Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Csak, hogy megvédjem az ebike-ot. Múlt csütörtökön rendeltem két zöld kosaras terméket, és ma reggel már meg is hozták. Végülis ez durván 4 munkanap, ennyi bõven belefér. Bár ettõl még lehet, hogy legközelebb én is megszívom, mint akik pórul jártak.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
én is csak negatív véleménnyel vagyok róluk, bár senkit, semmit nem ítélek el elsõre, de a sorozatos negatív élmények miatt rájöttem, hogy ha nem muszály, nem rendelek az ebike-ról, fõleg ha a konkurrencia sokkal pontosabb, segítõkészebb. mint azt már leírtam itt párszor, az ebikenak egyet kéne az eszébe vésnie: az ebike tartozik köszönettel a vevõnek, hogy nála vásárolt, nem pedig fordítva. röviden szólva: a vevõ az elsõ. és a fel nem vett telefonok, a heteket késõ zöldkosaras termékek, a hetek múlva érkezõ válaszlevelek után nem hiszem, hogy az ebikenál ezt így gondolják.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Eddig nekem is csak jó tapasztalataim vannak velük. Idén még nem rendeltem, de fogok.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Akkor hol is az igazság?

Odaát...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Sziasztok!

A topic gyakorlatilag e-bike-ra alakult át sajnos... Ez a legsz.rabb bolt amivel valaha találkoztam. Aki ezt ajánlja, az egyenesen ki akar cseszni veled. Aki ezt ajánlja, az kérem, többet senkinek se ajánlja!
Ha jót akartok magatoknak, a bicajotoknak, a pénztárcátoknak meg a mentális egészségeteknek, elfelejtitek örökre!

Hogy miért? Elmondom az én példámat.
1. Zöld kosaras termék, Elõször három naponta e-mail, utána telefon és láss csodát! 4, igen jól olvastad 4 hét alatt megérkezett.
2. Gondoltam csak nem volt szerencsém, így újra rendeltem. Piros kosaras terméket. Még elõtte utánaérdeklõdtem, tudnak-e hozni ilyet. Persze persze, múltkor is hoztunk ilyet simán két nap alatt.
Hát nem hoztak egy és két hét múlva sem... Email, telefon szorgalmasan. Hopp! Állítólag találtak egyet, azt elküldik. Egy hét múlva (ma) nem tudják a termék eredetét, típusát pontosan, sem az állapotát (új, garanciára vitték be stb.).
Most mondtam, hogy elég. Miért?

Elmész a környékeden levõ boltba, és õk ugyanúgy meghozzák a nagykerbõl ha kapcsolatban vannak vele. Ha nincsenek, elmész a következõbe. Így sem kell sokat várni, s vásárlás elõtt le tudod csekkolni a terméket, akár vissza is mondhatod bármi, nem beszélve a garancia érvényesítésének pofon egyszerû lehetõségérõl sem.

Ha mindenképp online kel vásárolj (nincs itthon), akkor mindent használj, csak ne az Ebikeot.
A többivel még nincs tapasztalatom, de ennél csak jobban mûködhetnek.

Kicsit hosszúra nyúllott. Elnézést.

Kontrázzam a hozzászólásodat?
Csak ellentétes véleményt tudok mondani.
Akkor hol is az igazság?
:chin:

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Sziasztok!

A topic gyakorlatilag e-bike-ra alakult át sajnos... Ez a legsz.rabb bolt amivel valaha találkoztam. Aki ezt ajánlja, az egyenesen ki akar cseszni veled. Aki ezt ajánlja, az kérem, többet senkinek se ajánlja!
Ha jót akartok magatoknak, a bicajotoknak, a pénztárcátoknak meg a mentális egészségeteknek, elfelejtitek örökre!

Hogy miért? Elmondom az én példámat.
1. Zöld kosaras termék, Elõször három naponta e-mail, utána telefon és láss csodát! 4, igen jól olvastad 4 hét alatt megérkezett.
2. Gondoltam csak nem volt szerencsém, így újra rendeltem. Piros kosaras terméket. Még elõtte utánaérdeklõdtem, tudnak-e hozni ilyet. Persze persze, múltkor is hoztunk ilyet simán két nap alatt.
Hát nem hoztak egy és két hét múlva sem... Email, telefon szorgalmasan. Hopp! Állítólag találtak egyet, azt elküldik. Egy hét múlva (ma) nem tudják a termék eredetét, típusát pontosan, sem az állapotát (új, garanciára vitték be stb.).
Most mondtam, hogy elég. Miért?

Elmész a környékeden levõ boltba, és õk ugyanúgy meghozzák a nagykerbõl ha kapcsolatban vannak vele. Ha nincsenek, elmész a következõbe. Így sem kell sokat várni, s vásárlás elõtt le tudod csekkolni a terméket, akár vissza is mondhatod bármi, nem beszélve a garancia érvényesítésének pofon egyszerû lehetõségérõl sem.

Ha mindenképp online kel vásárolj (nincs itthon), akkor mindent használj, csak ne az Ebikeot.
A többivel még nincs tapasztalatom, de ennél csak jobban mûködhetnek.

