Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás
én a srácot ismerem (Stumpf Robi).
dolgoztam vele úgy 10éve, de akkor még nem bringázott

bár ez nem hiszem, hogy sokat segített.... :))

Ezt ismeri valaki? Lehet kapni Cervelo vázakat is! (magyar oldal)

http://www.rob4bike.com/

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

egy elsõ váltóért ne tökölj szerintem internetes rendeléssel. xt-t kapsz 6ért itt pesten

én is erre jutottam.Tehát én nem csatlakozom a rendeléshez, bocsi.

Izomtéridõninja-geológus!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ezt ismeri valaki? Lehet kapni Cervelo vázakat is! (magyar oldal)

http://www.rob4bike.com/

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Én még nézegetem mi is kell pontosan( ha megéri, meg itt nem lesz használtan valami jó), akkor nekem egy elsõ váltó kell majd.
Mikor lenne ez a rendelés?

Gondolom a postai küldözgetés költséges/macerás...

Emiatt nem tudom biztosra mondani, hogy beszállnék.

egy elsõ váltóért ne tökölj szerintem internetes rendeléssel. xt-t kapsz 6ért itt pesten

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Én még nézegetem mi is kell pontosan( ha megéri, meg itt nem lesz használtan valami jó), akkor nekem egy elsõ váltó kell majd.
Mikor lenne ez a rendelés?

Gondolom a postai küldözgetés költséges/macerás...

Emiatt nem tudom biztosra mondani, hogy beszállnék.

Izomtéridõninja-geológus!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Zoomstagnak is kellene cucc... Mátrán gondolom ott lesz mindenki és faca is lenne... Nu? Mert akkor össze kéne írni...
Ki rendelje, kinek menjen?
Nekem 1 nyeregcsõ meg egy lámpa, 25font, vszínû robnak is lesz legalább ennyi. (számod változott?)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én küllõket meg polir egynes kormányt keresek, lehet bezsállok a buliba. persze nekem nem sürgõs, 2 hét múlva is jó lesz. csak mondom szólok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nekem kb 25 fontnyi cuccom lenne, úgyhoyg vszínû lesz futár ktg...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

chainreactioncycles.com-rõl rendelnék, kikhez társulhatok/kik társulnának?
Bögre? Kala/konás, tietek le lett adva?

Úgy néz ki egyedül maradtam, várom a további jelentkezõket...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
chainreactioncycles.com-rõl rendelnék, kikhez társulhatok/kik társulnának?
Bögre? Kala/konás, tietek le lett adva?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Tõlem ilyet még nem kértek, pedig szerintem már több tucatszor fizettem rajtuk keresztül (igaz, az esetek zömében 10 € alatti tárhely havidíjat). Nem tudom miért csinálják ezt...talán mert megtehetik (ha a sok millió partnerükbõl párat elveszítenek, nem különösebben érdekli õket).

...de a honlapjukon nem is olvastam ilyenrõl

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Köszi! Már nem is bánom... Ma délelõtt ugyanis megint agyvérzést kaptam a PayPal-tõl. Ezek minden egyes tranzakció után kitalálnak valami baromságot, ami minimum fél napomat elveszi, hogy újra biztonságban érezhessem magam. Most éppen ID-fénymásolatot kérnek, hogy hetedszerre is vásárolhassak a tizenvalahány módon és alkalommal ellenõrzött kártyámmal. Mivel fénymásolóm pont nincs itthon, megint meghiúsult egy üzlet...

Ez már annyira biztonságos rendszer, hogy gyakorlatilag használhatatlan. Asszem, megszüntetem az egészet úgy, ahogy van.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Nem, csak sima bankártyás fizetés van.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Az sjscycles.co.uk-nél vajon mûködik a PayPal mint lehetséges fizetési mód? Hiába böngészem, nem találok erre utalást...

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Köszi az infót, akkor remélem nálam is minden oké lesz (majd ha kicsit összeszedem magam anyagilag).

