Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2005. október 05. - 16:30
raycon:
pontosan. arra már nem megy semmi más költség, csak a postai díj.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. október 05. - 16:29
És áfát hogyan nem tesz rá? Mármint a kinti ár alatt adja? Számla nélkül? Vagy arra gondoltál, hogy a kinti árra nem rakódik rá a magyar áfa?Az egy dolog hogy nincs rajta a listán magyarország. Ha leemilezed velük akkor elküldik! Sõt még kérik is hogy ajánld õket a cimbiknek is! Az eladó van a vevõért snem fordítva!
Én sokat vártam a cumóra mert akkor léptünk únióba és ültek rajta a postán 30 napot (így jártam jól)! Ma már ez nincs, a posta az max 5 nap németországból. Egyszerûen utánvét fizettem. Áfa nincs a cuccon sem vám ha EU-ból jön. A Fusion vázam is azon az áron jött tavaly, ahogy a kereskedõvel ledumáltam. Azt átutalással fizettem. A postaköltség németországból fura mód olcsóbb, mint a szomszédos ausztriából!
Írta 2005. október 05. - 14:49
nézegettem. aha. elég király!!!
de a felsorolásban nem láttam magyarországot, hogy ide is küldenének. lengyeleknek 25 euróért küldik. ide mennyi volt? hogy fizettél? mennyi idõ múlva kaptad meg?
Az egy dolog hogy nincs rajta a listán magyarország. Ha leemilezed velük akkor elküldik! Sõt még kérik is hogy ajánld õket a cimbiknek is! Az eladó van a vevõért snem fordítva!
Én sokat vártam a cumóra mert akkor léptünk únióba és ültek rajta a postán 30 napot (így jártam jól)! Ma már ez nincs, a posta az max 5 nap németországból. Egyszerûen utánvét fizettem. Áfa nincs a cuccon sem vám ha EU-ból jön. A Fusion vázam is azon az áron jött tavaly, ahogy a kereskedõvel ledumáltam. Azt átutalással fizettem. A postaköltség németországból fura mód olcsóbb, mint a szomszédos ausztriából!
Írta 2005. október 05. - 14:17
Magán személyként szerintem semmi ilyen nincs. Kifizeted a kinti áfás árat és kész.
Az eu-n belüli értékesítésre nincs vám.
Írta 2005. október 05. - 13:20
Írta 2005. október 05. - 13:00
Az lenne a kérdés, hogy a cucc árán és a postaköltségen kívûl jön-e még valami adó a cuccokra, ha külföldrõl rendeljük. Gondolok itt vámra, meg még az egészre egy kis 25%os áfa a rend kedvéért. Egy bizonyos érték felett jön csak?
Írta 2005. október 05. - 10:32
de a felsorolásban nem láttam magyarországot, hogy ide is küldenének. lengyeleknek 25 euróért küldik. ide mennyi volt? hogy fizettél? mennyi idõ múlva kaptad meg?
Írta 2005. október 05. - 09:00
Írta 2005. október 04. - 21:20
Ha van valami fejlemény az ügyben akkor írjál már lécci, mert én is (sûrgõsen)rendelnék onnan csomómindent.THX!
felejtsd el!
nem válaszoltak azóta sem. van egy másik volt. az itt van bécs mellett.
bikestore.cc
nézd meg azt!
Írta 2005. október 04. - 18:59
tegnap irtam a német bike-discount.de-nek. végre válaszoltak. (ezt azért írom, mert egyszer már írtam nekik, vagy 4 levelet, de egyikre sem jött válasz.)
na szóval, kérdeztem, hogy küldenek-e csomagot magyarországra, meg mennyiért, de sajnos nem akaródzanak, ezt válaszolták.
megint írtam nekik, hogy miért is nem, eu tagok is vagyunk, meg aztán görögökhöz el tudják küldeni, akkor ide miért nem. most várom a választ. ha valami fassággal megpróbálnak lerázni, akkor -minden német tudásomat latba vetem - s jól leosztom õket, hogy m.o. azért nem annyira kelet, mint gondolják...
Ha van valami fejlemény az ügyben akkor írjál már lécci, mert én is (sûrgõsen)rendelnék onnan csomómindent.THX!
Írta 2005. szeptember 19. - 20:56
Az RM- vázakat meg... Max gyárból, de az tényleg verést érdemel, ha nem mondja, hogy törött, fõleg ha kérdezed is...
Írta 2005. szeptember 19. - 20:50
Írta 2005. szeptember 19. - 20:36
Nem ismerek senkit akit átb@sztak volna vagy csak próbáltak volna Ebay-on.
Már nem emlékszem a fórumos nick-jére a srácnak, de õt egy komplett Intense M1 árával húzták le, ill. egy ismerõsömet egy Scalpel váz árával.
És én is vettem 2 törött vázat is.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. szeptember 19. - 19:53
én vagyok a nagyobb, én döntök.
Írta 2005. szeptember 19. - 18:00
na szóval, kérdeztem, hogy küldenek-e csomagot magyarországra, meg mennyiért, de sajnos nem akaródzanak, ezt válaszolták.
megint írtam nekik, hogy miért is nem, eu tagok is vagyunk, meg aztán görögökhöz el tudják küldeni, akkor ide miért nem. most várom a választ. ha valami fassággal megpróbálnak lerázni, akkor -minden német tudásomat latba vetem - s jól leosztom õket, hogy m.o. azért nem annyira kelet, mint gondolják...
Írta 2005. szeptember 17. - 07:16
amúgy avne gy hasonló magyar oldal: www.vatera.hu
Írta 2005. szeptember 16. - 20:06
úgyhogy semmi tragédia nem történt.
Nem ismerek senkit akit átb@sztak volna vagy csak próbáltak volna Ebay-on.
Én eddig 3x vásároltam a rendszeren keresztül, $600, $1000, és 250€ ért.
Elõre fizettem, mert akkor még nem volt PayPal itthon.
Mindíg mindent megkaptam, olyan állapotban ahogy hírdetve volt.
Sõt mikor a fényképezõgépet vettem, akkor a srác még külön mászkált is nekem akksikért, mert jóval olcsóbb ott, mint itthon...
Ha odafigyel az ember akkor minimális az esély arra, hogy átverjék.
Fõleg, most, hogy már van itthon is PP...
Írta 2005. szeptember 16. - 13:27
Írta 2005. szeptember 05. - 14:54
Írta 2005. szeptember 04. - 22:48
ott a pont. néztem a bike-discount.de-t, hátha ott is van 39-es, de a legtöbb 42-rõl indul. esetleg akkor meg is tudtam volna hozatni Neked onnan.
egyébként barátnõnek lenne ugye? (már ha nem vagyok indiszkrét)
Én álltam meg a növésben ennél a méretnél így 27 évesen!Itthon csak Shimano lenne,de...Szóval jobb lenne 1 Sidi!(amúgy a barátnõmnek is 9-es kellene de õ nincs megõrülve a bringákért!Amúgy köszi,hogy rendeltél volna!