Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Lenne jelentkezõ egy rendelésre innen? CNC-Bike Onlineshop
Úgy néz ki már ketten vagyunk.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

fsanyee

fsanyee

újonc

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
hi,
online boltbol szabad e egész bicajt rendelni? eléggé az ország szélén lakok és a lehetõségek is nagyon limitáltak....

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A crc alap esetben is futár céggel kézbesít elõször vagy otthon vagy vagy nem aztán telefonon megbeszélheted én általában nyomon követtem az útját és az érkezéskor beszéltem a diszpécserrel hogy a futár hívjon fel vagy eleve a rendeléskor a közleményben leírtam a tsz-t hogy hívjanak mert csak így tudom átvenni( ez a legtutibb )
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Királyság, akkor már hárman vagyunk (AGA, dpe8, én).

AGA, akkor tudsz átvevõpontot biztosítani? Az sokat számít, nekem már küldték vissza csomagomat Amerikába "nem kereste" jelzéssel, mert a posta "elfelejtette" bedobni az értesítõ szelvényt. (Szerencsére az Amazon kurva rendes cég, és visszaírták a postaköltséget is.)

A rendelésfeladást, fizetést bevállalom én, ha mindenkinek megfelel a készpénzben elõre fizetés. A rendelési nyugtát mindenkinek továbbítom majd.

dpe8

dpe8

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Én is társulnék igaz max 20-30 $ értékben.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Látott valaki ennél jobb ajánlatot, hasonló méretválaszték mellett fekete DT Revo küllõre?
CNC-Bike Onlineshop - DT Revolution schwarz zum Aktionspreis 254-266, 280 u. 286-296mm

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Én is Bp-i vagyok, és ketten már simán megkapnánk az ingyen postázást is... Szerintem ha holnapig többen nem jelentkeznek, akkor beszéljük le privátban.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Hát vagy PAYPAL :D... ami vásárlásnak számít és így ingyenes :D:D:D legalább is nálam...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Az átutalással óvatosan, mert annak igen magas a banki költsége.

bankja válogatja, 3-5 euró a nemzetközi átutalás, ha nem sürgõsségi (akkor azthiszem 10)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ugyanolyan mint bármelyik más webshop.
regisztrálsz, bepakolod a kosárba a dolgokat, kiválasztod a szállításti módot, fizetési módot (én ahol tudok paypalt választom) és rányomsz a vásárlás gombra. utána várod a reginél megadott adataidon hogy hívjon a futár, vagy csöngessen a postás.

paypalhoz nem kell semmi más, mint egy bankkártya amin engedélyezve van az internetes vásárlás.
paypal.com-ra felmész regisztrálsz, add credit card, beirod a számát, levonnak 1usd-t meg 400ft-ot a számláról. amint bekerül a számlatörténetetbe ez a tranzakció látni fogod a megjegyzésnél az azonosító kódot, amit paypalra visszaírva VERIFIED lesz a kártyád és visszakapod a 400ft. de szerintem e nélkül is lehet már fizetni vele.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Pedig nekem komolyan kellene!!
Errõl a cuccról van szó, És szó nélkül odaadom készpénzben annak aki rendel, akár ma is. Persze név cím ismerõs csere, szóval eddig itt csak olyanok írtak eddig akiket nem ismerek személyesen sajna. Megrendelném én, csak crc-vel nincs tapasztalatom. Pl. ha átutalás nem jó, akkor mi a jó? Ha segítetek belekezdek.
Én Bp vagyok, tudok egy helyet ahol hétköznap mindig vannak, (munkahely) és aki ismer az tudja, hogy megbízható vagyok.

Ride everywhere.

.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A kezdõlapon ott villog a szemedbe hogy jelen pillanatban 51.634ft rendeléstõl ide is ingyenes az alapszállítás.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ha ennyire nem megy ez a közös rendelés dolog, akkor lehet hogy az lesz belõle, hogy még hozzácsapok valamit. Külföldre is van náluk ingyenes szállítás? Ez elég újdonság nekem, eddig mindenütt csak belföldre ajánlották (pl. Amazon)...

ha eléred a határt (árban) ide is ingyenes, de ezt fel is tünteti a weblap

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Ha ennyire nem megy ez a közös rendelés dolog, akkor lehet hogy az lesz belõle, hogy még hozzácsapok valamit. Külföldre is van náluk ingyenes szállítás? Ez elég újdonság nekem, eddig mindenütt csak belföldre ajánlották (pl. Amazon)...

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Az átutalással óvatosan, mert annak igen magas a banki költsége.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Kb. 15 font kell a 135 mellé, hogy ingyen jöjjön a csomag. Az átlagos postaköltség meg 10-20 font körül mozog. Szóval a talán helyett inkább 15 fontnyi áru kéne és nem mástól függ a rendelésed.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

sziasztok!
CRC-n rendeléskor a fizetési módoknál az utolsó lehetõség - ha jól értelmezem - egy sima banki átutalás. a kérdésem az lenne, hogy valaki fizetett már így, illetve hogyan zajlik ez pontosan. az emailben kapok valami számlaszámot amire át kell utalnom az összeget és kész?
elõre is köszönöm a válaszokat

Szia, igen, ez így megy.

szerk.: daniel jozsef: egész korrekten bekeztél azzal a "talán"-al :D

olahlali

olahlali

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
sziasztok!
CRC-n rendeléskor a fizetési módoknál az utolsó lehetõség - ha jól értelmezem - egy sima banki átutalás. a kérdésem az lenne, hogy valaki fizetett már így, illetve hogyan zajlik ez pontosan. az emailben kapok valami számlaszámot amire át kell utalnom az összeget és kész?
elõre is köszönöm a válaszokat

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Jó ötlet, ahelyett hogy egymást kérdezgetnénk hogy ki rendel meg mivanmá a CRC-vel, szerintem kezdjük el összeírni a szerepeket. Szerintem mindenki másolja le az alábbiakat, és írja hozzá magát. Aki lemarad kimarad. :)

Név (nick) - Város - Hozzávetõleges rendelt érték - Hajlandó-e bonyolítani
-------------------------------------------------------------------------------------
daniel.jozsef - Budapest - 135 GBP - talán

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha tehetnék egy javaslatot mint aki már lebonyolított már pár ilyen rendelést elõször az derüljön ki hogy ki rendel mert az egy embernek elég nagy macera ill felelõsség aztán már rá ér az az egy összeszedni a rendeléseket.