Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Indította
xcbiker
, 2004. február 28. 03:45
Írta 2010. december 07. - 18:15
A CRC-n most nem látok jó akciókat. :-)
Õket ismeritek?
H&S Bike-Discount GmbH - Das Original
Amúgy nyerget, XT váltókar szettet, és Reba villát keresnék.
Érdemes kintrõl?
Õket ismeritek?
H&S Bike-Discount GmbH - Das Original
Amúgy nyerget, XT váltókar szettet, és Reba villát keresnék.
Érdemes kintrõl?
breeze :mad:
Írta 2010. december 07. - 16:45
Bike-Components-es rendelésbe beszállna valaki?
Holnap, legkésöbb csütörtökön feladnánk.
Holnap, legkésöbb csütörtökön feladnánk.
Írta 2010. december 07. - 10:47
Más... Ma feladok egy rendelést a bike-mailorder.de-n. Sok jó fixis cucc van, ha valakinek van kedve beszállni (utólag fizetéssel, mert kicsit sürgõs az ügy), az dobjon egy üzit.
Írta 2010. december 07. - 01:24
Írta 2010. december 06. - 17:21
Sziasztok!
Errõl a boltról van valakinek már tapasztalata?
Vente de vélo de course et VTT, accessoires
Errõl a boltról van valakinek már tapasztalata?
Vente de vélo de course et VTT, accessoires
Írta 2010. december 04. - 23:33
Nem minden országgal mûködik a információcsere. Nekem többször jött már Hong Kong-ból áru, adták is a reg. számot, de a postájuk weboldalán még a cucc kézhezvételekor is csak annyi infó volt, hogy az mikor hagyta el õket.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. december 04. - 22:16
Úgy néz ki megoldódik a dolog.
A China Post-nak a küldeménykövetés azt jelenti, hogy a feladás után 2 hétig nem tudnak róla semmit, aztán egyszercsak "Destination Hungary"- ra változik a státusza.
A fene érti ezeket a népeket.
A China Post-nak a küldeménykövetés azt jelenti, hogy a feladás után 2 hétig nem tudnak róla semmit, aztán egyszercsak "Destination Hungary"- ra változik a státusza.
A fene érti ezeket a népeket.
Írta 2010. december 03. - 14:10
Helló!
Itt is feltenném a kérdésem, hátha valaki tudja a megfejtést!
"Segítsetek légyszíves!
Most rendeltem elõször a Dealextreme-rõl, és sehogy sem sikerül trackingolni a feladott cuccost.
Ami a követésnél van link, ott egy kínai nyelvû lap jön be, ha átváltom angolra, és beírom a tracking numbert, akkor azt írja, hogy:
Cannot find a suitable item.
Ilyenkor mi van? Vagy ez normális?
A dealextreme 27-én feladta a cuccot.
Üdv: tboy"
Üdv:
tboy
Itt is feltenném a kérdésem, hátha valaki tudja a megfejtést!
"Segítsetek légyszíves!
Most rendeltem elõször a Dealextreme-rõl, és sehogy sem sikerül trackingolni a feladott cuccost.
Ami a követésnél van link, ott egy kínai nyelvû lap jön be, ha átváltom angolra, és beírom a tracking numbert, akkor azt írja, hogy:
Cannot find a suitable item.
Ilyenkor mi van? Vagy ez normális?
A dealextreme 27-én feladta a cuccot.
Üdv: tboy"
Üdv:
tboy
Írta 2010. december 03. - 13:12
Sziasztok
repasibalint, zotti, volta, Maggi ti jeleztétek korábban, hogy szeretnétek rendelni CRC-rõl, meg még akkor aki szeretne rendelni CRC-rõl írjon nekem egy privit, hogy mit szeretne ill. mikor jó neki, hogy feladjuk a rendelést és akkor összegyûjtöm meg lerendezem a dolgokat.
repasibalint, zotti, volta, Maggi ti jeleztétek korábban, hogy szeretnétek rendelni CRC-rõl, meg még akkor aki szeretne rendelni CRC-rõl írjon nekem egy privit, hogy mit szeretne ill. mikor jó neki, hogy feladjuk a rendelést és akkor összegyûjtöm meg lerendezem a dolgokat.
Írta 2010. december 01. - 11:11
Köszi! Valóban.Nem tudom,hogy hogy nem vettem észre! Akkor ezért ilyen kedvezõ árúak a gépeik!
Azt hiszem komolyan elgondolkozok egy canyon-ban.
Azt hiszem komolyan elgondolkozok egy canyon-ban.
Írta 2010. december 01. - 10:29
Nem tudjátok,hogy Canyon bringákat lehet-e valamelyik webshopban venni. A CRC-n néztem,de nem találtam.
Elõre is köszi.
A saját honlapjuk a webbolt.
Írta 2010. december 01. - 10:26
Nem tudjátok,hogy Canyon bringákat lehet-e valamelyik webshopban venni. A CRC-n néztem,de nem találtam.
Elõre is köszi.
Elõre is köszi.
Írta 2010. november 29. - 17:35
Hali! Lehet hogy megint benne lennék pár cuccal, mikor mi jut az ember eszébe ugye. Mikor adjátok fel?Az mindenkinek jó, ha akkor december elején rendeljük, hogy mindenki beférjen?
Írta 2010. november 26. - 11:48
Írta 2010. november 25. - 19:54
Írta 2010. november 24. - 19:51
véglis találtam egyet ahonnan rendeltem is : Lance Armstrong Livestrong eredeti srga karkt norml mret - Kerkpros ajndkok webruhza - Unas Shop - Jpofa, kreatv ajndktletek kerkprosoknak!
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2010. november 24. - 19:27
Nem teljesen ide illik de lenne egy olyan kérésem kérdésem, hogy tudna e segíteni valaki abban:
Livestrong karkötõt szeretnék rendelni külföldrõl vagy belföldrõl.És információ kéne arról hogy honnan és hogyan érdemes rendelni meg hogy hogy megy ez az egész pl dollárban kell e fizetni, futár vagy posta hozza menyit kell az áron kívül rá fizetni.. ilyenekre lennék kíváncsi.
Ha valaki tudna segíteni az írjon kérem ide vagy pm -ben... nem tudom honnan lenne érdemes rendelni ha tudnátok megbízható oldalt ajánlani azt is megköszönném..
Livestrong karkötõt szeretnék rendelni külföldrõl vagy belföldrõl.És információ kéne arról hogy honnan és hogyan érdemes rendelni meg hogy hogy megy ez az egész pl dollárban kell e fizetni, futár vagy posta hozza menyit kell az áron kívül rá fizetni.. ilyenekre lennék kíváncsi.
Ha valaki tudna segíteni az írjon kérem ide vagy pm -ben... nem tudom honnan lenne érdemes rendelni ha tudnátok megbízható oldalt ajánlani azt is megköszönném..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2010. november 24. - 00:15
Írta 2010. november 23. - 21:24
Írta 2010. november 22. - 21:08
CRC rendelésben én is benne lennék,50 fonttal
En is benne lennek.
Én örülnék és megköszönném ha beszállhatnék hozzátok.
Az mindenkinek jó, ha akkor december elején rendeljük, hogy mindenki beférjen?nekem sajna csak dec eleje lennie, jó, olyan 21-22 ezres tétellel szállnék be