Írd be, hogy igen! Egyébként a kics csillag milyen magyarrázattal szolgált?
hátde az nagyon lükén festene ott :-)
errõl dumcsizok:
üresen nem engedi elküldeni
Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Posted 2006. June 02. - 21:34
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. June 02. - 21:28
hátde az nagyon lükén festene ott :-)
errõl dumcsizok:
üresen nem engedi elküldeni
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 02. - 21:22
Posted 2006. June 02. - 21:13
a fizetés részénél az adatok után, amikor kérdezi a fizetés módját, az odáig oké, hogy utánvétel, de alatta van egy postai utánvétel elnevezésû cucc, ahova betudnék írni valamit.
oda mit kell/lehet?
Posted 2006. June 02. - 20:59
Megrendeled, kapsz egy visszaigazoló mailt, és általában másnap kapod az újabb levélkét, hogy mikor mehetsz a cuccért, illetve mikor küldik (ha szállítást kérsz). Gyorsak, megbízhatóak. Eddig rosszat nem hallottam róluk.Bikediscount-nál hogy zajlik egy rendelés?
megrendelem, aztán referálnak e-mailben, hogy megvan-e a cucc?
(csak mer itt még ilyen piros-zöld kosarat se látok)
Most vizsgázik nálam a Chainreactioncycles. Elvileg minden, amit rendeltem szerda éjjel, már úton van, de a hosszú hétvége miatt csak kedden fog megjönni.
Posted 2006. June 02. - 20:32
megrendelem, aztán referálnak e-mailben, hogy megvan-e a cucc?
(csak mer itt még ilyen piros-zöld kosarat se látok)
Posted 2006. June 02. - 20:24
Posted 2006. June 02. - 19:41
Egyébként az amerikaiak 99%-a csak PayPal-os utalást hajlandó elfogadni, és célszerû megkérdezni az eladótól, hogy egyáltalán hajlandó e elküldeni európába, Magyarországra a cuccost, és mennyiért. Nekem pl taiwan-ról 4 nap alatt itt volt a cucc, úgy hogy a vámhivatalt is megjárta. A lényeg hogy ne legyen érték a csomagra írva és ajándékként jöjjön. Ja és figyelj, mert az utolsó percen belül, még rengetegen licitálhatnak és lehet hogy nem is Te nyersz! Már vagy fél éve próbálok becserkészni egy 2 v 3 Ti Egg beatert, és nagyon kecsegtetõk az induló licitek, majd az utolsó percben szépen elindul felfelé, és egyszer csak már nem is az enyém a cucc.
Posted 2006. June 02. - 17:22
Posted 2006. June 02. - 16:54
Valakinek van esetleg tapasztalata az ebay-jel? Bocs, ha a fenti postokban errõl már esetleg volt szó, de nem böngésztem át mind az ötvenvalahány oldalt.
nekem van. :-/
ha konkrétumot kérdezel könnyebb lesz segíteni
Posted 2006. June 02. - 16:50
Posted 2006. June 01. - 15:37
Az senki nem gondolhatja komolyan szvsz, hogy leadom a rendelést mondjuk csütörtök délután, õk még pénteken kikotorják a raktárból a cumót, sürgönyöznek a GLS-nek, és még aznap éfelveszik az árut, hétfõn meg rögtön az én cumóimmal meg is jelennek. Ennyi idõ alatt a Magyar Posta lehet, hogy a szomszéd kerületbe nem viszi ki a képeslapomat.
tavaly még sikerült nekik...
azonkívül a sokat szidott magyar postának van egy olyan szolgáltatása ( lásd bikediscount.hu ), hogy 1500 ft-ért, bármit bárhova az országban másnapra kézbesítenek!
Posted 2006. June 01. - 13:08
Legalábbis nekem a Ride bike (gondolom az ebike ugyanonnan szerzi,
ebben biztos lehetsz, mivel egy és ugyanazon vállalkozásról van szó. csak az internetes boltjuk eBike néven fut!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. June 01. - 12:46
Posted 2006. June 01. - 11:55
Posted 2006. June 01. - 11:21
Persze, abban igazad van, ahol éles a verseny, ott jobban kinyalják a fogyasztó fenekét. Itt még annyira nincs, de amúgy nekem 4 nap még simán belefér, én úgysem hittem el a 48 órát. Az senki nem gondolhatja komolyan szvsz, hogy leadom a rendelést mondjuk csütörtök délután, õk még pénteken kikotorják a raktárból a cumót, sürgönyöznek a GLS-nek, és még aznap éfelveszik az árut, hétfõn meg rögtön az én cumóimmal meg is jelennek. Ennyi idõ alatt a Magyar Posta lehet, hogy a szomszéd kerületbe nem viszi ki a képeslapomat.
