Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!Rendelt már itt valaki a www.jensonusa.com -ról?Ugyanis kinéztem maganak egy telót és van az oldalon egy kalkulátor amivel kitudoim számolni hogy mennyibe kerül az ideszállítása.A kérdés az hogy ez mennyire megbízható?Tehát pöccre annyiba fog kerülni vagy mire ideér addigra milliókat fognak kérni érte :D ?

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

en mar eleg sok mindent vettem neten, es meg soha semmi bajom nem volt egy uzlettel se. [kop-kopp]

szamitogep alkatreszek, szoftverek, es ruhak leginkabb, mindegyiknel elore fizettem [ez igy mukodik] es mind megjott idoben. mondjuk az ebay boltok amugyis relative megbizhatoak.

de mondom a crc az tenyleg egy jo bolt. nem lesz gond.

Egyetértek. Rendeltem már könyveket az amazonról, alkatrészt sokfelõl, volt, hogy hiba csúszott a szállításba, és nagy ritkán tévedtek is, de megoldották a problémát és ez a lényeg. Sehol olyan gyorsan nem terjed a rossz hír, mint a weben, úgyhogy szerintem senki nem kockáztatja a renomé elcseszését. Ismert webáruház biztosan nem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem te szabod meg. A fizetés fontsterlingben történik. Az átváltás csak tájékoztató gyanánt szerepel.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Üdv!
Nekem is a chanreactioncyclessel kapcsolatosan lenne egy kérdésem.Méghozzá az,hogy a honlapon kiválaszthatjuk,hogy €-ban $-ban v más valutában kívánjuk nézni az árakat,de ha veszek tõlük vmit,akkor én szabhatom meg ,hogy dolcsiban vagy euróban vagy akármi másban fizetek?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha 95 biznisznel tudott jo fej lenni, akkor miert pont most kezdene el szararcuskodni? akkor kb egy fel evig nem tudna semmit eladni. marmint ha kenytelen leszel negativ feedbacket irni. en legalabbis olyat irnek :D

de varjal meg

esetleg irj neki egy nem tul durva surgeto levelet, hogy mittomen versenyed lesz a hetvegen vagy ilyesmi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
mindig próbáltam elképzelni, h hogy készül a 99% pozitív, hát így :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
2003-04-10 óta kereskedik: 95 tranzakció - 100% Pozitív

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
milyen feedbackje van a csavonak? egy heten belul azert valamit irnia kene
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
asszem ide jó lesz:

5 napja megnyert eBay-es aukcióról még nem jött semmi információ. igaz ki volt írva, hogy "Versand nur Deutschland", akkor legalább annyir írhatna, hogy nem kapom meg, ne is várjam. Tegnap elõtt írtam neki, hogy akkor most mi van, de még nem jött válasz sem.

mikor kell elkezdenem aggódni, hogy nem lesz új fékem? :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en mar eleg sok mindent vettem neten, es meg soha semmi bajom nem volt egy uzlettel se. [kop-kopp]

szamitogep alkatreszek, szoftverek, es ruhak leginkabb, mindegyiknel elore fizettem [ez igy mukodik] es mind megjott idoben. mondjuk az ebay boltok amugyis relative megbizhatoak.

de mondom a crc az tenyleg egy jo bolt. nem lesz gond.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
:) Azaz, mindenkinek/hez!:)
Don't drink and drive, just smoke and ride!

Lajos, az aluparipa

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Teljesen mindegy az én szemszögömbõl.

Legyen.

Azért sok sikert a Jézuskának! :cheers:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Teljesen mindegy az én szemszögömbõl. Anyám mindenhonnan azt hallja h interneten itt meg ott lopták meg az embereket, itt meg úgy kell fizetni h elõre küldöm a pénzt, és majd csak utána kapok árut. Nekem ez nem is gáz, inkább anyámnak, hogy mi az hogy csak úgy utalgatunk ennyi pénzt úgy, hogy nincs a kezünkben semmi. Másik ami meg rádobott egy lapáttal az az, hogy PONT ma reggel a Bumerángban Bochkorék errõl beszéltek, h sok visszaélés történik ezekkel és hogy kizárólag csak utánvételre szabad vásárolni. Na most itt azt élbõl nem lehet, ez tulajdonképpen az én édesanyám nagy keserûsége.:)

Lajos, az aluparipa

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Azért egy bolt megbízhatósága és az, hogy meglopnak a neten, az nem teljesen ugyan az.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Rendben, köszönöm a válaszokat.:) Igazából a bizalmi ingás nem bennem, hanem a szüleimben volt, akiktõl ugyebár a jézuska hozna ezt-azt a téli bicózás elviselhetõbbé tevésének érdekében.:) Anyám pedig rögtön azzal kezdte, h pont most, mikor mindenhonnan azt hallani h meglopnak a neten meg stb. nem fogunk kiutalni nekik ennyi pénzt látatlanban.

Lajos, az aluparipa

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Gyerekek, van valakinek tapasztalata a Chainreaction Cycles-el? Tudom, hogy sok helyen szokás ez az elõre fizetõsdi a webshopokban, és õk sem tûnnek fakenek, sõt, teljesen korrekt az egész, de mivel elsõ rendelésem gondoltam megkérdezem rendelt e már valaki tõlük, és hogy mi a vélemény róluk?

Én nyár elején rendeltem tõlük két féktárcsát. Expressz postát kértem (plussz 1 font, összesen 8,5 volt a küldés), és 26 óra múlva kezemben volt a cucc...szerintem mást nem kell mondanom.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
europa legnagyobb webes bringasuzlete. en szemely szerint meg nem vettem semmit toluk, de kornyezetemben mar sokan sok mindent, es mindenki dicseri oket. gyorsak, olcsok, segitokeszek.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Gyerekek, van valakinek tapasztalata a Chainreaction Cycles-el? Tudom, hogy sok helyen szokás ez az elõre fizetõsdi a webshopokban, és õk sem tûnnek fakenek, sõt, teljesen korrekt az egész, de mivel elsõ rendelésem gondoltam megkérdezem rendelt e már valaki tõlük, és hogy mi a vélemény róluk?

Lajos, az aluparipa

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
"a kapitalizmus a szakadék szélén áll ... de mi egy lépessel elötte"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Csak most fogom... Hol tart ez az ország???

hol?