Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

dygk

dygk

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Pont ma mentem be a cuccokért, én is a személyes átvételt választottam. Ezen gondolkoztam végig odafele menet, de nem számolta fel (szerintem ez csak az on-line bolt hülyesége, hogy mindig hozzászámolja). A fickó a boltban egyébként nagyon rendes volt, elnézést kért, hogy várni kellett az alkatrészekre, meg elõtte tök korrektül el-emailezgettünk :)
Elsõ vásárlásom volt ott, nekem bejött..

A www.bikediscount.hu -nál akarok szeretnék rendelni valamit. Az lenne a kérdésem, hogy ha a személyes átvételt kérem, és beballagok a Peterdy utcába, akkor ugye nem számítják fel a szállítási díj 1500 forintját?
Szerintem is egyértelmû a válasz, de azért megkérdezem, mert Magyarisztánban már semmin nem vagyok-lennék meglepve.

Volt valakinek ilyen tapasztalata?

X.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
csak a vicc az, h sok eboltban be lehet menni és átvenni.

ebikeon és thebikeshopon azért nem, mert azok mögött két elég ismert és nagynak számító, valóságos bolt is áll, akiknek az nem érné meg, h azért, mert virtuálisan rendelsz vmit, a saját bolti áruk alatt 20-30%al kapod meg a boltban a cuccot. itt azon van a szó h nem kell bemenni a boltba és pl. vidékrõl amugy sem tudsz csak ugy beugrani.

de pl apuval mi tegnap rendeltünk a netdepo.hu ról egy erõsítõt hangfalastul, és látuk, h az ügyfélszolgálatuk itt van a közlben. nem érné meg h kiadunk 2-3e ftot szállításra, amikor kocsival kb. 5 perc alatt ott vagyunk, és apu amugyis arra jár dolgozni...tehát teljesen boltfüggõ, h van e személyes átvétel v csak futáros szállítás. sztem ha egy eshop mögött egy valódi és ismert bolt áll, akkor csak futár van és reklamálni meg garanciát intézni lehet a boltban. mivel a számlát õk állitják ki.

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Korábban írtam, hogy a bonni bike-discount kihagyott egy xt fékváltókart a csomagból és helyette xt vféket küldött.
Visszaküldtem nekik, írtam egy levelet és már meg is küldték. 2-3 hét alatt lezajlott a folyamat.
rendesek

az internetes bolt, azért internetes, hogy házhozviszik. szerintem ez nem fog menni, akkor nem lenne semmi értelme a netshopnak.
az eBike-nál ez asszem nem mûködik, h bemész a RideBike-ba és kapod a cuccokat az eBikeos áron.

Nekem múltkor az ebike-os rendelésemben cseréltek össze egy tételt, meg kihagytak 2-t, de felhívtam õket, és egybõl intézték, be kellett érte ugrani egy ridebikeba, és adták mindenféle kérdezés nélkül. Szóval õk is rendesek :)
Amúgy az tényleg nem megy, hogy a ridebikeban veszel át vmit ebikeos áron, arra ott van a ridebike webshopja :D

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Idézet: Bikediscount.hu Vásárlási feltételek:

"Az akciós áron történõ vásárlás egyetlen feltétele a rendelési rendszerünkön keresztül elküldött megrendelés!"

"Minden alkalommal ismételten meg kell viszont adni az általad kért kiszállítási módot. Jelenleg utánvétel, kerékpáros futár, és személyes átvétel közül választhatsz. Ez utóbbi Budapest Peterdy utcai üzletünkben lehetséges. Utánvételes szállítás esetén választható postai, illetve futárszolgálat (DPD, Deutsche Post Dienst) általi kiszállítás."

