Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2011. május 10. - 20:54
Írta 2011. május 10. - 14:40
Én konkrétan arra gondoltam, hogy az ebay-en hozzá tudod rendelni a paypal fiókodat és ott tudsz fizetni. Ez lenen az elsõ nem ebay-es vásárlásom és nagy az összeg is viszonylag. De majd látom akkor, mikor a fizetési részhez érek.
TripleB ha rendelsz, csatlakozhatok hozzád? nekem sajnos sem kártyám, sem tapasztalatom nincs -e téren
Írta 2011. május 10. - 11:51
Szintén jártam így, hajtókar jött az usá-ból, indulás BP, Orczy tér.Sajnos mi már jártunk így (illetve nem pont én, bátyámék). Hiába voltunk debreceniek és ki lett fizetve a posta is, legyünk szívesek felmenni a tisztelt fõvárosunkba, ott kicsengetni érte a vámot (errõl kb. senki nem tudja mennyi. amennyit épp kiszabnak rá. hellómi?) és áfát, majd vihetjük. Persze mindezt saját költségre.
Másik példa: nekem a DT villát szintén vámolták, de a posta kihozta házhoz, ott helyben kifizettem érte a terheit és ennyi.
Szerintem maga a VPOP sem tudja, hogy hogyan oldja meg sokszor
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. május 10. - 10:58
Én konkrétan arra gondoltam, hogy az ebay-en hozzá tudod rendelni a paypal fiókodat és ott tudsz fizetni. Ez lenen az elsõ nem ebay-es vásárlásom és nagy az összeg is viszonylag. De majd látom akkor, mikor a fizetési részhez érek.es mi van ha en videki vagyok? a hazhozszallitasert fizettem, nem a vamhivatalba szallitasert.
paypal csak egy van, fizethetsz az ismert paypalos feluleten keresztul is, lehet kerni payment requestet.
-=B.B.B.=-
Írta 2011. május 10. - 08:07
es mi van ha en videki vagyok? a hazhozszallitasert fizettem, nem a vamhivatalba szallitasert.
Sajnos mi már jártunk így (illetve nem pont én, bátyámék). Hiába voltunk debreceniek és ki lett fizetve a posta is, legyünk szívesek felmenni a tisztelt fõvárosunkba, ott kicsengetni érte a vámot (errõl kb. senki nem tudja mennyi. amennyit épp kiszabnak rá. hellómi?) és áfát, majd vihetjük. Persze mindezt saját költségre.
Másik példa: nekem a DT villát szintén vámolták, de a posta kihozta házhoz, ott helyben kifizettem érte a terheit és ennyi.
Szerintem maga a VPOP sem tudja, hogy hogyan oldja meg sokszor
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. május 10. - 07:46
minden csomag oda megy, csak valamelyikre az a pecsét kerül hogy vámmentes valamelyikre meg nem. utóbbi esetben kapsz levelet, hogy "szíveskedj intézkedni az orczy téren" ami nem tudom mit jelent. nemrég írta valaki hogy elég elfaxolni nekik a netes számlát aztán küldenek csekket meg csomagot. én tegnap faxoltam nekik... telefonon nem lehet elérni õket. lehet kénytelen leszek bemenni...
arra ügyelj hogy a vámon 30 napig õrzik a csomagot. utána megy vissza a feladóhoz elvileg.
es mi van ha en videki vagyok? a hazhozszallitasert fizettem, nem a vamhivatalba szallitasert.
Aki rendelt már bike-discount.de-rõl : Ugyanaz a paypal fizetési metódusa mint pl az ebay-nek?
paypal csak egy van, fizethetsz az ismert paypalos feluleten keresztul is, lehet kerni payment requestet.
Írta 2011. május 09. - 19:04
-=B.B.B.=-
Írta 2011. május 09. - 09:50
Írta 2011. május 07. - 11:59
Írta 2011. május 05. - 22:35
Tracking no. szerint volt olyan, hogy a nem vámköteles cucc 3-4 napig is heverészett náluk, mire szíveskedtek továbbpasszolni a postának.
A személyes ügyintézés persze gyorsabb, de vidékiként ezt alapból ki van zárva a lehetõségeim közül.
