Írd be, hogy igen!
hátde az nagyon lükén festene ott :-)
errõl dumcsizok:
üresen nem engedi elküldeni

Írd be, hogy igen!
hátde az nagyon lükén festene ott :-)
errõl dumcsizok:
üresen nem engedi elküldeni
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Megrendeled, kapsz egy visszaigazoló mailt, és általában másnap kapod az újabb levélkét, hogy mikor mehetsz a cuccért, illetve mikor küldik (ha szállítást kérsz). Gyorsak, megbízhatóak. Eddig rosszat nem hallottam róluk.Bikediscount-nál hogy zajlik egy rendelés?
megrendelem, aztán referálnak e-mailben, hogy megvan-e a cucc?
(csak mer itt még ilyen piros-zöld kosarat se látok)
Valakinek van esetleg tapasztalata az ebay-jel? Bocs, ha a fenti postokban errõl már esetleg volt szó, de nem böngésztem át mind az ötvenvalahány oldalt.
Az senki nem gondolhatja komolyan szvsz, hogy leadom a rendelést mondjuk csütörtök délután, õk még pénteken kikotorják a raktárból a cumót, sürgönyöznek a GLS-nek, és még aznap éfelveszik az árut, hétfõn meg rögtön az én cumóimmal meg is jelennek. Ennyi idõ alatt a Magyar Posta lehet, hogy a szomszéd kerületbe nem viszi ki a képeslapomat.
Legalábbis nekem a Ride bike (gondolom az ebike ugyanonnan szerzi,
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Felejtsd már el ezt a 48 óra témát! Olvasd el elõször, hogy mit is jelent ez a bizonyos idõintervallum.nekem legutóbb 2 hét volt. a 4 munkanap nem vészes, csak hát ugye 48 óráról regélnek az oldalukon. és ha elég erõs lenne a konkurrencia, az ebike sem engedhetne meg magának 2 nap késést. nézz meg nagyvállalatokat olyan piacokon, ami szinte teljesen telítettek, és szinte tökéletes verseny van ( azaz egy kis negatívum is vásárlók nagy mennyiségét fordítja el a vállalattól ) -> tesco új pénztárat nyit, ha 2-nél többen állnak sorba ( mert ha sokat kell várnom, elmegyek az auchanba ); mcdonalds sültkrumplit ad, ha késik a sajtburgered ( mer átmegyek a burger kingbe, ha ki van a tököm a várakozással ) , stb... ebbõl is látszik, hogy az ebike még nincs megszorítva a versenytársai által, és ezért pofátlanul megengedheti magának, hogy nem tartja be a határidõket. és nekem ez nem tetszik. majd eljõ a szép új világ, amikor az ebike is pontos lesz, ha meg esetleg nem tudnak szállítani, akkor dobnak egy mailt, vagy felhívnak... mint teszik azt normális helyeken. de ez sajnos még nem holnap lesz. bár én már azzal is megelégednék, ha a telefont felvennék, vagy esetleg válaszolnának egy mailre!
-> tesco új pénztárat nyit, ha 2-nél többen állnak sorba ( mert ha sokat kell várnom, elmegyek az auchanba )
Csak, hogy megvédjem az ebike-ot. Múlt csütörtökön rendeltem két zöld kosaras terméket, és ma reggel már meg is hozták. Végülis ez durván 4 munkanap, ennyi bõven belefér. Bár ettõl még lehet, hogy legközelebb én is megszívom, mint akik pórul jártak.