Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Zemplén Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1012 hozzászólás a témában

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Szerintem.
Mindegy.
Szerintem.
Jövõre is jövök...azért.
Szerintem.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

a nevezettek listáján azért nem szerepel mert helyszínen nevezett.
beérkezõként meg sajna eltévedt gondolom ezért nem szerepel vagy nem?
szerintem.

A nevezettek listaban a helyszinen nevezettek is szerepelnek, ha teljesitettek a tavjukat.
http://www.zemplenma...ist.php?lang=hu
De erre sem mernek megeskudni, hogy minden pontos.

vakond

vakond

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

lenne egy kerdesem.

724. sz. rajtszammal szerepelt tag sem a nevezettek listajan, sem a beerkezettek kozott nem talalhato. Mi lehet a hiba oka.?

a nevezettek listáján azért nem szerepel mert helyszínen nevezett.
beérkezõként meg sajna eltévedt gondolom ezért nem szerepel vagy nem?
szerintem.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

lenne egy kerdesem.

724. sz. rajtszammal szerepelt tag sem a nevezettek listajan, sem a beerkezettek kozott nem talalhato. Mi lehet a hiba oka.?

Amit kaptam listat azon az van, hogy eltevedt. Azaz nem tekerte vegig a palyat. Az eltevedesrol nem tehetnek a versenyzok. Majd meg atgondoljuk mi legyen ezekkel az emberekkel.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Gratulálok a 17 célbaérkezõnek a hosszútávon! Ezek szerint a hosszútáv indulóinak több mint 50 %-a eltévedt. Már az is szép, hogy nincs a nevünk feltüntetve a megalázó "nem teljesítette" jelzõvel a lista végén. Azt mégse várhatjuk, hogy részünkre a verseny után új, 75 km-es távot hozzanak létre. Arról nem is beszélve, hogy ez már nem is tükrözné a valós erõviszonyokat, hiszen az a két-három csomópont, ahol nem voltunk biztosak a dolgunkban, elég sok idõveszteséget okozott(térkép nézegetése, stb.).Márpedig nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de egy maratonon csak arra szeretnék koncentrálni, hogy a lehetõ legtöbbet hozzam ki magamból, és nem azon agyalni, hogy merre is kell menni.Persze kissé hiányzott a kihagyott két frissítõpont közül legalább az egyik, de hát minek annyit inni? Egyébként tetszett a pálya, ez a 75 km is jólesett, de szívesen megtettem volna a teljes távot is, ha már arra neveztem. Nem rajtam múlott, hogy nem így történt...Na üdv mindenkinek, gyertek el jövõre is, ez a kis malõr ne szegje kedvetek.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Masoltam meg fel nehany fenykepet.
http://www.zemplenma...ure.php?lang=hu

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

lenne egy kerdesem.

Meg kell kerdezni vakondot, mert en nem tudom mindig eldonteni, hogy melyik emberhez melyik rajtszam tartozik...

vakond

vakond

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
a lista

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
lenne egy kerdesem.

( . ) ( . ) \l/ 8====O

vakond

vakond

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Szerintem thread arra céloz, hogy a helyszíni nevezések rombolták le a könnyen elkészíthetõ eredménylista lehetõségét...

a helyszíni nevezés úgy zajlott mint bármelyk maratonon adtad a lóvét kaptad a rajtszámot nem tudom ez hogy rombolhatta volna le az eredménylistát.
Inkább az elõnevezéssel voltak problémák!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
kösz szred
bocs, csak nem találtam meg elsõre.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem thread arra céloz, hogy a helyszíni nevezések rombolták le a könnyen elkészíthetõ eredménylista lehetõségét...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vakond

vakond

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
szerinrem meg pont nem a nevezéssel volt probléma
hanem azzal ami utánna jött ill. kellett volna hogy jöjjön

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Fent van az eredménylista :cool2:

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

A rajtlistát természetesen eltávolították, így nem lehet megnézni kb. hányan nem értünk be.

http://www.zemplenma...hu/nom_list.php
Nem mernek megeskudni ra, hogy teljes...

Egyetertek azokkal az egyesuleti tagokkal, akik azt mondtak, hogy nem engedjuk a rajt/cel kozpont kozelebe azt, aki iden a helyszini nevezesert volt felelos.

Ha jovore kozom lesz a versenyhez, biztosan nem fordul elo megegyszer ilyen.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Ki fogom irni az osszes indulot, de az nem lesz meg ilyen "hamar".
Megjegyzesbe odairom majd, ki miert nincs benne a sajat tavjaba...

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Engem is díszkalifáltak, de a 17 beérkezõnek gratulálok.
A rajtlistát természetesen eltávolították, így nem lehet megnézni kb. hányan nem értünk be.
Dehát mindig kell vmi problémának lennie.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

... igaz ebbõl 2-en közép hosszút mentünk saját bevallásra (ez 75 km jelentett a mi esetünkben)....

Es melyik tavon ertekeljunk ha 75 km-t mentel?
A jovo evrol meg nem tudok nyilatkozni, de jogos amit irsz.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Nem látom magam a listán (Orbán László) , de azt tudom, hogy a piros rajtszámosok közül 4-nek jöttem be, igaz ebbõl 2-en közép hosszút mentünk saját bevallásra (ez 75 km jelentett a mi esetünkben).

Amennyiben diszkvalifikáltak úgy nagyon morcos leszek...

Nem is tudom, hogy most mit szeretnék jobban, felkerülni a listára vagy ingyen nevezést a jövõ évi maratonra...

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Kitettem az eredmenyeket.
Csak azok vannak a listaban, akiknek meg van minden adata...
http://www.zemplenma...n.hu/result.php