Asszem még áprilisban rendeltem tõlük kb 100ezer Ft értékben huszonegy-két tételt. (tudom, nagy rumli ennyit összeszedni, de két hónap sem kevés idõ)
Amíg nem telefonáltam rájuk, semmi nem történt.
Végül rengeteg utánajárás és intézkedés után most a héten kaptam meg a cuccaim kb 70%-át!
Nem csak az eltelt idõ a bajom, hanem az, hogy egy csomó olyan cuccot is el akarnak adni a honlapon, amire esély sincs, h a közeljövõben lesz. Vársz-vársz, mert mondták, h lesz, aztán idegesen odatelefonálsz, h miafaszvanmár, erre mondják, h bocs, nincs, válassz mást. Aztán arra megint várhatsz.
Amúgy a srácok a telefonnál egész jó arcok, oda is figyelnek, mit szeretnél.
(Pl csak fekete cuccokat kértem, persze módosítani kellett, mert vmi nem volt, választottam mást. Kis idõ múlva szólt a csávó, h az a típus nem feketeám.)
Zöldkosaras cuccuk alig van, a pirosakból meg egyáltalán nem "hamarosan" tudnak szerezni. Legtöbbször nem is tudnak.
És csak azon húztam fel magam, h a maradékokért odacsörögtem a BringaButikba, és a faszi pár napon belül mindent szerzett.
Kb 5-10%-al drágább.
De sztem megéri:
Most, h van ez a Shimano elsõagyakban lévõ gyorszár-para, odatelefonáltam, szó nélkül cseréli, sõt, még vissza is hívott, és küldött infót e-mailen. Pár nap alatt lezajlik az egész.
Ebikenál fogalmam sincs, hogy lehetne ilyet, vagy garis problémát intézni, és hogy az meddig tartana.
Szóval Ebikeból csak zölkosarasat, és már másnap telefonálj.