A kérdés még mindig áll.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Korábban írtam, hogy a bonni bike-discount kihagyott egy xt fékváltókart a csomagból és helyette xt vféket küldött.
Visszaküldtem nekik, írtam egy levelet és már meg is küldték. 2-3 hét alatt lezajlott a folyamat.
rendesek

az internetes bolt, azért internetes, hogy házhozviszik. szerintem ez nem fog menni, akkor nem lenne semmi értelme a netshopnak.
az eBike-nál ez asszem nem mûködik, h bemész a RideBike-ba és kapod a cuccokat az eBikeos áron.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
A www.bikediscount.hu -nál akarok szeretnék rendelni valamit. Az lenne a kérdésem, hogy ha a személyes átvételt kérem, és beballagok a Peterdy utcába, akkor ugye nem számítják fel a szállítási díj 1500 forintját?
Szerintem is egyértelmû a válasz, de azért megkérdezem, mert Magyarisztánban már semmin nem vagyok-lennék meglepve.

Volt valakinek ilyen tapasztalata?

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
országos hiánycikk az barátom! legalábbis én is hallottam, hogy az egyik srác ilyet keresgélt. még nem jött a nagykerbe sem, ha jól sejtem. úgyhogy türelem. vagy esetleg shimano vagy hayes nem lenne hozzá jó?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sanzi

sanzi

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Majdnem az összes külföldi boltban találtam avid bb7-hez post mount adaptert,de itthon..............nem tud vki 1 normális boltot???
Aláírtam, de a monitoron maradt...

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
A számlát küldje el külön borítékban! Tényleg ne tegye bele, mert az nem simán bukta, de akár más bûncselekméntyt is megvalósíthat...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
És még véletlenül se rakják bele a valós számlát, mert az tuti bukta lehet.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
E-bay-nél amit a feladó ráír a csomagra, az az irányadó. Érdemes lelevelezni e-mailben, hogy nagy betûkkel írja rá hogy Gift, és kis értékkel jöjjön a csomag.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Gratula! Hogy bírtad ki addig!??

Válasz ment priviben.:D

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Gratula! Hogy bírtad ki addig!??

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

ebbõl idéztem két hozzászólással elõbb... ;)
Száraz jogi szakszöveg a legjobb, nem lehet félremagyarázni. A 4 félév jog alatt kicsit meg is szerettem... :D

Gondoltam, csak én már rutinból nyomom a hivatkozásokat.:D

Winkler - én nyertem (6 év 3 hónap)!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Ezt érdemes olvasgatni, mert itt megtalálod a különbözõ részleteket:
http://vam.gov.hu/da...ekeloirasai.pdf
Száraz, jogi szakszöveg, de ha figyelmesen olvasod, érthetõ.

ebbõl idéztem két hozzászólással elõbb... ;)
Száraz jogi szakszöveg a legjobb, nem lehet félremagyarázni. A 4 félév jog alatt kicsit meg is szerettem... :D

na akkor kérdés: ebay-es vásárlásnál milyen papírt fogadnak el vámérték meghatározásnál? paypal számla, stb...?

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás

Természetesen felbonthatják. Ha nincs számla, az nem akadály. Ilyen esetben hasonló termék árát is figyelembe vehetik.

Vagy kérdezzetek nyugodtan 5,5 évet dolgoztam a VP-nél, és ha az Isten is úgy akarja akkor jogász leszek!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

azzal mi a helyzet, hogyha a számla a csomagoláson belül van? akkor elvileg nincs mi alapján számolni a vámot, stb...
Ilyenkor kibonthatják egészen az áruig, még ha ajándéknak van is becsomagolva?

Természetesen felbonthatják. Ha nincs számla, az nem akadály. Ilyen esetben hasonló termék árát is figyelembe vehetik.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás

azzal mi a helyzet, hogyha a számla a csomagoláson belül van? akkor elvileg nincs mi alapján számolni a vámot, stb...

Bizony bizony bármit kibonthatnak!!!
Mondjuk tételes árúvizsgálat során!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nem problema, a vamosok kozul is volt aki rosszul kezelte az adott csomagot. Pont ezert egy kulon korlevelet kuldtek, melyben felhivtak a vamosok figyelmet arra, hogy a szallitasi koltseg is afa koteles, meg a nyomtatott papirt is megmutattak, amiben erre kulon felhivjak a figyelmet :)

Asszem kellokepp tisztaztuk a dolgokat ;)

Ez is megerõsíti azt, amit a vámjog tanárunk próbált a fejükbe verni. Pedig jó fej volt, kedveltem; manapság is sokat kamatoztatom azt, amit tõle tanultam.