Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2010. szeptember 27. - 14:35
Írta 2010. szeptember 27. - 14:33
Írta 2010. szeptember 27. - 14:13
Ezt biztosan és teljesen kikerülni nem lehet, csupán ügyeskedéssel minimálisra faragni.
Írta 2010. szeptember 27. - 13:57
Ezzel most mellényúltál.
Írta 2010. szeptember 27. - 13:55
Írta 2010. szeptember 27. - 12:49
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. szeptember 27. - 12:43
Az ÁFÁt meg nem fizettem meg az amerikai eladó árképzésén keresztül az USÁban? Elvileg mindenféle egyezmények tiltják a kettõs adóztatást, akkor meg hogy van hogy itthon is ráverik a 25%-ot?
Írta 2010. szeptember 27. - 12:33
Írta 2010. szeptember 27. - 11:55
Valószínû heurisztikusan dolgoznak, a kis (méretû, értékû) dolgok tipikusan kevéssé érdeklik õket.
Írta 2010. szeptember 27. - 11:05
de mi van akkor, ha pl amerikaban elek, es haza akarok hozni vmit?
Írta 2010. szeptember 27. - 09:59
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. szeptember 27. - 09:34
a bringás cucc sem különbözik a többi vámolni való dologtól...
vannak olyan termekkorok, amire nem kell vamot fizetni - persze attol fugg honnan jon (usa-eu, etc).
Írta 2010. szeptember 27. - 08:42
a bringás cucc sem különbözik a többi vámolni való dologtól...jah nem is a modjara gondoltam, hanem csak arra, hogy elore utalod e igy azert nem keves riziko van benne... ajandekkent jott? a bringas cuccok vamja hogyan van? elvileg rendesen kell ra vamot fizetni?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. szeptember 27. - 08:35
Én eddig PayPal-on fizettem. Kifizeted és õ meg feladja a csomagot. Kockázatos lehet, de eddig nem volt ilyen bajom. Biztosan van sok sz*rházi más országban is, de eddig sikerült elkerülnöm õket:) Persze fizetés elõtt fotókat kérek leírással együtt, de így is benne van a "lehet nem azt kapom, mit várok" érzés. Szerencsére eddig nem volt ilyen gondom Ennek a DT villának az eladója is nagyon korrekt, nagyon készséges figura volt. Mindenre azonnal reagált, amikor elakadt a csomag még Kanadában, annak is azonnal utánanézett. Itthon sajnos megfogták a vámon, de sajnos nem árt belekalkulálni ezt is.
Visszajelzõ rendszer pedig a postai track-ek lehetnek talán. Ebbõl le tudod követni, hogy éppen hogy áll a csomagod.
jah nem is a modjara gondoltam, hanem csak arra, hogy elore utalod e igy azert nem keves riziko van benne... ajandekkent jott? a bringas cuccok vamja hogyan van? elvileg rendesen kell ra vamot fizetni?
Írta 2010. szeptember 26. - 23:27
Azért ezt nem mondanám, lásd: CRC...Pontosan ez az, én ki szeretném fizetni, csak nem tudom, hogyan. Vagy nagyon rugalmatlanok, vagy szarnak rá... és átb@szás szaga van... de remélem, nem. Csak nem tudtam, hogy ez angol boltoknál gyakori (állítólag nehézkes náluk még ez az online fizetés / vásárlás dolog.. (?))
Inkább az lehet szerintem hogy tologatják/elfelejtik/leszarják...
A helyedben megeresztenék a boltnak egy mailt hogy mi a helyzet, mikor lesz már valami, a végére pedig biggyeszd oda hogy amennyiben 5 munkanapon belül nem kapsz választ, akkor a Consumer Directnek fogod jelenteni a dolgot. Consumer Direct
Ez csak amiatt kell, hogy kicsit megszeppenjenek és csináljanak már valamit két teaszünet között...
Mod:
http://www.life-cycl... conditions.htm
innen idézve: "Charges for areas outside the UK Mainland will be advised prior to delivery."
Ez alapján szerintem neked kell fizetned
Írta 2010. szeptember 26. - 23:14
Írta 2010. szeptember 26. - 21:12
nem tudnak micsinálni, õk hibáztak....a kért összeget kifizetted...
Írta 2010. szeptember 26. - 20:13
Volt már valakinek közületek dolga egy bizonyos Life-Cycles (angol) online bolttal?
Life Cycles
Másfél hónapja rendeltem egy kerékszettet, kifizettem, csak a postaköltséget nem kalkulálták bele, és kb. 4 hete azon megy a levelezés, hogy fizessem ki a maradék szállítási költséget. Nem nagyon értik meg, hogy mit akarok, vagy nem akarják, kezd gyanús lenni.
Egyfolytában az a válasz jön, hogy majd utána néznek, majd megoldják, nyugi.
..... hát mindenesetre kezd érdekes lenni.
Írta 2010. szeptember 26. - 19:03
ill a fizetest hogy oldod meg? elore utalsz egy total ismeretlennek, vagy van vmi visszajelzo-rendszer?
Én eddig PayPal-on fizettem. Kifizeted és õ meg feladja a csomagot. Kockázatos lehet, de eddig nem volt ilyen bajom. Biztosan van sok sz*rházi más országban is, de eddig sikerült elkerülnöm õket:) Persze fizetés elõtt fotókat kérek leírással együtt, de így is benne van a "lehet nem azt kapom, mit várok" érzés. Szerencsére eddig nem volt ilyen gondom Ennek a DT villának az eladója is nagyon korrekt, nagyon készséges figura volt. Mindenre azonnal reagált, amikor elakadt a csomag még Kanadában, annak is azonnal utánanézett. Itthon sajnos megfogták a vámon, de sajnos nem árt belekalkulálni ezt is.
Visszajelzõ rendszer pedig a postai track-ek lehetnek talán. Ebbõl le tudod követni, hogy éppen hogy áll a csomagod.
Írta 2010. szeptember 25. - 19:54
A mi CRC rendelésünk ma éjjel hagyta el az osztrák elosztót, szóval alighanem hamarosan megérkezik.
BTW, nem tudja valaki, hogy hol lehet Cane Creek Linear Pull Drop ciklokrossz fékkart kapni EU-n belül? Van a CRC-nél, de pofátlanul drága az USÁhoz képest.
dejodejóó