Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Zemplén Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1012 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ti még hisztek a tündérekben,sárkányokban és eredménylistákban?:no:

:P Majdcsak lesz,+/- pár nap már mind1 ennyi idõ Lteltével

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Pont ezért jöttem én is. :o
Semmi komolyat nem várok, csak érdekel.
Szóval eredményeket ide, de azonnal ám!
:)
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ajjaj, ebbe az értekezésbe nagyon veszélyes belemenni - bár rendkívül érdekes és tanulságos. Persze ez még nem jelenti azt, hogy az eredménylista már egyáltalán nem is érdekel. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Jajj Istenem, nehogy nállunk is bevezessék, mint az osztrákoknál, hogy tilos az erdõbe menni, mert mind magánterület!

csak nekik van 8-10 ezer km kijelölt montis útvonaluk, többek közt erdõben is....majd ha a pilisben is kijelölnek egy 800 km változatos montis utat, isten bizony ritkábban megyek a céllõvéldés, fakitermelõs útjaikra....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Ahogyan azt már orby kartárs kifejtette, sajnos a kerékpárosok más elbírálás alá esnek. Én úgy tudom, hogy kis hazánkban csak a direkt erre kijelölt helyeken szabad erdõben kerekezni. Minden egyéb helyen TILOS. Persze a dolog addig nem túl gázos, amíg még arra sincs embere az erdõgazdaságoknak (sajnos), hogy a tapír olasz orvvadászokat elkapják.
Szóval törvény (szabály?) van, de nem tudják betartani.
Üdv Magyarországon!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nekem pedig egy földhivatalnál dolgozó barátom mondta, hogy az erdõkbe bárkinek mindenféle engedély nélkül be lehet menni, természetesen nem baltával vagy fûrésszel.
ez a gyalogos sétákra vonatkozik, nem tudom a kerékpárral / motorral mi a helyzet.

era: ez tudtommal a magánerdõkre is vonatkozik.
magánerdõ...végül is minden erdõnek van gazdája

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Jajj Istenem, nehogy nállunk is bevezessék, mint az osztrákoknál, hogy tilos az erdõbe menni, mert mind magánterület!

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Jobb, ha mindenki tisztában van vele:

A jelenleg hatályos törvények szerint az erdõben kerekezni éppen úgy nem lehet mint motorozni illetve lovagolni, tehát TILOS. Elvileg az erdõgazdálkodó megengedheti a területen való áthaladást/tartózkodást bizonyos idõszakokban és útvonalon és természetesen ezért még ellenszolgáltatást is kérhet.

Szóval azok a gyerekek éppen törvényt szegtek, de én is menden hétvégén ezt csinálom mikor kimegyek a HHH-ra vagy a PILIS-be.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért a pályaismeret nagyon jó dolog. Most idén is sok helyen rutinból vettem a helyes irányokat, a szalagok csak megerõsítettek, de nem kellett annyira figyelni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Annyit nem tévedtem el mint az elsõk mert épp akkor értem a hármas elágazáshoz amikor a többiek visszagurultak. Viszont utána is kellett keresgélni néhány helyen hogy merre menjünk. Szerencsére egy olyan kollégával mentem aki tavaly is volt és õ kb tuda melyik lehet a helyes irány.

azért ezt hívják gigantikus máknak!:)

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Annyit nem tévedtem el mint az elsõk mert épp akkor értem a hármas elágazáshoz amikor a többiek visszagurultak. Viszont utána is kellett keresgélni néhány helyen hogy merre menjünk. Szerencsére egy olyan kollégával mentem aki tavaly is volt és õ kb tuda melyik lehet a helyes irány.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Na, csak most sikerült netközelbe kerülnöm, de mindenképpen dícséretet érdemelnek a rendezõk. A szombat esti pályabemutatás elmagyarázás, hogy mire vigyázzunk, a tészta, a frissítõpontok mind mind fullosak voltak. A 3. frissítõnél még láncolajat is adtak pont jókor! Ez volt az elsõ hosszútávom és leginkább annak örülök hogy sikerált letekernem:-] Ilyen iszonyat csalános rázatós terepen még sose mentem. Fõleg Erdõbénye után ha nem verseny nekem eszembe nem jutna a nyakig érõ susnyáson keresztülmenni :D

Az meg hogy vmi vicces gyerekek elcigánykodták a szalagokat vérlázító ... yól behajigálnám õket a csalánosba egytõl egyig >]

Ezek szerint, te nem tévedtél el!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Na, csak most sikerült netközelbe kerülnöm, de mindenképpen dícséretet érdemelnek a rendezõk. A szombat esti pályabemutatás elmagyarázás, hogy mire vigyázzunk, a tészta, a frissítõpontok mind mind fullosak voltak. A 3. frissítõnél még láncolajat is adtak pont jókor! Ez volt az elsõ hosszútávom és leginkább annak örülök hogy sikerált letekernem:-] Ilyen iszonyat csalános rázatós terepen még sose mentem. Fõleg Erdõbénye után ha nem verseny nekem eszembe nem jutna a nyakig érõ susnyáson keresztülmenni :D

Az meg hogy vmi vicces gyerekek elcigánykodták a szalagokat vérlázító ... yól behajigálnám õket a csalánosba egytõl egyig >]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Aszonta jól van az így.

Össztelós helyett. :D

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Most hivtak telefonon, hogy jo lesz-e, ha csak holnap kapom meg az eredmenylistat :(
Tolem ne kerdezzetek a miertet!
Egyebkent mondtam, hogy nem.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Rajtszam nelkul nem lett volna szabad neki ott tekernie, mert csak a versenyzok es a rendezok kaptak engedelyt.
(A rendezokrol le kellett adnunk nevsort, hogy ki mikor hol lesz...)
Persze erre mondhatja az illeto, hogy versenyeken kivul mindenki engedely nelkul jar tekerni...

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
A törött vázú srác versenyzõ volt, és elõttem nem sokkal állt le teljesen békésen. Kérdeztem, kell-e segítség, megragasszuk-e szigszalaggal. Aszonta jól van az így.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nemisazde mi van ha belemászik valakibe aki pl. dobogós helyen van abban a pillanatban és még fizetett is hogy versenyezhessen...

ja. tudtommal az erdei utakat még a tulajdonos sem zárhatja le.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Csúnya dolog ez, de ha jól gondolom, akkor elvileg minden joga meg volt neki is ott bóklászni. Vagy nem? Engedélye csak a versenyzõknek volt? Amúgy tilos az Á? Thread?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Velem meg versenyzõsdit játszott egy ilyen srác - nem volt semmi, hogy kerülgetni kellett...(visszaelõzött vagy 3-szor, csak a patakos emelkedõn sikerült "lerázni")