Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2011. április 29. - 22:57
Írta 2011. április 29. - 20:25
Nekem ök küldtek privit és meg is rendeltem mindent, nem volt semmibõl hiány. Szállítási díj nem lesz, a paypal árfolyamot és vele együtt az utalandó összeget a bankszámla számommal küldöm mindenkinek priviben. Amint megjött át lehet venni, az esti órákban a nyugati környékén. de majd ezt is.
Üdv: Mókus
Írta 2011. április 29. - 09:01
Sziasztok!
Köszi a leveleket, meg fogok rendelni mindent. már meg is tettem volna, csak közben az otp lecserélte a kártyám, mert lejárt. Ezért a paypalt is meg kellett frissítenem. Ezzel éri meg rendelnem, mert az otp indokolatlanul sokat elkér a sima átutalásnál. Egy pici türelmet kérek tõletek, és amint megvan a paypal frissítés már kattintok is. Bocs a kis malõrért! Üdv: Mókus
Halihó!
Csak érdeklõdöm, hogy a rendeléssel lesz valami vagy kútba fulladt?
Üdv: Matej
Írta 2011. április 29. - 06:03
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. április 29. - 01:50
jött egy levél hogy "orcy téren nyitva tartási idõben intézkedni sziveskedjék". be kell menni vagy lehet email, telefon, átutalással is intézni?
Írta 2011. április 26. - 18:07
Sziasztok!
Köszi a leveleket, meg fogok rendelni mindent. már meg is tettem volna, csak közben az otp lecserélte a kártyám, mert lejárt. Ezért a paypalt is meg kellett frissítenem. Ezzel éri meg rendelnem, mert az otp indokolatlanul sokat elkér a sima átutalásnál. Egy pici türelmet kérek tõletek, és amint megvan a paypal frissítés már kattintok is. Bocs a kis malõrért! Üdv: Mókus
Nem az utalás kerül pénzbe (vagyis itt nem is utalsz igazából), ha paypalal fizetsz (mivel ez ingyenes), hanem a bike-comp számol fel érte plusz 5 euro fee-t. De még mindig jobb, mintha utalnád, mivel az ~10USD + x ezrelék.
A szállítás költség magyarba 10euro, a pay pal nak felára van ami +5 euro.
Írta 2011. április 26. - 12:34
Paypalon keresztül mennyibe kerül az utalás Bikecomp-ékhoz ha kb 45ezret akarok utalni?
Írta 2011. április 26. - 12:27
Írta 2011. április 26. - 11:41
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. április 26. - 11:16
Írta 2011. április 25. - 23:00
Írta 2011. április 25. - 22:58
Írta 2011. április 24. - 17:29
Dombornyomott kártya kell hozzá ugye?
Írta 2011. április 22. - 23:53
Hahó, balagedebr lemondta a rendelést. Én rendelek szívesen, paypalom is van. Holnap dél körül adom le a rendelést, addig lehet priviben elküldeni nekem, ha kell nektek valami. Link+szín+méret+darabszám (amennyiben olyan dolog). Költségeket szétdobjuk, utalni kellene az összeget nekem, amint leokéztam, küldöm, hogy mennyi lesz /fõ. Budapesten lehet átvenni a cuccot, postázni nem fogok, ezért elnézést.
privi ment!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2011. április 22. - 18:45
Sima kártya is jó és csak ID szám kell mert az minden egyes termék esetében más színnél, méretnél stbHahó, balagedebr lemondta a rendelést. Én rendelek szívesen, paypalom is van. Holnap dél körül adom le a rendelést, addig lehet priviben elküldeni nekem, ha kell nektek valami. Link+szín+méret+darabszám (amennyiben olyan dolog). Költségeket szétdobjuk, utalni kellene az összeget nekem, amint leokéztam, küldöm, hogy mennyi lesz /fõ.
Mavic Single Track Gloves Summer 2011 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
a kék csíkban szerepel az ID alatta a szürke szám az ID szám
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. április 22. - 18:37
Írta 2011. április 22. - 16:38
Esetleg akad oly vállalkozó kedvû, aki szervez(ne) egy crc-s rendelést?
Írta 2011. április 22. - 16:33
Érdekes mert a CRC rendszer alapból a postázás kiválasztásánál ingyenesnek még a Parcelforce-ot írta, 15 font a DHL és plusz valamennyi az extra DHL, nah mindegy igazából lényegtelen. Azért az útvonal érdekes (és nem gyors). Belfast-Gatwick-Brüsszel-Eindhoven...onnan lesz Budapest, aztán Sopron. A csomag 1 hete jön, a Royal Mail-el Angliából 3 napon belül eddig megjött mindenem (pedig volt váz is, tehát nagy doboz).
Írta 2011. április 22. - 12:50
Privátban keressetk nyugodtan.
üdv: Matej