Egyébként minden cucc ott landol, az viszont rejtély, hogy mi alapján döntik el azt, hogy belekukkantanak-e a csomagba.
Az amerikai csomagjaim eddig mindig fel voltak bontva, majd visszazárva, míg a HK-ból, vagy a Tajvanról érkezõk még akkor sem ha egyértelmû volt, hogy a tartalmuk meghaladják a vámmentesség határát. A távol-keleti cuccokkal az a szerencse, hogy sokszor alapból a valósnál alacsonyabb ár kerül rá, illetve kérés nélkül bejelölik, hogy ajándékot küldenek
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. május 05. - 17:38
arra ügyelj hogy a vámon 30 napig õrzik a csomagot. utána megy vissza a feladóhoz elvileg.
Írta 2011. május 05. - 17:30
Tudja valaki, hogy az USA-ból érkezõ csomagot mi alapján vámolják vagy nem vámolják, illetve mennyi a sarc? (Értékhatár, súly, doboz nagysága, szép idõ vs rossz idõ, menstruál - nem menstruál, stb..?)
Kénytelen voltam az újvilágból rendelni 29r villát, mert hazánkban nagyjából 1 db Torából állt az elérhetõ készlet. A USPS trackere szerint jelenleg "Your item is being processed by customs in HUNGARY". Ez vajon azt jelenti, hogy ténylegesen vámeljárás van folyamatban, vagy minden USA-ból érkezõ csomagnak van egy ilyen alapértelmezett állapota? (Köszi, nem lefordítani kellene, literally én is vágom...)
Ha beleestem a szórásba, akkor keresnek õk, vagy kivárják, amíg hiányozni kezd a villám, és én kopogtatok náluk?
Köszönet a válaszokért.
Írta 2011. május 03. - 00:09
Egyetlen nyeregcsõbilincsem (CRC) mellé én is rendelõs társakat keresnék. Paypallal rendelkezõ, (nem igazán postázós) budapesti vagyok.
-Kiskubai, Te kecskeméti vagy?
Szia! Bár írtam, hogy privátban, de válaszolok itt, remélem olvasod.
Írj nekem légyszives még holnap délelõtt egy levelet a kiskubai(KUKAC)gmail(PONT)com címre CRC tárggyal, már vagyunk annyian hogy ingyenes a szállítás. Budapesten személyesen átveheted.
többiek: Holnap délután 14:00 a határidõ a rendelésre való jelentkezésre. Mind a bike-componentsre, mind a CRC-re.
CRC-rõl ingyenes szállítás, személyes átvétel Budapesten.
Írta 2011. május 02. - 21:53
-Kiskubai, Te kecskeméti vagy?
Írta 2011. április 30. - 19:45
(Elõszeretettel várom olyan ember jelentezését aki kp-t paypalra tud konvertálni )
Írta 2011. április 30. - 08:46
Szia. Nem, te matej84 vagy!
Megrendeltem a pedált.
Bocs, ha kihagytalak.
Üdv: mókus
Zsír! Priviben várom az infókat!
Köszi: matej
Írta 2011. április 30. - 01:16
Hali!
A marton az én lennék? Vagy nekem nem rendelted meg a cuccot?
Üdv: matej
Szia. Nem, te matej84 vagy!
Megrendeltem a pedált.
Bocs, ha kihagytalak.
Üdv: mókus
Írta 2011. április 29. - 23:56
Írta 2011. április 29. - 23:36
Nem ! Én vagyok marton !Hali!
Te matej84 vagy.
Írta 2011. április 29. - 23:18
Sziasztok! Leadtam a rendelést az imént a CRC-nek. Mindenkinek köszönöm aki megtisztelt a bizalmával. Aki priviben elküldte, hogy mit kér, annak jön a cucc, név szerint: Zsolesz777, badar, kutya, dpe8, Grande, Kisherceg, Marton.
Nekem ök küldtek privit és meg is rendeltem mindent, nem volt semmibõl hiány. Szállítási díj nem lesz, a paypal árfolyamot és vele együtt az utalandó összeget a bankszámla számommal küldöm mindenkinek priviben. Amint megjött át lehet venni, az esti órákban a nyugati környékén. de majd ezt is.
Üdv: Mókus
Hali!