Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Posted 2006. May 18. - 16:07
parej
pray the lord my soul to keep
Posted 2006. May 18. - 15:19
Szitu: kell nekem két féktárcsa, lehetõleg egyforma, egy 160-as, egy 140-es. Itthon nincs 140-es. Körbenézek külhonban, http://bc.vortrieb.com/index.php -en van, de lúzerként nem találom a szállítási határidõt (tekernék már). http://www.chainreac...om/Default.aspx -en is találtam, sima postaköltség Mo-ra 7,5 font, DHL 8 font. Tegnap délelött 11kor megrendelem, 50 perc múlva leemelik a pénzt a kártyámról, majd visszaigazoló e-mail:van a raktárban, intézik. Délután (aznap) fél 6kor e-mail:részükrõl lerendezve, feladták. :scared:
Ma (másnap) délután 1kor csönget a DHL, itt a két féktárcsa Angliából... :bananadan
26 óra alatt...2000 kilométerrel odébbról...3000 Forintért...de messze van Európa...
Szükséges ehhez valami spéci bankkártya? Vagyis nekem ilyen sima K&Hvan, amivel csak fel lehet venni az automatánál pénzt. Ezt tudom használni náluk?
Posted 2006. May 18. - 14:57
minden van, jo arakon, gyorsak, pontosak. :spoko:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. May 18. - 14:09
Ma (másnap) délután 1kor csönget a DHL, itt a két féktárcsa Angliából... :bananadan
26 óra alatt...2000 kilométerrel odébbról...3000 Forintért...de messze van Európa...
Posted 2006. May 17. - 14:57
...de régen nem volt ilyen gázos.
Meg nemértem, hogyha valamit megbeszél az ember, akkor az miért felejtõdik el 5 perc után?! :-/
Kár ezt a témát tovább húzni, mégis azt mondom velem ugyanez elõfordult. Mondtam anno változtassa meg a monoblokkot amit megrendeltem. OK, mondta átírta a rendelést. Legközelebbre meg már csak a váz rendelésem maradt, monoblokkról szó sem volt. Ezért kell mindig utánajárni ->telefon.
Posted 2006. May 17. - 11:57
Meg nemértem, hogyha valamit megbeszél az ember, akkor az miért felejtõdik el 5 perc után?! :-/
Posted 2006. May 17. - 11:10
[...]
e-bike-t felhívom pénteken, h húzzák ki a piroskosaras cuccokat, és rendelek helyette zöldet - merthogy gyorsan kéne minden. Mondja a srác, h ok, kihúzta, hét elején tuti itt a cucc.
Ma felhívom, hogy mivan; erre mondja, h hát a singletrack meg a hussefelt az nincs...mondom ember, azt húztuk ki pénteken!!!
Akkor mondom neki, hogy azt most tényleg húzza ki, és marhagyorsan küldje ami van, mert már ígyis késõ.
Elvileg holnapra ittvan.
Kíváncsi leszek...de már úgyis késõ, mert jövõhéttõl vizsgaidõszak, és így hiába lesz kész a bringa - használni nem lesz idõ.
Jobban is odafigyelhetnének...
Online vásárlás feeling... haha
Posted 2006. May 17. - 10:50
e-bike-t felhívom pénteken, h húzzák ki a piroskosaras cuccokat, és rendelek helyette zöldet - merthogy gyorsan kéne minden. Mondja a srác, h ok, kihúzta, hét elején tuti itt a cucc.
Ma felhívom, hogy mivan; erre mondja, h hát a singletrack meg a hussefelt az nincs...mondom ember, azt húztuk ki pénteken!!!
Akkor mondom neki, hogy azt most tényleg húzza ki, és marhagyorsan küldje ami van, mert már ígyis késõ.
Elvileg holnapra ittvan.
Kíváncsi leszek...de már úgyis késõ, mert jövõhéttõl vizsgaidõszak, és így hiába lesz kész a bringa - használni nem lesz idõ.
Jobban is odafigyelhetnének...
Posted 2006. May 16. - 09:11
Annyi pozitívum volt a rendelésben, hogy a megrendelt 2 tétel mellé kaptam egy SPD-SL izét, amit a cipõre kell szerelni. Azt eladtam itthon, így annak az ára fedezte a postaköltséget.
Posted 2006. May 15. - 18:57
Posted 2006. May 15. - 11:11
Nem csak az említett Bike-discount.de létezik. Ha azzal is probklémák vannak nem kell tõlük vásárolni. Van még rengeteg online bolt. Ami nekem bejött és másnak is, az a www.cycles4u.de és a www.hibike.de, illetve az angol online boltok is jók!
A www.cycles4u.de jónak tûnik, de nem müxik a regisztráció. Írok is nekik egy levelet gyorsan.
