Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
shaun: azért a faktorral elég necces telefonon beszélni, sõt talán még IRL is. nem faktor fikázás, csak történet happy enddel. ;) Lurdy faktorba be kérdés, van é 200-as SW tag? mondják itt ugyan nincsen de felhívjuk a mom-ot. momból válasz: persze van itt egy DH meg egy NB. nosza irány mom ott már fogalmuk sincs mirõl beszélek (kb 1/2 óra telt el), de utána néznek. erõs turkálás majd 190-es DH taggal elõ. Mondom ez nem annyira lenne jó, turkálás tovább, 200-as NB taggal elõ. Mondom mibe fáj ez (lurdyba mondták, hogy már nem érvényes az akció amiben féláron árulják az SW cuccokat, akkor szûnt meg a gyártás asszem), mondják hogy 50 ruppó. Mondom olvastam valami hülye bikmakk nevû újságba hogy akció. Ja akkor akciósan 25, mondom akkor zsííír ide vele. Na ennyi.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Bár nem netes bolt, hanem egy valós bolt:
Egy ismerõs felhívta a Faktoriálist, hogy kéne neki 216os DHX tag, az újságban és a neten jelzett árért (talán 56ezer+rugó). Mondták, hogy van is nekik, de nem annyi az ára hanem 80 valahányezer forint...

Hogyvan ez kéremszépen?
A hírdetésben én nem láttam, hogy az árváltozás jogát fentartják, esetleg a nyomdai hibákért felelõséget nem válalnak.
Nemrégiben olvastam, hogy ilyenért simán fel lehet jelenteni egy üzletet, szándékos megtévesztésért...

68 ezer+15 azt hiszem.De hát ez van én mondtam hogy nem ott kell dhx-et venni;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Bár nem netes bolt, hanem egy valós bolt:
Egy ismerõs felhívta a Faktoriálist, hogy kéne neki 216os DHX tag, az újságban és a neten jelzett árért (talán 56ezer+rugó). Mondták, hogy van is nekik, de nem annyi az ára hanem 80 valahányezer forint...

Hogyvan ez kéremszépen?
A hírdetésben én nem láttam, hogy az árváltozás jogát fentartják, esetleg a nyomdai hibákért felelõséget nem válalnak.
Nemrégiben olvastam, hogy ilyenért simán fel lehet jelenteni egy üzletet, szándékos megtévesztésért...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

Ez nem a legjobb hozzáállás sztem. Azt veszem meg ami jobb, vagy olcsóbb, a magyar gazdaság meg szedje végre össze magát ha életben akar maradni. Ez van, kár rinyálni.

Valamilyen szinten magyartudatos vásárlók kellenek ahhoz, hogy a gazdaság ne menjen szarrá.Én sem a drágábbat szoktam venni, mert csóró vagyok.Ez van.Nem kívánja senki sem hogy 2x annyit fizessen az ember valamiért.Az a lényeg ha valaminek van magyar alternatívája akkor azt kell választani.Most egyáltalán nem csak bringákról beszélek.Egyáltalán nem biztos hogy a magyar szarabb vagy drágább.Mint pl. a mezõgazdasági termékek.Mi a francnak veszi meg néhány ember a Spanyolországból mag Dél-Amerikából származó olyen termékeket, amik 10 forinttal olcsóbbak és nagyon sok esetben itthon is termesztik.Kevesebb a hazaiban a tartósítószer,általábban finomabb.Akkor miért?A 10 Ft-ért?Lehet.De valószínûbb azért mert szarnak az egészbe.Nem is tudják, nam akarják tudni,nem érdekli õket, hogy mi miért, hogy van.Csak legyen uborka a salátához.Azt jó van.

Edit:a magyar cuccok legjobb lelõhelye a piac.Viszont itt sem árt a rutin!Rengeteg olyan kereskedõ van aki megveszi a nagybanin és ua.-t adja mint a tesco.Ki kell ismerni egy két bácsikát/nénikét aztán náluk kell vásárolni.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
"Mi az, hogy nincs csúcsidõ? Csúcsidõ kell...."

De azért lassan visszaterelhetnénk a beszélgetés témáját az OLCSÓ ONLINE BRINGÁSBOLTOK felé! :)
WaNNaRiDE

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

akkor vásárolj inkább hungary:a-t ;) azért nagyon kell keresgélni ha MAGYAR terméket akarsz vásárolni. mondjuk ha leutazol makóra és ott veszel hagymát a nénitõl az út szélén. mióta a kalocsai paprikába is belekverték a mérgezett spanyol vagy milyen paprikát ...

huhhh ez már iszonyatosan OFF...de ha már szóba került.

Ha bemegyek itt a helyi kultúrházba , amit Tesco-nak hívnak, és zöldséget, gyümölcsöt akarok venni, akkor hiába keresem a magyar terméket (mert alapvetõen mindig azt keresem), egyszerûen csak kínai fokhagymát és egyéb külföldi cuccokat árulnak. Azért ez gáz.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

és még a lelkiismeretem sem rossz, mert az e-bike mögött egy magyar cég van, tehát nem pumpálom ki a pénzt az országból, csupán támogatom/életben tartom a szabad versenyt.

akkor vásárolj inkább hungary:a-t ;) azért nagyon kell keresgélni ha MAGYAR terméket akarsz vásárolni. mondjuk ha leutazol makóra és ott veszel hagymát a nénitõl az út szélén. mióta a kalocsai paprikába is belekverték a mérgezett spanyol vagy milyen paprikát ...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

És ha akinek a zsebét tömöd a pénzbõl kint vásárol?Mondjuk egy Mercit?

jó..nem specifikáltam, hogy hány körben beszélhetünk "magyar optimumról"..:)

de ha magyar forgalmazótól veszi a mercit, akkor az nekünk jó..meg a németeknek is, de a lényeg, hogy nem csak nekik, mintha kinn megvenné...

igazából ez roppant bonyolult rendszer, de fiksz, hogy ha megtehetném, kizárólag itthon vásárolnék...

