Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Zemplén Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
1012 replies to this topic

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
A tavalyi palyarol megtalalhato az alabbi cimen.
www.zemplenmaraton.hu/old/img_map_3d/index.html

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Csak érdekesség gyanánt, az idei flyeren van apróban egy 3D-s pályatérképnek látszó dolog. Ez elérhetõ valahol neten?
A "rendes" pálya/szint térképet megtaláltam a weblapon, egyszerûen csak tetszik ez a fajta jelölés, nagyon kíváncsi lennék rá. :)
Mert ez így van jól.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
"Az elõzõ évi versenyen a hosszú távon történt sajnálatos átszalagozás miatt nem teljesítõk idén ingyen indulhatnak, ha elõre beneveznek."
Azaz akik elõre neveznek!
Név és születési dátum alapján be tudunk azonosítani...

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Azok indulhatnak ingyen idén, akik tavaly a hosszú távon indultak, és a helyi kisebbség átszalagozása miatt eltévedtek.
Ugyanúgy be kell nevezni, de a pénzt nem kell befizetni.
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Akit diszkulafikáztak, az idén tényleg indulhat ingyé.
Csak oda kell tolnom a képem, azt mondani "héhavertavalyeltévedtem", azt már kapom is a rajtszámot?
vagy a tavalyi rajtszámmal kell jönnöm, vagy mi?
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

biciklis szatír

biciklis szatír

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
A tavalyi és tavalyelõtti Zemplén Maratonon is ott voltam. Nekem nagyon tetszett! Javasolni tudom mindenkinek, hogy jöjjön el!

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
OK, thread, meggyõztél!

Egyébként tényleg az elsõn volt nagggyon durva a szalagozás, a tavalyi már sokkal jobb volt!
Ha csak a kritikus részekre jut több ember az sem baj.
Minden egyes ember nagy segítségre van nektek is, nekünk is!

A rajt-cél központ ideális, a cél elõtti visszafordító-"problémával" szerintem ne foglalkozzatok. Nem a sprint fogja eldönteni a helyezést, de ha igen, akkor elõtte van rá lehetõsége bõven.
Nem is emlékszem olyan versenyre ahol a cél elõtt ne lenne lassító/kergetõ/forgató/bármi....
Szóval ez így jó ahogy van.
tessék imátkozni az égiekhez, hogy jó idõ legyen (ne olyan mint a BM-en :( )
és lehetõség szerint reggel ellenõrizzétek a kijelölést.
A "brazil" problémára évek óta nincs megoldás, szerintem ne mi kezdeményezzünk. :)
Kritikus helyre egy-két ember, és imába lesz foglalva a nevetek! :)

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Nekem is van építõ jellegû hozzászólásom.
Ha lehet, akkor vagy egyszerû fehér, vagy sárga szalagot keressetek, mert pl. az elsõ ZM-en az átlátszó-barna kombináció nem igazán jött be...

Ha jol gondolom, akkor tavaly mar sokkal jobb volt a szalagozas. Iden igyekszunk meg jobbra...

Aztán meg a 2x annyi szervezõ jó ötlet, de lehetõleg tudjanak is valamit a lányok mosolygáson kívül. Nem mondom, az is jólesett, de minek után elhagytam az kmórám, szegény nem tudta megmondani, hogy õ éppen hányadik kilóméteren van, vagy mennyi van még a célig/frissítõig.

Csak a kritikus reszre igertem 2x annyi rendezot. Egyebkent tobben leszunk, ahol szukseges.

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Sziasztok!

Nekem is van építõ jellegû hozzászólásom.
Ha lehet, akkor vagy egyszerû fehér, vagy sárga szalagot keressetek, mert pl. az elsõ ZM-en az átlátszó-barna kombináció nem igazán jött be...
Aztán meg a 2x annyi szervezõ jó ötlet, de lehetõleg tudjanak is valamit a lányok mosolygáson kívül. Nem mondom, az is jólesett, de minek után elhagytam az kmórám, szegény nem tudta megmondani, hogy õ éppen hányadik kilóméteren van, vagy mennyi van még a célig/frissítõig.
Ugyen nem nagy kérés?
Egyébként én is megyek, márcsak azért is, mert én ott nõttem fel, és jó hazajárni...
:)

...de idén nem várom meg az unokatesómat :slimak: hanem megyek mint a mérgezett egér.... :brum:

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Hát, jó nagy kerülõ kell, nem szabad hajtûkanyarnak lennie, s lehessen jó sprintbefutó.

A kerulot ugy gondoltam, hogy kivisszuk a panzio fele vezeto betonutra.
Ezt nem konnyu, mert nyugatrol, delrol, keletrol nagy forgalmu ut van. Azaz eleg kis teruleten belul kell utat talalnunk. Na ezt nem sikerult eddig, mert eleg rosszul jarhatoak a kozeli utak.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Legyen inkább egy domboldalon, szlalommal, egy-két ugratóval és a végén egy nagy kidobóval a cél elõtt.
Máris látványosabb és a fourcross szakosztály is kilátogatna a versenyre.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Iden megnezzuk megint, hogy esetleg egy nagyobb kerulovel hatha...

Hát, jó nagy kerülõ kell, nem szabad hajtûkanyarnak lennie, s lehessen jó sprintbefutó.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Ha lehetne nekem is egy javaslatom, tavaly vki említette hogy egy felvezetõ motoros talán megoldaná a szalag átrakásos témát. Pár perccel az élen haladó elõtt mehetne és rendberakná a jelzéseket amiket a "brazilok" elforgattak :-]

Az elso ket evben is megallapodtunk motorosokkal, de verseny elott par nappa lemondtak.
Iden biztos embereket szerveztunk.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Annyi javaslatom lenne Hozzátok, hogy a célegyenest a kempingen át húzzátok, ha lehetséges - a hajtûkanyar a célszallag elõtt balesetveszélyes, s sprintelni sem lehet...(ugye kala? ;) )

Koszi az eszrevetelt.
Tavaly egy nap azert mentunk ki, hogy talaljunk jobb megoldast a befutora, de egyszeruen nem volt jobb otlet.
Ami elso evben volt, az tavaly teljesen jarhatatlan volt. Na meg sokan panaszkodtak is ra. (jogosan) A kemping hatulrol csak alig jarhato uton kozelitheto meg, azaz nem jo befutonak.:(
Iden megnezzuk megint, hogy esetleg egy nagyobb kerulovel hatha...

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Ha lehetne nekem is egy javaslatom, tavaly vki említette hogy egy felvezetõ motoros talán megoldaná a szalag átrakásos témát. Pár perccel az élen haladó elõtt mehetne és rendberakná a jelzéseket amiket a "brazilok" elforgattak :-]

Egyszerûbb a brazilokat kinyírni :D És akkor a motoros benzinköltségét se a nevezésbe adjuk hihi

Mellesleg énis megyek, neveztem is :)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

me

me

vendég

• fórumtag
  • 22 posts

Hûûûûûha!

Szerintem én is megyek rá.Bár még nagyon kérdéses!remélem lesz zséééém még április végéig.aztán meg majd vonatra hogy eljussak tatabányáról.

Jaja, érdemes április végéig nevezni, mert addig csak 2500 Ft!
Úgy megy, mint a karikacsapágy.

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 posts

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Annyi javaslatom lenne Hozzátok, hogy a célegyenest a kempingen át húzzátok, ha lehetséges - a hajtûkanyar a célszallag elõtt balesetveszélyes, s sprintelni sem lehet...(ugye kala? ;) )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Többször is fogunk menni. Majd szólunk.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Pályabejárás lesz mint tavaly tavasszal?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi