ja, gyanús volt (talán), hogy nem találom telibe a gondodat, de számítottam a komment szekcióra. (amit paypal hiányában nem olvastam. )
én felhívtam az ügyfélszolgálatot..
készségesen 50 eurót rátettek a paypalemre mondták, hogy, ha euróban fizetek, akkor erről von le, a maradékot mega számlámrúl.
felmentem rosebikes-ra, leadtam egy rendelést, beírtam a -10 eurós kuponkódomat, érvényesítve a kosár tartalmára, aztán fizettem paypallel:
erre levonáskor már nem vette figyelembe a 10 eurós kupont, és ugyanúgy levette, ráadásul nem is a paypalemről, hanem, az egészet a számlámról de legalább nem a rablóárfolyamon (325) hanem rendes 310-es átváltással.
Poén: a kuponomra meg azt írja, hogy már felhasználták, nem lehet érvényesíteni, azaz, a rendszer ezek szerint bevette a rendeléshez a kupont, de paypal fizukor nem úgy vonta le Írtam is az ügyfélszolgálatnak, hogy ez nem kóser, kérem vissza a 10 eurót, vagy, sztornó minden.
Az 50 eurót meg kértem a bankszámlámra, de sajnos, csak 300-as árfolyamon kapom meg
ajándékpénzt ne költs nagy ívekben biztos tetszett az ügyfeles kisasszonynak az accentusom és modorosságom (többször megerősített vélemények szerint az angolom pár klasszissal kifinomultabb és cizelláltabb, mint a magyar alpáriságom a felső-tiszai tájszólásommal)
Vejne módosította - 2016. december 26. - 19:36