Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2011. július 01. - 23:05
Írta 2011. június 30. - 18:09
Írta 2011. június 30. - 09:22
Kimész az alpokba ott durván kapnak a tárcsák, fõleg ha kicsik. Meg józan paraszti esze lehetne a gyártónak, hogy a versenyzõ kevesebbet fékez. Ödönke a leukoplasztal félig leragasztott szemüvegében alig látva sokkal többet húzza. Meg én mindig azt mondom, hogy a hétköznapi használat is amortizál annyira, mint a verseny.
Írta 2011. június 30. - 08:09
nekem úgy rémlik mintha az XTR és még talán az XT is verseny-szett...sem a Bike-magazine teszt , sem a verseny NEM HÉTKÖZNAPI TESZT!
...szóval ezen cuccoknak az ilyen körülmények a "hétköznapiak"
Írta 2011. június 30. - 06:24
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. június 30. - 06:02
Dante-koma is hasonlórol számolt be a trans-germaninál...A német Bike-Magazin tesztben pont ezek a tárcsák hajlottak meg a nagy hõtõl.
Majd lécci, számolj be nekünk, milyen tapasztalataid voltak velük. Sokunkat izgat a dolog.
Köszi !
Írta 2011. június 30. - 02:19
A német Bike-Magazin tesztben pont ezek a tárcsák hajlottak meg a nagy hõtõl.én pár napon belül eldöntöm, hogy ezekre nevezek-e:
Shimano Bremsscheibe SM-RT98 fr XTR BR-M985/988 Center Lock Modell 2011 - BIKE-COMPONENTS.DE
Majd lécci, számolj be nekünk, milyen tapasztalataid voltak velük. Sokunkat izgat a dolog.
Köszi !
Írta 2011. június 29. - 17:48
Jövõ héten rendelnék bike -components-rõl bp-i szállítással. átvétel Lehel-Nyugati -Moszkva-tér. fizetés elõre utalással.
Ha valaki társulna priviben elér.
Szia,
én pár napon belül eldöntöm, hogy ezekre nevezek-e:
Shimano Bremsscheibe SM-RT98 fr XTR BR-M985/988 Center Lock Modell 2011 - BIKE-COMPONENTS.DE
2db 160mm-es érdekel, csak még itthonról kapok választ hogy van-e és mennyi lenne.
Köszi.
Írta 2011. június 27. - 21:09
Ha valaki társulna priviben elér.
Írta 2011. június 27. - 09:33
Schladmingban helyenként kevésnek éreztem a 17 centit.
pedig atlagban nem nagyon jar tobb
Írta 2011. június 26. - 23:41
Írta 2011. június 26. - 20:55
off: gondolom a canyon-ba megy.. miért nem elég a 66?marzocchi 888-at honnan lehet a legolcsóbban szerezni? CRC-n sem olcsóbb,mint itthon,bár itthon nem is nagyon lehet most seholse kapni. Még használtban sem.
Írta 2011. június 26. - 16:52
Írta 2011. június 26. - 12:01
crcbol rendelnek par aprosagot gyorbe. be akar vki szallni?
nah gyor kornyekerol senki? holnap reggelig varok.
Írta 2011. június 25. - 12:18
Írta 2011. június 25. - 11:59
Nekem most végül két nappal késõbb postázták. GLS-el mindig kerek egy hét alatt volt Pécsen. DHL-el a múltkorinál megszívtam, Hollandián vitték át és ott éppen állami ünnep volt. Nem frissült a tracking sem Hollandia és Magyarország között, az ügyfélszolgáltat sem tud mást mondani, csak amit én is látok és a sablon szöveget. Úgy vettem ki, a DHL-nél elég nagyok a szórások.
Nekem a 70 ezer forintos hátró kerekem úgy jött, hogy az agy vége kilógott a csomagból és szép lyukat fúrt magának. Eleve rosszul csomagolták, befeszegették egy kisebb dobozba. Nem kicsit lettem mérges. Erre kaptam jóváírást, amit levásárolhattam, de akkoris, nem jóváírás kell, hanem normális csomagküldés.
Ha ott van az ügyintézõm, õ gyorsan válaszol az emailekre és korrekt, segítõkész (megnézi nekem a terméket a raktárban, leméri, stb.), ha nincs ott, akkor mindig csak a sablon válaszok jönnek (tavaly nyáron egy hétig vártam egy értelmetlen válaszra).
Az utolsó csomaggal eléggé elásták magukat nálam. Arra vagyok kíváncsi, hogy küldik a mavic 819-es felnimet, azt is bevágják és egymáson pogózik minden, ahogy legutóbb a több kilós szerszám a drága kormányon, vagy be tudják-e értelmesen is csomagolni. Az ajándék italpor kiszakadt és a legutolsó zacskóig, dobozig mindenbe belement a por, egy órát törölgettem a cuccokat. A csomagolással nem igazán törõdnek.
márpedig ha levegõben szállítanak, akkor törõdni kellene a csomagolással. én a FedExnél dolgoztam, ott a szó szoros értelmében dobálják a csomagokat. a DHL sem lehet különb. ha a csomagolás nem sérütlt és belül minden ripityára tört, akkor cseszheted, mert senki nem téríti meg a kárt.
Írta 2011. június 25. - 08:46
Írta 2011. június 25. - 07:41
Írta 2011. június 25. - 01:47
Nekem a 70 ezer forintos hátró kerekem úgy jött, hogy az agy vége kilógott a csomagból és szép lyukat fúrt magának. Eleve rosszul csomagolták, befeszegették egy kisebb dobozba. Nem kicsit lettem mérges. Erre kaptam jóváírást, amit levásárolhattam, de akkoris, nem jóváírás kell, hanem normális csomagküldés.
Ha ott van az ügyintézõm, õ gyorsan válaszol az emailekre és korrekt, segítõkész (megnézi nekem a terméket a raktárban, leméri, stb.), ha nincs ott, akkor mindig csak a sablon válaszok jönnek (tavaly nyáron egy hétig vártam egy értelmetlen válaszra).
Az utolsó csomaggal eléggé elásták magukat nálam. Arra vagyok kíváncsi, hogy küldik a mavic 819-es felnimet, azt is bevágják és egymáson pogózik minden, ahogy legutóbb a több kilós szerszám a drága kormányon, vagy be tudják-e értelmesen is csomagolni. Az ajándék italpor kiszakadt és a legutolsó zacskóig, dobozig mindenbe belement a por, egy órát törölgettem a cuccokat. A csomagolással nem igazán törõdnek.
Írta 2011. június 24. - 23:38
Amúgy a mostaninál nekem is minden 'in stock' volt, másnap postázták.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."