Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2006. május 31. - 23:46
Írta 2006. május 30. - 21:55
Írta 2006. május 30. - 21:09
Írta 2006. május 30. - 20:41
Kontrázzam a hozzászólásodat?Sziasztok!
A topic gyakorlatilag e-bike-ra alakult át sajnos... Ez a legsz.rabb bolt amivel valaha találkoztam. Aki ezt ajánlja, az egyenesen ki akar cseszni veled. Aki ezt ajánlja, az kérem, többet senkinek se ajánlja!
Ha jót akartok magatoknak, a bicajotoknak, a pénztárcátoknak meg a mentális egészségeteknek, elfelejtitek örökre!
Hogy miért? Elmondom az én példámat.
1. Zöld kosaras termék, Elõször három naponta e-mail, utána telefon és láss csodát! 4, igen jól olvastad 4 hét alatt megérkezett.
2. Gondoltam csak nem volt szerencsém, így újra rendeltem. Piros kosaras terméket. Még elõtte utánaérdeklõdtem, tudnak-e hozni ilyet. Persze persze, múltkor is hoztunk ilyet simán két nap alatt.
Hát nem hoztak egy és két hét múlva sem... Email, telefon szorgalmasan. Hopp! Állítólag találtak egyet, azt elküldik. Egy hét múlva (ma) nem tudják a termék eredetét, típusát pontosan, sem az állapotát (új, garanciára vitték be stb.).
Most mondtam, hogy elég. Miért?
Elmész a környékeden levõ boltba, és õk ugyanúgy meghozzák a nagykerbõl ha kapcsolatban vannak vele. Ha nincsenek, elmész a következõbe. Így sem kell sokat várni, s vásárlás elõtt le tudod csekkolni a terméket, akár vissza is mondhatod bármi, nem beszélve a garancia érvényesítésének pofon egyszerû lehetõségérõl sem.
Ha mindenképp online kel vásárolj (nincs itthon), akkor mindent használj, csak ne az Ebikeot.
A többivel még nincs tapasztalatom, de ennél csak jobban mûködhetnek.
Kicsit hosszúra nyúllott. Elnézést.
Csak ellentétes véleményt tudok mondani.
Akkor hol is az igazság?
:chin:
Írta 2006. május 30. - 15:39
A topic gyakorlatilag e-bike-ra alakult át sajnos... Ez a legsz.rabb bolt amivel valaha találkoztam. Aki ezt ajánlja, az egyenesen ki akar cseszni veled. Aki ezt ajánlja, az kérem, többet senkinek se ajánlja!
Ha jót akartok magatoknak, a bicajotoknak, a pénztárcátoknak meg a mentális egészségeteknek, elfelejtitek örökre!
Hogy miért? Elmondom az én példámat.
1. Zöld kosaras termék, Elõször három naponta e-mail, utána telefon és láss csodát! 4, igen jól olvastad 4 hét alatt megérkezett.
2. Gondoltam csak nem volt szerencsém, így újra rendeltem. Piros kosaras terméket. Még elõtte utánaérdeklõdtem, tudnak-e hozni ilyet. Persze persze, múltkor is hoztunk ilyet simán két nap alatt.
Hát nem hoztak egy és két hét múlva sem... Email, telefon szorgalmasan. Hopp! Állítólag találtak egyet, azt elküldik. Egy hét múlva (ma) nem tudják a termék eredetét, típusát pontosan, sem az állapotát (új, garanciára vitték be stb.).
Most mondtam, hogy elég. Miért?
Elmész a környékeden levõ boltba, és õk ugyanúgy meghozzák a nagykerbõl ha kapcsolatban vannak vele. Ha nincsenek, elmész a következõbe. Így sem kell sokat várni, s vásárlás elõtt le tudod csekkolni a terméket, akár vissza is mondhatod bármi, nem beszélve a garancia érvényesítésének pofon egyszerû lehetõségérõl sem.
Ha mindenképp online kel vásárolj (nincs itthon), akkor mindent használj, csak ne az Ebikeot.
A többivel még nincs tapasztalatom, de ennél csak jobban mûködhetnek.
Kicsit hosszúra nyúllott. Elnézést.
