Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Bikediscount

Bikediscount

vendég

• fórumtag
  • 10 posts

aki már rendelt errõl a bikediscount.hu oldalról, attól kérdezném, hogy kb mennyi idõ alatt ér ki a cucc, illetve mennyi a szállítási költség?

Sziasztok,

Mivel számomra nagyon fontos a Bikemag fórum látogatóinak véleménye, ezért igyekszem a Bikediscount-al kapcsolatos minden kérdésre válaszolni. A szállítás a Magyar Posta MPL idõgarantált szolgáltatásával történik, és ami van raktáron, vagy 24 órán belül beszerezhetõ, azt rögtön küldjük. Ez általában meg is érkezik két munkanapon belül. Sajnos vannak olyan termékek, amelyek nem szerezhetõk be azonnal, és a hazai alkatrész nagykereskedelem egyes szereplõi is katasztrófális szinten állnak (van olyan kizárólagos forgalmazó akinek a raktárkészlete nem éri el egy ausztriai falusi üzlet szintjét sem). Tehát a hazai viszonyoktól nem tudjuk teljesen függeltleníteni magunkat, de ennek ellenére próbálunk minnél gyorsabban beszerezni és küldeni minedent. Egyébként szívesen várok minden kritikai, jobbító szándéku észrevételt a Bikediscount-al kapcsolatban.

Jó bringázást kívánok mindenkinek
P.Gy

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

aki már rendelt errõl a bikediscount.hu oldalról, attól kérdezném, hogy kb mennyi idõ alatt ér ki a cucc, illetve mennyi a szállítási költség?

postán küldik, a postának egy idõgarantált szolgáltatásával, ami azt jelenti, hogy ha ma feladják, holnapra tuti ott van, és ez egységesen 1500 ft-ba kerül.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Megnéztem a német Bikediscount-ot, biztosan sok mindenben nagyon jó, viszont úgy látom, hogy nem nagyon veszõdnek XT-nél, vagy orsz.útiban Ultegránál gyengébb cuccal. Biztos az a vevõ ott már nem annyira kell, akinek mondjuk csak Deore az igénye. Úgyhogy maradok valamelyik itthoni ebikenál.

Egesz egyszeruen mas kint az emberek igenye mint itt.
Ott nem szamit annyira a penz, szinte mindenki megengedheti maganak az Xt vagy XTR szettel szerelt bringakat, ugyhogy joval nagyobb a felso kategorias cuccokra a vasarloero mint itthon.
Lehet hogy tobb XT hatso valtot adnak el mint Deore-t ;)

Az biztos hogy nem a postakoltseg miatt van, ugyanis nemetorszagon belul szinte elhanyagolhato, csak nekunk dobja meg az arat ennyire.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Mg szerintem lehet, hogy nem is kapnád meg olcsóbban, ha a küldési költséget is beleszámítod az árba. De azért lehet ott jó dolgokat kapni.

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 posts
Megnéztem a német Bikediscount-ot, biztosan sok mindenben nagyon jó, viszont úgy látom, hogy nem nagyon veszõdnek XT-nél, vagy orsz.útiban Ultegránál gyengébb cuccal. Biztos az a vevõ ott már nem annyira kell, akinek mondjuk csak Deore az igénye. Úgyhogy maradok valamelyik itthoni ebikenál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Arra gondolok, hogy két db visszaigazoló valami van az E-mail-ben...de ez oda is van írva...
JA és a magyar oldalról rendeltem.....:P
De már megoldódott....:D Bocs a galibáért!!!!!!.....:D
Hétfõn jön a cucc......

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
:D , ja igen !!!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Csak az a kérdés, hogy magellanboy a magyar vagy a német Bikediscount-tól rendelte-e a hajtómûvét, mert ezt nem közölte. És nagy különbség van a két üzlet között.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Valaki rendelt már a Bikediscount-ról?
Én most rendeltem meg (végre) az XT h.mûvet és a visszaigazoló E-mail-ben két egyforma visszaigazoló "számla" található.....nem értem a dolgot, a rendelés száma a kettõn tök egyforma, de kettõ van és egy kicsit meglepõdtem....
Valaki írja meg, hogy mi van....Ez normális-e?..-..
ja és ha valami problem van akkor adjon valaki nekem egy telefonszámot....
elõre is köszi

pff.... nemtom mire gondolsz, hogy két "számla" érkezett. én tegnap rendeltem tõlük, érkezik elõször egy automatikusan generált email, amolyan számla , amire Te gondolsz ;) ... aztán érkezik tõlük egy "kézzel" írott email, amiben asszem Popovics György egy freemail-es címrõl megköszöni hogy vásároltál, és leírja , hogy holnap feladják postán stb... telefonszám : 0613521575
ha személyes átvétellel rendelted, akkor is hozzáadja a postaköltséget a gép, de azt nem kell majd kifizetned. <- én ezen paráztam be, ezért hívtam fel õket