és hogy visszatérjek a témához:mivel nem tehetem meg, nem itthon veszek, haenm ot, ahol olcsóbb>>>>nem a kis boltokban vásárolok szívesen, hanem az esetenként sok százalékkal olcsóbb e-bike-on...és még a lelkiismeretem sem rossz, mert az e-bike mögött egy magyar cég van, tehát nem pumpálom ki a pénzt az országból, csupán támogatom/életben tartom a szabad versenyt.
Ez van.
Van állásom...:bananadan

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
hát igen, minél jobban megtömöd valakinek a zsebét,
annál nagyobb az esélye, hogy nem itt fog Suzukit venni :D
úgyhogy konkrétan a gazdaság érdeke kívánja,
hogy idõnként külföldi cuccokat is vegyünk ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
És ha akinek a zsebét tömöd a pénzbõl kint vásárol?Mondjuk egy Mercit?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Hát elvileg a nagy gazdasági körciklus szerint, ha te magyar árut vásárolsz, akkor magyar zsebet tömsz, ami azért jó, mert akkor akinek te fizettél, annak több pénze lesz, arra, hogy további magyar zsebeket tömjön, akiknek ettõl szintén jobb, lesz és végül, majd neked is több pénzt tudnak a zsebedbe tömni:)

De ha külföldi cuccot veszel, akkor a pénz kiáramlik és itthon minden marad a régiben...sõt. Ez jól is hangzik leírva, csak hát kivitelezni nehéz.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
nem, mert elõször egy miskolci srác vette meg, én meg neki adtam pénzt..:)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...de mivel nincs, így amcsiból jött a vázam.

igeen? nembaj, akkor is szégyelld magad! ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
nem, nem kell rosswzul éreznie magát, cask ha mindegy lenne a pénz, nem külföldrõl vennék speckót, hanem a velótól, hogy támogassam a magyar cégeket...

de mivel nincs, így amcsiból jött a vázam.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

mega szabadverseny sajnos arról szól, hogy aki nem bírja tartani a lépést, az elpusztul...ez van...

hasonló a helyzet a magyar gazdaságal, hogy most bejöttek az olcsóbb külföldi termékek, egyértelmûen mindenki azokat veszi, áramlik kia pénz...nem jó ez, de nem vagyok abban a heyzetben, hogy a dárgábat és esetkbe silányabbat vigyem.. ha megtehetném, megtenném, mint ahogy szerintem mindenki......

Aha. Akkor akinek nem schwinncsepelje,malija,stbje van, hanem pl. egy szpesölályzed, az szégyellje magát? Hiszen igazán megtehette volna, hogy ne az amcsik zsebét tömje, hanem vegyen 5-6 csepelt inkább. Õ teszi tönkre a magyar cégeket?
Ez nem a legjobb hozzáállás sztem. Azt veszem meg ami jobb, vagy olcsóbb, a magyar gazdaság meg szedje végre össze magát ha életben akar maradni. Ez van, kár rinyálni.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

mega szabadverseny sajnos arról szól, hogy aki nem bírja tartani a lépést, az elpusztul...ez van...

hasonló a helyzet a magyar gazdaságal, hogy most bejöttek az olcsóbb külföldi termékek, egyértelmûen mindenki azokat veszi, áramlik kia pénz...nem jó ez, de nem vagyok abban a heyzetben, hogy a dárgábat és esetkbe silányabbat vigyem.. ha megtehetném, megtenném, mint ahogy szerintem mindenki......

nem akarok de eddig mig be nem jottek se volt masabb a helyzet csak annyi hogy privatizaltak es ok voltak a tulajdonosok es ugy aramlott ki a penz :)
nah de ezt OFF olom.

En nem banom a versenyt egyaltalan. Sot az lenne a legjobb ha lenne ilyen tesco tipus bicikli bolt. Occso de nincs szak kiszolgalas.

edit:
kisbotok lattam en mar egy ket kisbotosnak a kis hazikojat.... no comment
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Vole, nem védem a nagykereket.

biztos én vagyok csak ennyire naív és nem veszem észre mit kéne csinálni... talán azt mint az ebike... nagyker ár fölött kicsivel nyomni kifele a cuccot, hogy a többi kereskedõ pusztoljon csak meg... ez korrekt! ez az árverseny? nagyok vagytok!

fityisz a fogyasztó aki nem szereti az ebike-ot....most lehet kövezni!

fityisz, légyszi fejtsd ki nekem, hogy akkor mi az árverseny, ha nem az, hogy olcsóbban adod, mitn a szomszéd kofa?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Én bízom az emberekben, hiszek abban, hogy képesek megváltozni... azt viszont utálom, amikor hülyének néznek.
WaNNaRiDE

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás

...
vagy újságban (persze kis betüvel ott áll, hogy at árváltoztatás jogát fentartjuk, hogy ne tudj pattogni),
...
(

mert ha nincs ott, akkor tudsz? :)

eletemben egyszer voltam a Nellaban, vettem egy nyerget.
kint volt vitriben, rajta arcedula. kikertem, megneztem, kifizettem, elhoztam. azota orulok neki :)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder