.....elõször azt hittem, elírtad a légipostát.ajánlom a légipistát, aki Miami-ból 250$-ért hozta haza a vázam, mindössze 4 nap alatt. önmagában talán soknak tûnhet az ár, viszont ebben benne volt a vám is, áfát viszont nem kellett fizetnem.

.....elõször azt hittem, elírtad a légipostát.ajánlom a légipistát, aki Miami-ból 250$-ért hozta haza a vázam, mindössze 4 nap alatt. önmagában talán soknak tûnhet az ár, viszont ebben benne volt a vám is, áfát viszont nem kellett fizetnem.
Ridley Noah Fast
USA-ból hozatott 2db országúti felni (Ebay) nagyon sanszos, hogy fennakad a vámon? Ez már sajnos elég nagy csomag lehet hozzá....
köszi.
THX!!chinarello és kamu oldal.
..már nem!Ez ugye nem komoly kérdés volt?
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast
Decathlon - testápolás - kényelem izzasztás - szárítás kendQ ARTENGO - Artengo 200W fejkendQ ARTENGO - ütQs sportokhoz.OFF: DannyL81, áruld el, mi az a koton a fejeden az avatarodon?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
10-e környékén szeretnék rendelni, akkor még jó neked??Lesz bike components rendelés valamikor? Ha igen betársulnék.
Ridley Noah Fast
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
A morcos.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
És mostanában ez egyre gyakoribb.Én is így voltam,amikor is egyszer csak a levél jött hogy itt a csomag de kérik a paypal számlát...