikat fel...:D

me

me

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
A telefonszámok itt:
http://www.zemplenma...act.php?lang=hu
Úgy megy, mint a karikacsapágy.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Köszönöm, ez megnyugtat. Most már vonat, 99%. Hápi ha mégis le tudtok minket vinni, kérlek csörrenj rám!

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Egyáltalán nincs messze Szerencstõl, tavaly onnét mentünk ki, és onnét mentünk haza.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Jó ez a kiszállítás Szerencsrõl, lehet, hogy élnénk vele, de melyik számon kell érdeklõdnünk? Úgy nézem ott át kell szállni másik vonatra (Bp. felõl az az egyetlen átszállás), de mindössze 5 perc áll rendelkezésre - namost a MÁVot ismerve, ez elég húzos ûgy. Ha nem jön össze (nem férünk fel), de nem is érjük el a csatlakozást, Szerencs messze van a rajttól? (csak mert a menetrend szerint 5 perc - na ha az összesen 5 km a rajtterületrõl, akkor legurulunk (hacsak nem 600 szint felfelé...:D )

Nem tudom milyen mesze van, de szerintem a csatlakozás bevárja a vonatot, legalábbis általában így szokott lenni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem tõled kérdeztem, neked Gödöllõ-Visegrád táv sincs messze...:D (megj. 60 km+)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Nincs messze