Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2009. július 03. - 21:47
Írta 2009. július 03. - 21:39
Írta 2009. július 01. - 22:08
www.justridingalong.com
Írta 2009. július 01. - 13:49
Írta 2009. július 01. - 12:43
Írta 2009. július 01. - 09:53
Tudom, hogy a szükség nagy úr.
Körbe kell nézni más boltokban - angolból is számos más van, amelyik szállít Mo-ra, van akinél az ingyenes szállítási összeghatár is alacsonyabb, és árban sem mindig a CRC a legjobb.
Bike24 volt a másik opció, de velük is szívtam már. Igaz, lehet bennem van a hiba, mert mindig olyan kell, ami (majdnem) beszerezhetetlen
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2009. július 01. - 09:36
Tudom, hogy a szükség nagy úr.Ez így rendben van, de ha nekem egyszer az kell (és sehol máshol nem kapható)...
Körbe kell nézni más boltokban - angolból is számos más van, amelyik szállít Mo-ra, van akinél az ingyenes szállítási összeghatár is alacsonyabb, és árban sem mindig a CRC a legjobb.
Írta 2009. július 01. - 09:19
"OUT OF STOCK" terméket élbõl nem szabad rendelni tõlük. Errõl már többször volt szó, én is kihangsúlyoztam pár alkalommal.
Ez így rendben van, de ha nekem egyszer az kell (és sehol máshol nem kapható)...
Írta 2009. július 01. - 08:08
"OUT OF STOCK" terméket élbõl nem szabad rendelni tõlük. Errõl már többször volt szó, én is kihangsúlyoztam pár alkalommal.Az utalásról nem küldenek e-mailt, de a postára adásról igen. Nekem pénteken emelték le a pénzt a számláról, szombaton írtak, hogy azóta egy tételt már nem forgalmaznak, annak az árát majd visszautalják, hétfõn meg jött az e-mail, hogy postázták a csomagot.
(Hozzáteszem, hogy a rendelést május 21-én adtam le (akkori 312 HUF/£ árfolyamon), egy nyomorék tétel volt out of stock, a többi mind raktáron volt, addig p*csöltek, amíg szép lassan az összes tétel kifogyott/megszûnt, amit összeválogattam. Száradjon le a kezem, ha még egyszer rendelek tõlük :wallbange)
Írta 2009. július 01. - 07:17
CRC-n mennyi a feldolgozási idõ? Szerdán délben utaltam a pénzt és ma még "This order is awaiting processing". Küldenek amúgy valami visszajelzést, ha megérkezett a pénz, vagy ha feladták a cuccot postán?
Kösz, Gábor
Az utalásról nem küldenek e-mailt, de a postára adásról igen. Nekem pénteken emelték le a pénzt a számláról, szombaton írtak, hogy azóta egy tételt már nem forgalmaznak, annak az árát majd visszautalják, hétfõn meg jött az e-mail, hogy postázták a csomagot.
(Hozzáteszem, hogy a rendelést május 21-én adtam le (akkori 312 HUF/£ árfolyamon), egy nyomorék tétel volt out of stock, a többi mind raktáron volt, addig p*csöltek, amíg szép lassan az összes tétel kifogyott/megszûnt, amit összeválogattam. Száradjon le a kezem, ha még egyszer rendelek tõlük :wallbange)
Írta 2009. július 01. - 00:05
az a baj hogy én sem tudok utalni pénz az ugy néz ki meglesz egy része meg is van azért mondtam hogy késõbb mikor meglesz az egész összeg de köszönömhaver tervez és betársulna valakihez, majd megkérdezem holnap.
Írta 2009. június 30. - 23:34
valaki rendel crc rõl vagy tervezi mert nekem mostanság kellene egy 115fontos tárgy anyira nem fontos de ha valaki rendel az jó lenne ha szolna.föként pest.elõre is köszönöm
haver tervez és betársulna valakihez, majd megkérdezem holnap.
Írta 2009. június 30. - 22:12
Írta 2009. június 29. - 11:14
Kösz, Gábor
Írta 2009. június 25. - 20:50
Írta 2009. június 25. - 13:12
Írta 2009. június 25. - 10:35
"PAYING BY CHEQUE/BANK DRAFT/POSTAL ORDERS
----------------------------------------------------------------
Print of a copy of this order confirmation and post it to us along with your Cheque, Bank Draft or Postal order. We will immediately dispatch your order on receipt and clearance of funds.
1. Payment should be made out to 'Chain Reaction Cycles LTD'
2. Due to varying exchange rates, payment must be in UK POUNDS STERLING
3. Payment must fulfil the TOTAL COST OF THE ORDER.
SEND Cheques and Postal orders to:
Chain Reaction Cycles
7 Kilbride Road
Doagh
Ballyclare
Co Antrim
BT39 0QA
Northern Ireland"
Kellene nekik postáznom egy levelet, azaz ezt a levelet kinyomtatni, jól értem?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Ui.: meglepett, hogy az otp egész korrekt árfolyammal és alacsony járulékos költséggel ajándékozott meg
Írta 2009. június 21. - 19:38
Írta 2009. június 21. - 19:24
Eddig nem jelentkezett senki, hogy rendelnénk közösen a bike-components.de -tõl. Ha valaki kacérkodik a gondolattal az még szóljon ma este vagy holnap reggel. De ha senkinek sem fog kelleni semmi, akkor megrendelem Magyarországon, mert csak 1 vagy 2 spd pedál kellene nekem, és az úgy még nem éri meg kintrõl. Köszi!
Sziasztok!
Ha minden jól megy jövõhét elején rendelnék 1-2 dolgot a bike-components.de -tõl.
Én SPD pedált vennék és basszus a PD-M540 átszámolva kb 8.700 Ft (29.95€) itthon majdnem 13eFt. A PD-M520 átszámolva kb 5.800 Ft (19.95€) itthon 8eFt.
A szállítás 10€ + valami 5€ bankkártyaköltség vagy mifene. Ezt kellene elosztani azok között akik szeretnének valamit.
Ha összejövünk hárman-négyen akkor már elhanyagolható a postaköltség.
Ha valaki rendelne, akkor vasárnap estig össze kellene szedni a cuccokat és megbeszélni a továbbiakat.
Én Miskolc mellett lakok, tehát nem egyszerû a Magyarországon belüli szétosztás, de ha nem nagy mennyiségû és nagy méretû dolgokról van szó akkor vállalom a postázgatást.
Akit érdekel keressen: hatragyi.zsolt@gmail.com