Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
Nagyon sok termék van ott ezzel a 2-7 napos idõvel. Nekem is olyan kéne de remélem ez nem lesz gond.
Marci

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás

Ok srácok, akkor január elején összesítjük a rendelést (január 20 körül szeretném feladni kb.). Legalább jó sok felé fog oszlani a postaköltség, zsír.

Azt hadd kérdezzem meg, hogy ha lesz olyan tétel ami nincs raktáron, hanem 2-7 napos szállítási határidõvel van visszaigazolva akkor az is játszik ugye?

Köszi.
;) breeze :mad:

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
CRC valaki? kb. 30-40fonttal
elõny pest megye. rendeléshez nincs accom, se paypalom, de ha ezen múlik akkor megoldható.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Sziasztok
RSCycle-rõl (Randall Scott Company: Mountain Bike, Road Bike, Pearl Izumi, Fox Clothing, Shimano Shoes, and Outdoor Gear and Outdoor Clothing for Exploring and Preserving our Radical Planet.) sikerült már valakinek vásárolnia valahogy?

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Ok srácok, akkor január elején összesítjük a rendelést (január 20 körül szeretném feladni kb.). Legalább jó sok felé fog oszlani a postaköltség, zsír.

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Sziasztok

Januárban rendelnék Bike-Compról (BIKE-COMPONENTS.DE - Fahrradteile & Fahrradzubehr fr Mountainbike (MTB), Rennrad, Trekking-Fahrrder und Roadbike), lenne aki csatlakozna?

Szintén.

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás

Igen, én is csatlakoznék.

Én is rendelnék pár dolgot. Egy pár Schwalbe hajtogatós gumi biztosan kell.

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás
Hi,

Selcof cumókat lehet vhonnan olcsón szerezni? (CRC-n néha fel-feltûnik egy-egy dolog, de azzal nem vagyok elõrébb)
Vagy van vkinek a Csekert-nél kedvezménye?

Köszi.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás

Sziasztok
Januárban rendelnék Bike-Compról (BIKE-COMPONENTS.DE - Fahrradteile & Fahrradzubehr fr Mountainbike (MTB), Rennrad, Trekking-Fahrrder und Roadbike), lenne aki csatlakozna?

Igen, én is csatlakoznék.
Marci

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Pénzfüggõ, meglátjuk.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Sziasztok

Meg egy.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok

Igen.

A sebesség mindent megold.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Sziasztok

Banshee norbs

Banshee norbs

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Hi,
Rendel vki CRC rõl?
Wha daurs meddle we me?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Nekem anno nem ingyen küldték a vázat, de gondolom akkor neked vmi kisebb dolog lenne :-)

Kormánycsapágy lenne. :)
Írtam nekik délelõtt, de még nem válaszoltak.
Remélem hamar fognak mert "sürgõs" lenne a dolog.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Nekem anno nem ingyen küldték a vázat, de gondolom akkor neked vmi kisebb dolog lenne :-)

Ez jól hangzik! Csak kicsit meglepõdtem, hogy "free" küldenék a cuccot! :)
Igaz nem nagy dolog, de akkor is! CRC felszámolna 5 fontot!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Szia

Én már rendeltem freeborn-ról, kb. 2 év. Akkor még csak banki átutalással lehetett fizetni, most nemtom mi a helyzet.
Teljesen korrektek voltak, mail-ekre válaszoltak, normálisan be volt csomagolva (vázat vettem onnan) az áru.

Ez jól hangzik! Csak kicsit meglepõdtem, hogy "free" küldenék a cuccot! :)
Igaz nem nagy dolog, de akkor is! CRC felszámolna 5 fontot!

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Szia

Én már rendeltem freeborn-ról, kb. 2 év. Akkor még csak banki átutalással lehetett fizetni, most nemtom mi a helyzet. Teljesen korrektek voltak, mail-ekre válaszoltak, normálisan be volt csomagolva (vázat vettem onnan) az áru.

Sziasztok!

Innen rendelt már valaki?

Dealer for Mythic, Ellsworth, Devinci and Specialized bikes and cycling accessories based in Horsham, Surrey - Freeborn.co.uk

Élmények, tapasztalatok, minden érdekelne! :)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

Innen rendelt már valaki?

Dealer for Mythic, Ellsworth, Devinci and Specialized bikes and cycling accessories based in Horsham, Surrey - Freeborn.co.uk

Élmények, tapasztalatok, minden érdekelne! :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Tõlem is ment a privát!