Posted 2006. May 15. - 09:40
Posted 2006. May 15. - 09:35
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2006. May 15. - 09:31
Posted 2006. May 13. - 21:36
Posted 2006. May 13. - 18:55
Úgy látszik csak az én pechem , hogy a sokat dícsért bike-discount.de normál fékkaros tárcsaféket kapok XT dual controll helyett, amikor nagy sokára kicserélik a visszaszállítás postaköltségérõl, (ami több, mint 5000 pénz volt és aminek a visszatérítését megigérték) nagyvonalúan megfeledkeznek. A cimborának olyan oem 525 Deore tárcsaféket küldtek, amin a légtelenítõ csavar helyett csak egy hernyócsavar van. Küzdjön a magyar ha le kell légteleníteni a féket. Szóval ott sem minden olyan tökéletes, mint azt sokan innen annak akarják látni. Ha meg már a szállítási idõ is szóba került (szerintem akinek azonnal kell, vagy tegnapra az menjen a boltba, akinek pedig olcsón kell az fogadja el, hogy a szállítás idõbe is kerülhet) szóval volt, hogy az a csomagom jött meg a fent emlitett cégtõl elõbb, amit egy héttal késõbb rendeltem.
Ezt nekem is megjátszották. 1600 Euroért vásároltunk náluk, s egy XT dual-control fék-váltóar helyett egy xt vféket küldtek.
ezt visszaküldtük (nem én, így postaköltséget nem tudok mondani) és cserébe jött a fék-váltókat, egy 8-10 munkanap múlva.
azt még hozzá kell tenni, hogy a csomagot októberben rendeltem német ismerõsnek, és õ hozta haza februárban. ezt mindet megírtam nekik és akkor mondták, hogy küldjem vissza.
szóval, rendesek voltak olyan szempontból, hogy 3 és fél hónap után is kicserélték.
na ennyi
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. May 13. - 13:44
Posted 2006. May 13. - 13:00
Srácok, úgy látom még nem fogtátok fel hogy magyrországon vagyunk. Ha kell valami és megrendeled az vagy van a nagykerben véletlenül, vagy nincs, de általában sajnos az utóbbi szokott lenni. Az ebike is csepelrõl szerzi a cuccokat, ha ott nincs akkor õk sem tudnak mit csinálni. Ha még a forgalmazó sem tudja mikor jön a cucca akkor az ebikeosok honnan a francból tudhatnák!!! Nem szapulni kell õket, hanem ha nem tetszik akkor lehet más helyet keresni ahol lehet rendelni. Annyi nem magyar online bolt van hogy csuda, ott minden van raktáron, és itt van a cucc max 1 hét alatt.
Úgy látszik csak az én pechem , hogy a sokat dícsért bike-discount.de normál fékkaros tárcsaféket kapok XT dual controll helyett, amikor nagy sokára kicserélik a visszaszállítás postaköltségérõl, (ami több, mint 5000 pénz volt és aminek a visszatérítését megigérték) nagyvonalúan megfeledkeznek. A cimborának olyan oem 525 Deore tárcsaféket küldtek, amin a légtelenítõ csavar helyett csak egy hernyócsavar van. Küzdjön a magyar ha le kell légteleníteni a féket. Szóval ott sem minden olyan tökéletes, mint azt sokan innen annak akarják látni. Ha meg már a szállítási idõ is szóba került (szerintem akinek azonnal kell, vagy tegnapra az menjen a boltba, akinek pedig olcsón kell az fogadja el, hogy a szállítás idõbe is kerülhet) szóval volt, hogy az a csomagom jött meg a fent emlitett cégtõl elõbb, amit egy héttal késõbb rendeltem.
Posted 2006. May 13. - 11:49
Hali!
www.bike-discount.de -rõl vennék én is cuccokat de én is tök sík vagyok rendelés témában.Segítene valaki ha nagyon szépen megkérjük?
Üdv!
Én váltotta velük egy levelet. 13Euró hozzánk a postaköltség. (nem teljes bicaj)
Kétféle fizetés lehetésges: rendes bannkártya (Visa, EuroCard) esetleg olyan ami direkt internetes vásárlásra van kitalálva, vagy elõre fizetés átutalással.
A cuccaik baromi olcsók. Minimális tétel 50Euró. Utánvét hozzánk nincs sajnos.
Posted 2006. May 13. - 03:15
Mostanában nem akar valaki a www.chainreactioncycles.com -ról, vagy a www.bike-discount.de -rõl rendelni, mert betársulnék (szállítási ktg felét fizetem). Nekem csak egy tétel kéne, és a külföldi on-line rendelésekben is zöldfülû vagyok...
Hali!
www.bike-discount.de -rõl vennék én is cuccokat de én is tök sík vagyok rendelés témában.Segítene valaki ha nagyon szépen megkérjük?