Amúgy annyiban csökkent a lelkesedésem az ebike-al kapcsolatban, hogy pl. kipróbáltam ezt a bringa butik nevû helyet, és rengeteg dolgot ebike áron kaptam meg, tögtön a kezembe, és még szállítási díjat sem kellett kicsengetnem. Félek, hogy ez csak bevezetõ ár, mert a többi bringásbolthoz képest nagyon olcsó. (pl. vadi új LX elsõ agy -igaz tárcsafék nélküli- 3000-ért, vagy pl. SRAM X-gen elsõ váltó 6-ért, míg a Ride bike a nagykerbõl egyelõre nem tud szerezni)
Posted 2006. June 01. - 10:38
a starkl-tól rendelt ezévben õk is másfél hónapra szállítottak.
balkán ez, nem európa.
Posted 2006. June 01. - 09:03
Felejtsd már el ezt a 48 óra témát! Olvasd el elõször, hogy mit is jelent ez a bizonyos idõintervallum.nekem legutóbb 2 hét volt. a 4 munkanap nem vészes, csak hát ugye 48 óráról regélnek az oldalukon. és ha elég erõs lenne a konkurrencia, az ebike sem engedhetne meg magának 2 nap késést. nézz meg nagyvállalatokat olyan piacokon, ami szinte teljesen telítettek, és szinte tökéletes verseny van ( azaz egy kis negatívum is vásárlók nagy mennyiségét fordítja el a vállalattól ) -> tesco új pénztárat nyit, ha 2-nél többen állnak sorba ( mert ha sokat kell várnom, elmegyek az auchanba ); mcdonalds sültkrumplit ad, ha késik a sajtburgered ( mer átmegyek a burger kingbe, ha ki van a tököm a várakozással ) , stb... ebbõl is látszik, hogy az ebike még nincs megszorítva a versenytársai által, és ezért pofátlanul megengedheti magának, hogy nem tartja be a határidõket. és nekem ez nem tetszik. majd eljõ a szép új világ, amikor az ebike is pontos lesz, ha meg esetleg nem tudnak szállítani, akkor dobnak egy mailt, vagy felhívnak... mint teszik azt normális helyeken. de ez sajnos még nem holnap lesz. bár én már azzal is megelégednék, ha a telefont felvennék, vagy esetleg válaszolnának egy mailre!
Posted 2006. June 01. - 03:55
-> tesco új pénztárat nyit, ha 2-nél többen állnak sorba ( mert ha sokat kell várnom, elmegyek az auchanba )
aha.. és elötted hánszor nyitottak új pénztárat ez okból?
Posted 2006. May 31. - 23:54
Csak, hogy megvédjem az ebike-ot. Múlt csütörtökön rendeltem két zöld kosaras terméket, és ma reggel már meg is hozták. Végülis ez durván 4 munkanap, ennyi bõven belefér. Bár ettõl még lehet, hogy legközelebb én is megszívom, mint akik pórul jártak.
nekem legutóbb 2 hét volt. a 4 munkanap nem vészes, csak hát ugye 48 óráról regélnek az oldalukon. és ha elég erõs lenne a konkurrencia, az ebike sem engedhetne meg magának 2 nap késést. nézz meg nagyvállalatokat olyan piacokon, ami szinte teljesen telítettek, és szinte tökéletes verseny van ( azaz egy kis negatívum is vásárlók nagy mennyiségét fordítja el a vállalattól ) -> tesco új pénztárat nyit, ha 2-nél többen állnak sorba ( mert ha sokat kell várnom, elmegyek az auchanba ); mcdonalds sültkrumplit ad, ha késik a sajtburgered ( mer átmegyek a burger kingbe, ha ki van a tököm a várakozással ) , stb... ebbõl is látszik, hogy az ebike még nincs megszorítva a versenytársai által, és ezért pofátlanul megengedheti magának, hogy nem tartja be a határidõket. és nekem ez nem tetszik. majd eljõ a szép új világ, amikor az ebike is pontos lesz, ha meg esetleg nem tudnak szállítani, akkor dobnak egy mailt, vagy felhívnak... mint teszik azt normális helyeken. de ez sajnos még nem holnap lesz. bár én már azzal is megelégednék, ha a telefont felvennék, vagy esetleg válaszolnának egy mailre!