Kicsit hosszúra nyúllott. Elnézést.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Ebike 1 hónapja nem válaszol semmit hogy mi van az aggyal amit visszaküldtem nekik. Mostantól vagy napi 5 emailt fogok küldeni hátha megunják. Bár van egy olyan érzésem h annyit fognak írni h igyekeznek :mad:

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts

Milyen tapasztalatok vannak a ridebike webáruházával?
1. Szállítanak ki vidékre? Mennyiért?
2. Mennyi idõ alatt szerzik be a biciklit (normál Kelly's, semmi extra)
3. Becsületesek? Azaz a kerékpárt a megadott felszereléssel szállítják?

Hát...inkább e-bike - úgyis tökugyanaz, csak olcsóbb...de ezt már írták.
Vidék okés. Kiszálítás ugyanannyi, mint akárhova - mivel nem km-tõl, hanem a rendelt cucc árától függ.
Ha valami piroskosaras, akkor azt jobb kihagyni a sorból.
Becsületesek - de tényleg nem pontosak. Pl simán lehet, hogy nem azt kapod, amit kértél - persze akkor, ha visszaküldöd, cserélik. Csak az megint idõ, és egy kis plusz pénz.
(Komplett bico esetén nincs tapasztalatom, de sztem azt azért tényleg úgy kell, hogy szállítsák, ahogy gyárilag jön.)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
a ridebike üzemelteti az ebike-ot. ezért néz ki uyganúgy a két oldal, csak a ridebike-ra fele annyi termék sincs feltöltve, mint az ebike-re, mivel senki se rendel onnan-> mert az ebike olcsóbb.
a szállítás...hmmm... :D ezt már párszor kitárgyaltuk itt, nekem a legutóbbi zöldkosaras rendelésemet ( amit 48 óra alatt ki kéne hozniuk ) röpke 2 hét alatt kihozták.vidékre is kiviszik, ugyanannyiért, mint pesten, asszem 1100 ft, a gls-sel dolgoznak.
hogy mennyi idõ alatt szerzik be? az sztem nem rajtuk múlik.
becsületesnek azért becsületesek, csak a pontosság szót nem ismerik.

Puxima

Puxima

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Milyen tapasztalatok vannak a ridebike webáruházával?
1. Szállítanak ki vidékre? Mennyiért?
2. Mennyi idõ alatt szerzik be a biciklit (normál Kelly's, semmi extra)
3. Becsületesek? Azaz a kerékpárt a megadott felszereléssel szállítják?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

helló,
a Ride Bike boltokban csak megrendelés után lehet elvinni az adott terméket? olyan lehetõség nincs hogy odamész a boltba és egyszerûen megveszed?

Minden kerékpárboltba bemehetsz, és megveheted ami ott van. Ha neked olyasmi kell, ami épp nincs náluk akkor megrendelheted. (Képtelenség mindent raktáron tartani. Csak küllõbõl van sima egyenes, háromféle vastagságú húzott és kétféle lapított. Az kb. 6 típus, plusz a feketék stb, kábé tíz; DT-bõl és Sapimból együtt már 20, kb 30 különbözõ hosszban; mindegyikbõl 100 db az mondjuk félmillió forint csak küllõ raktárkészletre.)
Bonyolult, mi?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
a ride bikeba bemehetsz, az ebike-ba meg nem ;)

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
helló,
a Ride Bike boltokban csak megrendelés után lehet elvinni az adott terméket? olyan lehetõség nincs hogy odamész a boltba és egyszerûen megveszed?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Nem tud valaki olyan boltot ahol lehet rendelni láncterelõbe gumigörgõket?
bármilyen megoldás érdekel....

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

ja

de azért bosszantó

épp az az érték amit nem érdemes berendelni

kereshetek itthon dupla áron

Azért még várj egy pár napot...én is valami olyasmire számítok, amit Vole írt...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

panizzi

panizzi

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Akkor ez a 21 euró még nem is gáz, már ha az arányokat nézzük...

ja

de azért bosszantó

épp az az érték amit nem érdemes berendelni

kereshetek itthon dupla áron
:rocketman

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

írtam már péntek reggel, de eddig no answer :rocketman

bár már elköltöttem 2000 EUR-t, eddig még szinte hiba nélkül

már kellett

Akkor ez a 21 euró még nem is gáz, már ha az arányokat nézzük...

panizzi

panizzi

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
írtam már péntek reggel, de eddig no answer :rocketman

bár már elköltöttem 2000 EUR-t, eddig még szinte hiba nélkül

már kellett
:rocketman

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Panizzi, irtal mar nekik emailt? Szerintem siman kuldenek neked egy Pig -et, es elnezest kernek. Legalabbis jobb helyeken igy szokott mukodni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

DPD 5200, ft, ami nem kevés, de még mindig olcsóbb, mint a posta 7400 ft-os ára. Ezek az árak Németországba érvényesek. Úgy emlékszem onnan rendeltél.

1500-ból a postával is el tudod küldeni, ajánlva. Az összes csomagom a posta hozta és mindegyik ideért. Kifelé miért lenne rosszabb?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]