Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

:D
hátde az nagyon lükén festene ott :-)
errõl dumcsizok:
üresen nem engedi elküldeni

Írd be, hogy igen! ;) Egyébként a kics csillag milyen magyarrázattal szolgált?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
:D

hátde az nagyon lükén festene ott :-)
errõl dumcsizok:

Feltöltött kép
üresen nem engedi elküldeni
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Írj be valami releváns infót, például utánvét, aztán csá.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
öö lámulok...
a fizetés részénél az adatok után, amikor kérdezi a fizetés módját, az odáig oké, hogy utánvétel, de alatta van egy postai utánvétel elnevezésû cucc, ahova betudnék írni valamit.
oda mit kell/lehet?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Bikediscount-nál hogy zajlik egy rendelés?

megrendelem, aztán referálnak e-mailben, hogy megvan-e a cucc?
(csak mer itt még ilyen piros-zöld kosarat se látok)

Megrendeled, kapsz egy visszaigazoló mailt, és általában másnap kapod az újabb levélkét, hogy mikor mehetsz a cuccért, illetve mikor küldik (ha szállítást kérsz). Gyorsak, megbízhatóak. Eddig rosszat nem hallottam róluk.

Most vizsgázik nálam a Chainreactioncycles. Elvileg minden, amit rendeltem szerda éjjel, már úton van, de a hosszú hétvége miatt csak kedden fog megjönni.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Bikediscount-nál hogy zajlik egy rendelés?

megrendelem, aztán referálnak e-mailben, hogy megvan-e a cucc?
(csak mer itt még ilyen piros-zöld kosarat se látok)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Minden aukciónak kizárólag az utolsó egy perc az érdemi része. Addig totál fölösleges számolgatni. Nem tudhatod, hogy hányan figyelik a tételt, akik tudják, hogy fölösleges korábban felverni az árat. Majd a végén betolják a zsetont és kiderül, kinek mennyit ér a cucc.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Az még korántsem biztos hogy a Tied lesz a cumó! Vagy már meg is nyerted?
Egyébként az amerikaiak 99%-a csak PayPal-os utalást hajlandó elfogadni, és célszerû megkérdezni az eladótól, hogy egyáltalán hajlandó e elküldeni európába, Magyarországra a cuccost, és mennyiért. Nekem pl taiwan-ról 4 nap alatt itt volt a cucc, úgy hogy a vámhivatalt is megjárta. A lényeg hogy ne legyen érték a csomagra írva és ajándékként jöjjön. Ja és figyelj, mert az utolsó percen belül, még rengetegen licitálhatnak és lehet hogy nem is Te nyersz! Már vagy fél éve próbálok becserkészni egy 2 v 3 Ti Egg beatert, és nagyon kecsegtetõk az induló licitek, majd az utolsó percben szépen elindul felfelé, és egyszer csak már nem is az enyém a cucc.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Konkrétum: Arizonából jön motyó, jelenleg enyém a legnagyobb licit. Mikorra ért ide neked? Egyben volt? Annyi zsét kértek, amennyit írtak, v mondtak? Volt probléma a fizetéssel? Ennyi konkrétum jut eszembe...:)

A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Valakinek van esetleg tapasztalata az ebay-jel? Bocs, ha a fenti postokban errõl már esetleg volt szó, de nem böngésztem át mind az ötvenvalahány oldalt.

nekem van. :-/
ha konkrétumot kérdezel könnyebb lesz segíteni ;)

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Valakinek van esetleg tapasztalata az ebay-jel? Bocs, ha a fenti postokban errõl már esetleg volt szó, de nem böngésztem át mind az ötvenvalahány oldalt.

A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Az senki nem gondolhatja komolyan szvsz, hogy leadom a rendelést mondjuk csütörtök délután, õk még pénteken kikotorják a raktárból a cumót, sürgönyöznek a GLS-nek, és még aznap éfelveszik az árut, hétfõn meg rögtön az én cumóimmal meg is jelennek. Ennyi idõ alatt a Magyar Posta lehet, hogy a szomszéd kerületbe nem viszi ki a képeslapomat.

tavaly még sikerült nekik...
azonkívül a sokat szidott magyar postának van egy olyan szolgáltatása ( lásd bikediscount.hu ), hogy 1500 ft-ért, bármit bárhova az országban másnapra kézbesítenek!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Legalábbis nekem a Ride bike (gondolom az ebike ugyanonnan szerzi,

ebben biztos lehetsz, mivel egy és ugyanazon vállalkozásról van szó. csak az internetes boltjuk eBike néven fut!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Na igen, de ott sokszor csak elméletben van sajnos, a gyakorlatban nem tudnak szerezni. Legalábbis nekem a Ride bike (gondolom az ebike ugyanonnan szerzi, hasonló kapcsolatokkal) 1 hét alatt nem tudott szerezni, és meg sem tudták saccolni, mikor lesz. Amúgy náluk is 6 lett volna, így rosszabbul nem jártam, de leaglább lehetett kapni:)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
a sram x-gen javasolt fogyasztói ára 5990
ebike-on 5E