Írta 2006. május 30. - 15:02
Írta 2006. május 30. - 10:49
Milyen tapasztalatok vannak a ridebike webáruházával?
1. Szállítanak ki vidékre? Mennyiért?
2. Mennyi idõ alatt szerzik be a biciklit (normál Kelly's, semmi extra)
3. Becsületesek? Azaz a kerékpárt a megadott felszereléssel szállítják?
Hát...inkább e-bike - úgyis tökugyanaz, csak olcsóbb...de ezt már írták.
Vidék okés. Kiszálítás ugyanannyi, mint akárhova - mivel nem km-tõl, hanem a rendelt cucc árától függ.
Ha valami piroskosaras, akkor azt jobb kihagyni a sorból.
Becsületesek - de tényleg nem pontosak. Pl simán lehet, hogy nem azt kapod, amit kértél - persze akkor, ha visszaküldöd, cserélik. Csak az megint idõ, és egy kis plusz pénz.
(Komplett bico esetén nincs tapasztalatom, de sztem azt azért tényleg úgy kell, hogy szállítsák, ahogy gyárilag jön.)
Írta 2006. május 30. - 09:57
a szállítás...hmmm... ezt már párszor kitárgyaltuk itt, nekem a legutóbbi zöldkosaras rendelésemet ( amit 48 óra alatt ki kéne hozniuk ) röpke 2 hét alatt kihozták.vidékre is kiviszik, ugyanannyiért, mint pesten, asszem 1100 ft, a gls-sel dolgoznak.
hogy mennyi idõ alatt szerzik be? az sztem nem rajtuk múlik.
becsületesnek azért becsületesek, csak a pontosság szót nem ismerik.
Írta 2006. május 29. - 18:07
1. Szállítanak ki vidékre? Mennyiért?
2. Mennyi idõ alatt szerzik be a biciklit (normál Kelly's, semmi extra)
3. Becsületesek? Azaz a kerékpárt a megadott felszereléssel szállítják?
Írta 2006. május 29. - 16:10
Minden kerékpárboltba bemehetsz, és megveheted ami ott van. Ha neked olyasmi kell, ami épp nincs náluk akkor megrendelheted. (Képtelenség mindent raktáron tartani. Csak küllõbõl van sima egyenes, háromféle vastagságú húzott és kétféle lapított. Az kb. 6 típus, plusz a feketék stb, kábé tíz; DT-bõl és Sapimból együtt már 20, kb 30 különbözõ hosszban; mindegyikbõl 100 db az mondjuk félmillió forint csak küllõ raktárkészletre.)helló,
a Ride Bike boltokban csak megrendelés után lehet elvinni az adott terméket? olyan lehetõség nincs hogy odamész a boltba és egyszerûen megveszed?
Bonyolult, mi?
Írta 2006. május 29. - 16:02
Írta 2006. május 29. - 16:01
a Ride Bike boltokban csak megrendelés után lehet elvinni az adott terméket? olyan lehetõség nincs hogy odamész a boltba és egyszerûen megveszed?
Írta 2006. május 29. - 12:17
bármilyen megoldás érdekel....
Írta 2006. május 28. - 02:43
Akkor ez a 21 euró még nem is gáz, már ha az arányokat nézzük...
ja
de azért bosszantó
épp az az érték amit nem érdemes berendelni
kereshetek itthon dupla áron
Írta 2006. május 27. - 19:55
Akkor ez a 21 euró még nem is gáz, már ha az arányokat nézzük...írtam már péntek reggel, de eddig no answer :rocketman
bár már elköltöttem 2000 EUR-t, eddig még szinte hiba nélkül
már kellett
Írta 2006. május 27. - 19:17
bár már elköltöttem 2000 EUR-t, eddig még szinte hiba nélkül
már kellett
Írta 2006. május 27. - 13:34
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 27. - 13:25
1500-ból a postával is el tudod küldeni, ajánlva. Az összes csomagom a posta hozta és mindegyik ideért. Kifelé miért lenne rosszabb?DPD 5200, ft, ami nem kevés, de még mindig olcsóbb, mint a posta 7400 ft-os ára. Ezek az árak Németországba érvényesek. Úgy emlékszem onnan rendeltél.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]