Trek3900: nekem is azért érthetetlen a dolog, mert eddig még mindig nagyon korrektek voltak. No mindegy, a lényeg, hogy ideért az áru. A futárnak azért lehetett némi lelkiismeretfurdalása, mert a telefonszámát ráírta a csomagra :)

Megint más: rendeltem egy árut (szintén angol webáruház), minden levelükben az volt, hogy ParcelForce-szal szálítanak. Áru kifizetve, köszönõlevél, hogy náluk rendeltem, meg üzenet, hogy az áru feladva. Visszaírok, hogy ha tudják, küldjék meg a tracking No.-t. Küldik is, meg a linket, csakhogy nem a ParcelForce-ét, hanem a Royal Mail International-ét. Akkor most át lettem verve és aggódhatok 1000-rel?

Trance

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Más: cyclestore.co.uk-nál volt már valakinek vásárlása?

Én rendeltem tõlük kerékszettet. Zárolták a pénzt (Visa-s fizetés), aztán jött a mail, hogy sorry, elfogyott a '08-as, mit szeretnék. Írtam, hogy akkor kérném vissza a zsét, még nem tudom, mi lesz helyette. Fél óra múlva válasz, hogy okés, köszönik a gyors választ, a '09-es kb augusztus közepén lesz. (Mondjuk a pénz zárolását csak 8 nappal késõbb oldották fel, de ez lehet banki sz@rakodás volt...)
Kb. egy hete (talán múlt csütörtökön?) kérdeztem, hogy van-e már az új raktáron, válasz max fél órán bellül, hogy igen. Rendelés, pénzlevonás, kedden itt volt a cucc. Korrektek. 24 font volt a posta egy kerékszettre.

Más: CRC-s "ingyenpostás" rendelésbe beszállnék pár aprósággal...(féktárcsa, adapter, Nokon-hosszabbító szett-ha van)...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nem értem, bár külföldrõl biciklis cuccokat nem (csak belföldrõl), de más alkatrészeket (elektronika) nekem a GLS szállít. Minden esetben szoktam szólni nekem mobilon és egyeztetnek.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
CRC-nek piros pont: 1 hét alatt ideért a cucc.
GLS-nek fekete pont: ha már ott az a nyomorult telefonszámom a dobozra ragasztva, akkor ugyan használja is (pedig hoztak már nekem máskor is cuccot és akkor 5-10 perccel korábban hívtak, hogy mindjárt megérkeznek)...ha másért nem is, de azért szólhatott volna, hogy "helló, itt voltam, a csomagod a szomszéd üzletben"). Most azért mert nem utánvételes a csomag és nincs megtartható visszajáró apró, attól még elvárható lenne tõlük. Remélem csak a nagy meleg miatt volt ilyen.

Más: cyclestore.co.uk-nál volt már valakinek vásárlása?

Trance

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Pontosan úgy, ahogy csinálták. Megterhelik a kártyát. Úgy vannak vele, hogy ha használni szeretnéd a kártyát, majdcsak teszel rá pénzt :)
Egyébként ezeket a terheléseket rendszerint visszaadják (az elsõ használatnál, vagy pár nap múlva...hogy pontosan mikor, vagy milyen esetekben, azt nem tudom), ez csak a kártya mûködõképességének az ellenörzésére való.

Trance

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nem tudom, hogyan oldják meg. MÁrmint a pénzleszedést. Azon az internetes vásárlókártyán ugyanis, ami társítva van a PayPal számlához, csak annyi pénz volt, ami az adott vásárlást fedezte. A CIB ebankjában megnéztem, ez az összeg már zárolva van.

Kicsit azért körülményes ez a PayPal, annyi biztos. Esetleg jelezhették volna, hogy a prémiumra váltás ennyi és ennyi pénzbe kerül, akkor gondoskodtam volna róla, hogy rendelkezésre álljon. Kezdek lassan belefáradni ebbe az internetes vásárlásba....:(