Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Ha bekerül a vámra, akkor 20 vagy 28%(vagy ezek közötti érték) rámegy az ár+pk-ra. Egyszóval lehúzás.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
aki ért hozzá homályosítson fel légyszi, hogy milyen plusz díjakkal kell számolni, ha USA beli webshopból illetve ha USA beli ebay-rõl vásárolok. postaköltséget vágom, meg az oda is szokott lenni írva, de egyéb esetleges díjakat nem tudom, hogy mûködik pl. vám meg ilyesmikre gondolok.
köszi elõre is!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
tervez valaki febr. 16-a után CRC-s rendelést?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Ja értem. Azért nem írtam eredetileg simán kormányra, mert alapból a 'kormány'-ból nyílik és így furcsának találtam. De ha így helyesebb akkor természetesen ez marad (:

Ne a kormányból nyíljék ha nem a kormány és tartozékaiból.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

danmail

danmail

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Félreértettél, a kormányrúd azért volt nekem furcsa, mert nekem arról csak az mtb ugrik be (bár az angolban is minden kormány handlebar). Szerintem legyen simán kormány, mert amire most átírtad az nagyon nem jó.

Ja értem. Azért nem írtam eredetileg simán kormányra, mert alapból a 'kormány'-ból nyílik és így furcsának találtam. De ha így helyesebb akkor természetesen ez marad (:

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ha nincs legalább 1680-as monitorod akkor sok értelme nincs dupla felbontásra állítani, hisz kilóg a képbõl. Hiába állítok a rétegeken az egyik midenképp takarja a másikat. Ez a funkció a nagyfelbontásó monitorosoknak készült, hogy ne legyen középen üres tér. Azthitttem egyértelmû lesz, de akkor majd kiírom.

Teljesen jogos. Ki is javítottam (:

Félreértettél, a kormányrúd azért volt nekem furcsa, mert nekem arról csak az mtb ugrik be (bár az angolban is minden kormány handlebar). Szerintem legyen simán kormány, mert amire most átírtad az nagyon nem jó.

danmail

danmail

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

akkor a layout-tal is csinálj vmit, mert chrome és ff alatt is a menüt betakarja a középsõ tartalom, ha a dupla felbontást választom

Ha nincs legalább 1680-as monitorod akkor sok értelme nincs dupla felbontásra állítani, hisz kilóg a képbõl. Hiába állítok a rétegeken az egyik midenképp takarja a másikat. Ez a funkció a nagyfelbontásó monitorosoknak készült, hogy ne legyen középen üres tér. Azthitttem egyértelmû lesz, de akkor majd kiírom.

Nekem kicsit furcsán hangzik egy-két kategória elnevezés, pl. kormányrúd. Meg a szalag se szallag.

Teljesen jogos. Ki is javítottam (:

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem kicsit furcsán hangzik egy-két kategória elnevezés, pl. kormányrúd. Meg a szalag se szallag.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
akkor a layout-tal is csinálj vmit, mert chrome és ff alatt is a menüt betakarja a középsõ tartalom, ha a dupla felbontást választom

danmail

danmail

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

A tiéd? ;)

Valóban. Gyorsan lebuktattatok (:

valamint a termékek sorbarendezési lehetõségét hiányolom.

Konkrétan milyen rendezésre gondolsz? Egy ár szerinti rendezést tettem be. Ezen kívül, hogy lenne célszerû még?
Amúgy gond egy szál se. Nekiülök és átírkálom (:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A tiéd? ;)

a tulajdonos neve - Dániel - és a nicknév - danmail - erre enged következtetni :P

amúgy tetszetõs.
kicsit az elrendezésen lehetne javítani - hagyományosan áttekinthetõbb, amikor ott bal oldalon egymás alatt van minden. valamint a termékek sorbarendezési lehetõségét hiányolom.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Írj nekik e-mailt!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Engem nem a díjak érdekeltek volna, de köszi! :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Itt egy link a szállítási díjakról

http://www.foxeurope...p?Page=Shipping

Van magyar Distributor is:
ezt a linket találtam:

http://www.procross....-kerekpar/mezek

Nem tudja valaki, hogy a foxeurope.com szállít e hazánkba is? Nézegetem az oldalt, de valahogy nem találom, hogy milyen országokba szállít.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nem tudja valaki, hogy a foxeurope.com szállít e hazánkba is? Nézegetem az oldalt, de valahogy nem találom, hogy milyen országokba szállít.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

new shop (:
http://webringa.hu/

Szerintetek?

A tiéd? ;)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
hmmm...mintha a paul-lange.hu kínálata lenne, csak picit olcsóbb

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

danmail

danmail

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
new shop (:
http://webringa.hu/

Szerintetek?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Zoli valahogy nem tudod kedden eljuttatni az agyakat Pestre? Kiskubainak. Valami ellenszolgáltatás fejében. Fél liter hp?

Edit: A Nyugati környékén mozog.

hivjon fel és megbeszéljük
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Zoli valahogy nem tudod kedden eljuttatni az agyakat Pestre? Kiskubainak. Valami ellenszolgáltatás fejében. Fél liter hp?

Edit: A Nyugati környékén mozog.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960