Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
visszaküldést neked kell állni!
nem rég küldtünk vissza egy rugóstagot gariztatni!
amúgy nálunk is volt hiba,2 pár zokni helyett 6 párat küldtek.:D
ott is emberek dolgoznak:)

andris:
Vole kint van angoloknál,azért nem veszi fel a telefont!
én is akartam tõle rendelni Oakleyt,de így maradt a Rudy project.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
hy crc rossz cuccot küldött illetve a színe nem a megrendelt.tököljek azzal hogy visszaküldöm és várok megint 4 napot?már írtam nekik de még nincs válasz.és ha visszaküldetem azt tényleg nekem kell álni vagy rosszul értelmeztem?azért mégis csak az ö hibájuk

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
de akinél csörög a honlapra felírt telefonszám, az pesti ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
de nincs pesten ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jah, pesti

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
És azt nem tudjátok véletlenül, hogy pesti e a srác?mert ha igen akkor jobb lenne a személyes átvét, nem posta, mert állati sürgõs lenne.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
globoak ugyanaz, mint a galaxy.
rendelj bátran, nem lesz gáz!

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
egy galaxybikeos hirdetésnél az apróban volt ott a link itt a bikemagon...ugyanaz sztem

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

köszi!találtam egy linket.ugyanaz a galaxybike, csak más linken. tök sok szemüveg van
http://www.globoak.com/index.php

ezek is eredetiek akkor...vagy nem?

Ha azonos a Galaxybike-al, akkor igen. Ismerem a srácot, korrekt, megbízható.

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
köszi!találtam egy linket.ugyanaz a galaxybike, csak más linken. tök sok szemüveg van
http://www.globoak.com/index.php

ezek is eredetiek akkor...vagy nem?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Rendelt valaki már oakley napszemüveget a GALAXYBIKE tól?van honlap, meg hírdettek az apróban is. érdekelne, hogy tényleg eredeti szemüvegekrõl van e szó.nagyon jó árak vannak.
köszi

Eredeti szemüvegek.
De nem biztos, hogy tudsz rendelni bármit is a honlapról, mert minden kategória üres.

A sebesség mindent megold.

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Sziasztok!

Rendelt valaki már oakley napszemüveget a GALAXYBIKE tól?van honlap, meg hírdettek az apróban is. érdekelne, hogy tényleg eredeti szemüvegekrõl van e szó.nagyon jó árak vannak.
köszi

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
igen mint kiderült az egyik az utolsó volt a másik meg kb 3 órával utána fogyott el:Dde küldtek egy mailt hogy minden postázva van.gyorsan megoldották de lehet a bankártás utalásnak volt ez köszönhetõ.vagy lehet félreértettem és nem is küldik:D de nem valószínû

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor lehet hogy megvetted valamibol az utolso peldanyt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

Hello,

I can confirm that these were dispatched for you today and should be with you shortly.

Natasha Murray - Customer Service Advisor

Tel: 0(044) 2893 345504 Fax: 0(044) 2893 324868
Chain Reaction Cycles Ltd.
Kilbride Rd, Doagh, Ballyclare, BT39 0QA, United Kingdom
The World's Largest Online BikeStore

ezt vehetem biztositéknak?:D

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
írtam nekik hogy világosítsanak fel a helyzet állásáról.még nem jött válasz de anyira nem sietek mire kijönne és már ugysem leszek itthin más veszi át csak jólenne ha tisztázódna.igazából a megoldás sem túl bonyolult akkor nem krom hanem fekete lesz az egyik hajtás ennyi.de azt el akarom kerülni hogy az egyik ne jöjjön.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

hy rendeltem crc n ma kb 10 kor és most 12 kor ránéztem hogy dolgozzák fel a cuccost és nézem még processing de amit rendeltem oda kirakták a not is stock feliratot.létezik az hogy azért vették le mert elvittem az utcsót csak még feldolgozás alatt van az accountomban vagy elvitték elölem.ha elvitték mit szoktak alkalmazni felajálanak cserét vagy csak leveszik töllem és rába..tam?

Én jártam már így. Az én esetemben az "out of stock" tényleg az volt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jobb ha irsz nekik egy emailt es megkerded hogy mi a helyzet. en gyanitom hogy a rendszer hibasan irta ki neked hogy van nekik abbol a termekbol es mikor leadtad a rendelest, csak akkor dobbentek ra hogy tulajdonkeppen ki vannak fogyva. hogy ilyenkor mit szoktak csinalni azt nem tudom, de szerintem jobban jarsz ha kapcsolatba lepsz veluk es letisztazod meg mielott kikuldenek barmit.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
hy rendeltem crc n ma kb 10 kor és most 12 kor ránéztem hogy dolgozzák fel a cuccost és nézem még processing de amit rendeltem oda kirakták a not is stock feliratot.létezik az hogy azért vették le mert elvittem az utcsót csak még feldolgozás alatt van az accountomban vagy elvitték elölem.ha elvitték mit szoktak alkalmazni felajálanak cserét vagy csak leveszik töllem és rába..tam?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

(Hozzáteszem, hogy a rendelést május 21-én adtam le (akkori 312 HUF/£ árfolyamon), egy nyomorék tétel volt out of stock, a többi mind raktáron volt, addig p*csöltek, amíg szép lassan az összes tétel kifogyott/megszûnt, amit összeválogattam. Száradjon le a kezem, ha még egyszer rendelek tõlük :wallbange)

Wiggle-n ez ugy mukodik, hogy osszerakod a kosarat, mondjuk ingyenes posta ertekhatar felett van (100GBP) de ha akar a legertekesebb tetel out of stock, akkor elkuldik kulon ingyen a piti tetelt azonnal. (Legutobb pl. egy kulacstartot)
Raadasul meg arban sem lattam nagy hatranyt barmely masik helyhez. De a legjobban hasznalhato website az biztos, hogy az ovek. Egy ideje ha nem szazezres tetelrol van szo, meg se nezem mas siteokon, ami kell.