www.bikemarket.hu-n ha rendeltünk, akkor hol lehet megadni, hogy mikor szállítsák ki? Kaptam egy visszaigazoló levelet, de nem tudom, hogy merjek e rákattintani. Elvileg az üzletszabályzatban szerepel, hogy meglehet adni.
Köszönöm!

CRC-rol en is rendelnek, illetve becsatlakoznek egy kozos rendelesbe. (50 font korul neztem holmikat)
Sziasztok!
Ha esetleg valaki rendelne mostanában CRC-rõl és társulhatnék hozzá olyan 20-30 fonttal, nagyon hálás lennék.
Köszönöm.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mégsem a kínai ropi titán váz lesz?
Nézelõdtem netes üzletek között, és a bike24.net-en találtam legolcsóbban Tacx Sirius T1435 görgõt 142 euróért. Esetleg láttatok valahol olcsóbban ilyen vagy hasonló görgõt? Ha esetleg tudtok valami jobb vételrõl, az se baj. Kösz a segítséget.
bikemarket.hu megerõsítés után küld még email-t, hogy ok a rendelés, vagy az "erõsítsd meg" email az utolsó? Ez nekem mindig fura 1-2 webshopban, hogy a rendelés után nem látom, hogy mit is rendeltem. Ebbõl a szempontból pl. CRC vagy bikemailorder jobb, ott lehet nézegetni, hogy a rendelés hogy áll (csomagolás alatt, futárnál stb.).
Nézelõdtem netes üzletek között, és a bike24.net-en találtam legolcsóbban Tacx Sirius T1435 görgõt 142 euróért. Esetleg láttatok valahol olcsóbban ilyen vagy hasonló görgõt? Ha esetleg tudtok valami jobb vételrõl, az se baj. Kösz a segítséget.