Egy kicsit az ebike-ra visszatérve én 29.-én rendeltem 4 dolgot (3 piros kosarast) és a visszaigazoló mail-en kívül semmi életjelet nem adtak.....ha a héten nem hozzák akkor szarok rájuk oszt megveszem máshonnan.....vagy nem tudom de kezdek egy kicsit aggódni.....kíványcsi vagyok mi lessz, régen nem volt ilyen az ebike....írtam nekik de b@sznak válszolni, sajna nem tom a tel.számukat
Volt valami, hogy beteg az ügyfélszolgálatos srác, de már rendben van. Az ünnepek alatt szerintem nem foglalkoztak semmi rendeléssel.
Én rászívtam, zöld kosaras UMF-et rendeltem, aztán szóltak, hogy az hiba, mert jelenleg nincs raktáron és azóta (2hete) sem sikerült beszerezniük. Szntem ilen elõfordul nem parázok, majdcsak lesz. Hívd fel õket mindenképp én is azt tettem.
A német Bike Discountról.
Baromi olcsók az árak! (pl. SR DURO-E 30 alatt, Hayes HFX9 26 tárcsástol (203-as persze)
Ha tehetném tuti innen vennék cuccokat. Csakhogy nehezen igazodok el a feltételek között és azt bogarásztam ki, hogy bankkártyával lehet rendelni. Ha valaki elmagyarázná nekem hogy van ez, nagyon megköszönném.