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
"nekem legutóbb 2 hét volt. a 4 munkanap nem vészes, csak hát ugye 48 óráról regélnek az oldalukon. és ha elég erõs lenne a konkurrencia, az ebike sem engedhetne meg magának 2 nap késést. nézz meg nagyvállalatokat olyan piacokon, ami szinte teljesen telítettek, és szinte tökéletes verseny van ( azaz egy kis negatívum is vásárlók nagy mennyiségét fordítja el a vállalattól ) -> tesco új pénztárat nyit, ha 2-nél többen állnak sorba ( mert ha sokat kell várnom, elmegyek az auchanba ); mcdonalds sültkrumplit ad, ha késik a sajtburgered ( mer átmegyek a burger kingbe, ha ki van a tököm a várakozással ) , stb... ebbõl is látszik, hogy az ebike még nincs megszorítva a versenytársai által, és ezért pofátlanul megengedheti magának, hogy nem tartja be a határidõket. és nekem ez nem tetszik. majd eljõ a szép új világ, amikor az ebike is pontos lesz, ha meg esetleg nem tudnak szállítani, akkor dobnak egy mailt, vagy felhívnak... mint teszik azt normális helyeken. de ez sajnos még nem holnap lesz. bár én már azzal is megelégednék, ha a telefont felvennék, vagy esetleg válaszolnának egy mailre!"[/I]

Persze, abban igazad van, ahol éles a verseny, ott jobban kinyalják a fogyasztó fenekét. Itt még annyira nincs, de amúgy nekem 4 nap még simán belefér, én úgysem hittem el a 48 órát. Az senki nem gondolhatja komolyan szvsz, hogy leadom a rendelést mondjuk csütörtök délután, õk még pénteken kikotorják a raktárból a cumót, sürgönyöznek a GLS-nek, és még aznap éfelveszik az árut, hétfõn meg rögtön az én cumóimmal meg is jelennek. Ennyi idõ alatt a Magyar Posta lehet, hogy a szomszéd kerületbe nem viszi ki a képeslapomat.

Amúgy annyiban csökkent a lelkesedésem az ebike-al kapcsolatban, hogy pl. kipróbáltam ezt a bringa butik nevû helyet, és rengeteg dolgot ebike áron kaptam meg, tögtön a kezembe, és még szállítási díjat sem kellett kicsengetnem. Félek, hogy ez csak bevezetõ ár, mert a többi bringásbolthoz képest nagyon olcsó. (pl. vadi új LX elsõ agy -igaz tárcsafék nélküli- 3000-ért, vagy pl. SRAM X-gen elsõ váltó 6-ért, míg a Ride bike a nagykerbõl egyelõre nem tud szerezni)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
pl. az asszony a quelle-tõl. 1-2 hónap várakozás után felhívta õket ugyan mizu. ja bocs, annak amit rendelt megszünt a gyártása. de szólni nem szóltak egy szót sem. azért a quelle egy elég nagy német cég vagy mi.
a starkl-tól rendelt ezévben õk is másfél hónapra szállítottak.
balkán ez, nem európa.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nekem legutóbb 2 hét volt. a 4 munkanap nem vészes, csak hát ugye 48 óráról regélnek az oldalukon. és ha elég erõs lenne a konkurrencia, az ebike sem engedhetne meg magának 2 nap késést. nézz meg nagyvállalatokat olyan piacokon, ami szinte teljesen telítettek, és szinte tökéletes verseny van ( azaz egy kis negatívum is vásárlók nagy mennyiségét fordítja el a vállalattól ) -> tesco új pénztárat nyit, ha 2-nél többen állnak sorba ( mert ha sokat kell várnom, elmegyek az auchanba ); mcdonalds sültkrumplit ad, ha késik a sajtburgered ( mer átmegyek a burger kingbe, ha ki van a tököm a várakozással ) , stb... ebbõl is látszik, hogy az ebike még nincs megszorítva a versenytársai által, és ezért pofátlanul megengedheti magának, hogy nem tartja be a határidõket. és nekem ez nem tetszik. majd eljõ a szép új világ, amikor az ebike is pontos lesz, ha meg esetleg nem tudnak szállítani, akkor dobnak egy mailt, vagy felhívnak... mint teszik azt normális helyeken. de ez sajnos még nem holnap lesz. bár én már azzal is megelégednék, ha a telefont felvennék, vagy esetleg válaszolnának egy mailre!

Felejtsd már el ezt a 48 óra témát! Olvasd el elõször, hogy mit is jelent ez a bizonyos idõintervallum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

-> tesco új pénztárat nyit, ha 2-nél többen állnak sorba ( mert ha sokat kell várnom, elmegyek az auchanba )

aha.. és elötted hánszor nyitottak új pénztárat ez okból?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Csak, hogy megvédjem az ebike-ot. Múlt csütörtökön rendeltem két zöld kosaras terméket, és ma reggel már meg is hozták. Végülis ez durván 4 munkanap, ennyi bõven belefér. Bár ettõl még lehet, hogy legközelebb én is megszívom, mint akik pórul jártak.

nekem legutóbb 2 hét volt. a 4 munkanap nem vészes, csak hát ugye 48 óráról regélnek az oldalukon. és ha elég erõs lenne a konkurrencia, az ebike sem engedhetne meg magának 2 nap késést. nézz meg nagyvállalatokat olyan piacokon, ami szinte teljesen telítettek, és szinte tökéletes verseny van ( azaz egy kis negatívum is vásárlók nagy mennyiségét fordítja el a vállalattól ) -> tesco új pénztárat nyit, ha 2-nél többen állnak sorba ( mert ha sokat kell várnom, elmegyek az auchanba ); mcdonalds sültkrumplit ad, ha késik a sajtburgered ( mer átmegyek a burger kingbe, ha ki van a tököm a várakozással ) , stb... ebbõl is látszik, hogy az ebike még nincs megszorítva a versenytársai által, és ezért pofátlanul megengedheti magának, hogy nem tartja be a határidõket. és nekem ez nem tetszik. majd eljõ a szép új világ, amikor az ebike is pontos lesz, ha meg esetleg nem tudnak szállítani, akkor dobnak egy mailt, vagy felhívnak... mint teszik azt normális helyeken. de ez sajnos még nem holnap lesz. bár én már azzal is megelégednék, ha a telefont felvennék, vagy esetleg válaszolnának egy mailre!