Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Csak most fogom... Hol tart ez az ország???

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Húúúú most telcsizett az asszony, hogy megjött az eBay-en vásárolt vázam! Egy hét alatt ideért! Alig várom, hogy hazaérjek:D

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
ok, 1rõl beszélünk, és amikor írtam még nem volt ott a hszed...;-) és nem akartam módosítani megint mert gondoltam rájöttünk, h lényegében uazt mondjuk ;-)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor máshogy mondom;)
2 posttal feljebb írtam le, valahogy lényegi történés így müködik.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

tehát jön, érkezik, a fogasos legendával pedig az ezres limitre utalt.

nem fogasos legeda, a fülembe mondta az arc, csak nem kérdõjeleztem meg olyan szinten mint te... nem kerestem mindenen a csomót, nyílván csak egy kb szám volt, h érzékeltesse holtszezonban nem rendelnek külön, majd a "nagy" tételt egyszerre, de ezt írtam is

ennyi
sztem;-)

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Ok Ez így korrekt válasz. Egyébként lehet tudni kb mikor? Egy fekete Aurora fejvédõt is kinéztem, de se boltban se webáruházban nem találtam már L-XL méretet.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igen így van, való igaz állítás.
idõ elött már nincs rendelés, hisz pár nyerget nem éri meg keletrõl idehozatni. majd a nagy rendeléssel.
hogy ez az infó milyen keretszöveggel megy ki a cégtõl, az változó.
rendelés majd a bringákkal, és minden kiegészítõvel ment ki, és érkezik meg majd nemsokára.

tehát jön, érkezik, a fogasos legendával pedig az ezres limitre utalt.

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

És mi történik vajon akkor, ha Thez jobban tudja, hogy mi és hogyan mûködik a Velotrade-nél?:chin:

Akkor bizonyára képes egy konkrét cáfolatra ezzel az információval kapcsolatban, lekezelõ hangnem nélkül is. Egyébként én is kerestem egy Indie nyerget, és a boltból elöttem hívták fel a Velot, ahonnan (szeptember végén) én is azt a válasz kaptam, hogy idén már nem hoznak, egyrészt a túl hosszú átfutási idõ, másrészt a túl magas minimum rendelési mennyiség miatt. Nekem ezt mondták, de ettõl függetlenül lehet, hogy nem így van.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
És mi történik vajon akkor, ha Thez jobban tudja, hogy mi és hogyan mûködik a Velotrade-nél?:chin:

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

nem kéne minden fogasos legendát továbbadni ám, mert alapja közel egyiknek sincsen.
de nyugodtan terjeszd, majd jól megmosolyog mindenki.

ja és a marketinget hol tanították?
:D
ha így müködne, nem ott tartana az ország ahol tart.

Bocs de nem tudom hogy melyik a fogasos legenda. Úgy tudtam a Velo forgalmazza a Specializedet? Gondolom a 10-12 típusból összesen nem számít falrengetõ mennyiségnek 1000 db-ot egy nagykernek megrendelni. Azt is elképzelhetõnek tartom, hogy így szezon végén már a felét sem akarnak idei típusból, mivel inkább kivárják a 2007-eset. A marketingre vonatkozó kérdést végképp nem értem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

A Specko nyergek forgalmazója a velotrágya, ha egy országra vetitve nézzük 1000 db nyereg, (gondolom a 10-15 típus összesen) egyáltalán nem sok. Gondolom a kínaiak is így gondolják, és ez lehet az alsó limit amit hajlandók elküldeni.

nem kéne minden fogasos legendát továbbadni ám, mert alapja közel egyiknek sincsen.
de nyugodtan terjeszd, majd jól megmosolyog mindenki.

ja és a marketinget hol tanították?
:D
ha így müködne, nem ott tartana az ország ahol tart.

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

végiggondoltad mennyi az az 1000 darab nyereg? és hogy akkor miért fogyott el évközben?

konkrétat én sem tudok mondani de kint sincs akkora tõke hogy ezt egy normál bolt megtehesse.. fõleg ha egy egy itthoni forgalmazó "limitjérõl" beszélünk, hisz nálunk is vannak keletibb felvevõpiacok.

A Specko nyergek forgalmazója a velotrágya, ha egy országra vetitve nézzük 1000 db nyereg, (gondolom a 10-15 típus összesen) egyáltalán nem sok. Gondolom a kínaiak is így gondolják, és ez lehet az alsó limit amit hajlandók elküldeni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
1000 csapágygolyó.
inkább az a probléma hogy hozzááférés inkább csak a taiwani raktárkészlethez van, ami meg nem 1 hetes utánrendeléseket eredményez, sokkal inkább szezonálist.
de ha az úgyis érkezik, minek már köztest rendelni?
nemsoká' úgyis itt a tavaszi, télen holtszezon van
Ja, és ez továbbra is Magyarország!
ezt ne felejtsük el.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
szted nem esett le az állam :D
valszeg úgy értette a csóka h 1000db vmit kell rendeljenek és nem 1000 ugyan olyat...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

amikor speckó nyereg után érdeklõdtem, aszonták csak tavasszal, mert most nem hoz be a nagyker, mert a min tétel 1000/db...

végiggondoltad mennyi az az 1000 darab nyereg? és hogy akkor miért fogyott el évközben?

konkrétat én sem tudok mondani de kint sincs akkora tõke hogy ezt egy normál bolt megtehesse.. fõleg ha egy egy itthoni forgalmazó "limitjérõl" beszélünk, hisz nálunk is vannak keletibb felvevõpiacok.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

tényleg nem tud vki egy másik bringabolt-link gyûjtõ oldalt a lap.hu-son kívül?

http://kerekpar.linkcenter.hu/

[highlight] The bike way of life [/highlight]

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Pedig egy-két külföldi gyártó v. elosztó olyan mennyiséget v. árat mond, h leesik az állad! De ha hajlandó vagy akkora mennyiségben vásárolni, amit õ megszab, akkor nagyon olcsón odaadják! de ez csak nagymennyiségnél! Mert egyébként a kereskedõ sem fogja kiküldeni a teherautóit és embereit (plusz a 2-3 napos egyéb útiköltség), mert akkor már nem biztos, megéri neki!

amikor speckó nyereg után érdeklõdtem, aszonták csak tavasszal, mert most nem hoz be a nagyker, mert a min tétel 1000/db...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

bikemag.hu? ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

ismerõs szeretne polar x supermant vásárolni
hol kapható még bp-en? lehet normál és lehet netes bolt is.
az a baj h ahol eddig találtunk ott mind 16os volt neki meg 14es kellene
nem tudjátok hol kapható még 14es méretben komplett polar x superman??

http://www.bikediscount.hu/

amúgy meg http://bicikli.lap.hu/

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ismerõs szeretne polar x supermant vásárolni
hol kapható még bp-en? lehet normál és lehet netes bolt is.
az a baj h ahol eddig találtunk ott mind 16os volt neki meg 14es kellene
nem tudjátok hol kapható még 14es méretben komplett polar x superman??