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Megjött Endre,
Ki mindenkit megtanít a rendre.
Nem akarok megint offolni,
Mert Endre fog egy Meridával klopfolni.

te milyen hülye vagy :D
szerintem kifejezetten jó vicc :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ez itt nem a merida topik, szóval offolás OFF ;) köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

a tavalyi karbon merida váz kifejezetten nehéz, pár alu/scandium váz csunyán megalázza sulyban és merevségben is.
ha valaki 200k-t költ vázra, az már presztizst is akar venni, nem? csak mert a meridának mindene van, csak az nincs. ezt nem lehet ellensúlyozni 20 vb arannyal sem....
szóval én nagyon átgondolnám, hogy veszek-e 200 ezerért egy karbonvázat, amibõl a merida jövõre is könnyebbet fog csinálni, mert még az idei is úszógumikkal érkezett...

igazából pl engem is csak azért izgatott mert hogy jobb tisztább komfortosabb érzés :) de aztán már hallottam olyat is hogy még mindig elég vesekõrázó......szal asszem marad a kis sárga fehér szkandium váz..../ja meg már pedált is ahhoz vettem szal rohamosan csökken a merida esélye/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Valaki rendelt már a Bikediscount-ról?
Én most rendeltem meg (végre) az XT h.mûvet és a visszaigazoló E-mail-ben két egyforma visszaigazoló "számla" található.....nem értem a dolgot, a rendelés száma a kettõn tök egyforma, de kettõ van és egy kicsit meglepõdtem....
Valaki írja meg, hogy mi van....Ez normális-e?..-..
ja és ha valami problem van akkor adjon valaki nekem egy telefonszámot....
elõre is köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a tavalyi karbon merida váz kifejezetten nehéz, pár alu/scandium váz csunyán megalázza sulyban és merevségben is.
ha valaki 200k-t költ vázra, az már presztizst is akar venni, nem? csak mert a meridának mindene van, csak az nincs. ezt nem lehet ellensúlyozni 20 vb arannyal sem....
szóval én nagyon átgondolnám, hogy veszek-e 200 ezerért egy karbonvázat, amibõl a merida jövõre is könnyebbet fog csinálni, mert még az idei is úszógumikkal érkezett...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

De nekem még mindig az a véleményem, hogyha két kilóért tavalyi vázat akarsz, akkor nem biztos, hogy a Merida a legjobb vétel. Hacsak nem elõfeltétel hogy mûanyagból legyen a váz.

hát a tavalyit én negyedáron sem venném meg.....

mellesleg aki túrja az onlány soppokat nem találkozott RS pearl 3,3 taggal valahol ?...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
De nekem még mindig az a véleményem, hogyha két kilóért tavalyi vázat akarsz, akkor nem biztos, hogy a Merida a legjobb vétel. Hacsak nem elõfeltétel hogy mûanyagból legyen a váz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Speciel engem pont a felsõ kategóriás Merida 2005 / 2006-os "Carbon" vázak érdekelnének. A külföldi online shop-okban kapható új SCOTT (Scale) karbonvázak magyar pénztárcával nézve megfizethetetlenek (fél milkánál kezdõdnek), viszont SzVSz annyival nem jobbak a Meridánál (a csúcs merevváz kisker. ára 229000 HUF).

nem mindegy hogy 2005 vagy 2006 ,,,,,,súlykülönbség is van, (tavalyi kõnehéz ahhoz képest hogy mûanyag) az iidei állitólag -200 g, és komfortosabb is /flex stay a marketing jelszó/.....még nálam is versenyben van merevseggûnek bár kicsi az esélye....mindenesetre ha tudja nagyjából azt aamit igérnak akkor jó vétel......

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
katt a bikediscountra , ott 200 db mátyás királyért a tied. ebben az árkategóriában nem vagyok otthon... szal beszéld meg a nagyokosokkal, megéri-e :D .

NewtoM

NewtoM

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Speciel engem pont a felsõ kategóriás Merida 2005 / 2006-os "Carbon" vázak érdekelnének. A külföldi online shop-okban kapható új SCOTT (Scale) karbonvázak magyar pénztárcával nézve megfizethetetlenek (fél milkánál kezdõdnek), viszont SzVSz annyival nem jobbak a Meridánál (a csúcs merevváz kisker. ára 229000 HUF).

az eredeti kérdésre válaszolva :D :

nem kell ehhez online bolt, fõleg nem európában... bemész a lánc hálózat egy boltjába, kinyitod a lánc-katalógust, kiválasztod melyik váz tetszik, és õk hozzák. ha online akarsz, akkor olcsóbban is hozzájuthatsz ( fõleg, ha megelégszel a 2005-össel ) :
- speedmetal ( ez nem webáruház, max megrendelheted emailen, aztán bemész érte a Kálvinra, ha pesti vagy)
- ebike ( ez már áruház )
- bikediscount ( itt már a 2006-osok is elég jó áron vannak. 56e->48e, ill. 35e->31e )

ennyi jutott hirtelen eszembe.