Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2008. szeptember 16. - 09:41
Írta 2008. szeptember 16. - 09:34
Hibike-tól rendelt már valaki? ...
Valakinek tapasztalat ezzel a céggel?
mind van raktaron, amiket rendeltel?
mi egyszer tobb, mint 1 honap utan visszamondtunk egy rendelest, mert mindig mire megerkezett par dolog a raktarba, addig mas kosarban levo alkatresz elfogyott es ugy tunt, soha nem lesz olyan pillanat, amikor minden kuldesre keszen van.
(igy csak akkor erdemes rendelni, amikor minden "ab Lager verfügbar", de persze meg ez sem garancia)
azert neked sok szerencset, meg varj par hetet szerintem.
Írta 2008. szeptember 16. - 07:45
Plusz kaptam egy mailt a (rendeléskor) hogy a pénzt csak akkor veszik le a kártyámról, ha minden cuccot beszereztek.
Valakinek tapasztalat ezzel a céggel?
A bikemarket.hu azt hiszem a bergusson vásároltam már tõlük, nem volt semmi probléma.
Írta 2008. szeptember 15. - 22:58
Ki hogy szeretné a cuccot? Posta/futár, levélként/csomagkétn, utánvét/utalás, elsõbbségi/ajánlott, stb...
Ajánlom az ajánlott levelet...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. szeptember 14. - 19:36
Hétvégén zsírozzuk robbal, addig vagy mélt dobsz neki... legyen így; elérhetõségeid meg termékrõl...
Mert olyan egyszerû robnak privátot írni, mi?
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2008. szeptember 14. - 19:26
Írta 2008. szeptember 10. - 18:05
Írta 2008. szeptember 10. - 13:28
Írta 2008. szeptember 08. - 21:39
Nekem egy ilyen kéne, ha összeáll a pakk:
http://www.chainreac...px?ModelID=6806
110mm 15 Deg 1.1/8" BLACK
köszi!
Hétvégén zsírozzuk robbal, addig vagy mélt dobsz neki... legyen így; elérhetõségeid meg termékrõl...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. szeptember 07. - 11:09
Rendelhetem akár, bár továbbpostázás nem könnyû.
Vagy rob; én már továbíbtottam neki hogy mi kéne. Rob?
(Hááátha 24h-ig megjön ha mondjuk hogy urgent... ott átvehetnénk egymástól jól...)
Nekem egy ilyen kéne, ha összeáll a pakk:
http://www.chainreac...px?ModelID=6806
110mm 15 Deg 1.1/8" BLACK
köszi!
Írta 2008. szeptember 06. - 13:12
www.bikemarket.hu -ról vannak tapasztalatok?
Onnan szeretnék majd rendelni.
Köszi,
Gábor
Kétszer volt dolgom velük (asszem 2006-ban), minden simán és gyorsan ment.
Írta 2008. szeptember 06. - 11:35
Írta 2008. szeptember 05. - 23:15
Hármunknak 163, ki rendeli?
Rendelhetem akár, bár továbbpostázás nem könnyû.
Vagy rob; én már továbíbtottam neki hogy mi kéne. Rob?
(Hááátha 24h-ig megjön ha mondjuk hogy urgent... ott átvehetnénk egymástól jól...)
Írta 2008. szeptember 05. - 23:10
Köszi! Már nem is bánom... Ma délelõtt ugyanis megint agyvérzést kaptam a PayPal-tõl. Ezek minden egyes tranzakció után kitalálnak valami baromságot, ami minimum fél napomat elveszi, hogy újra biztonságban érezhessem magam. Most éppen ID-fénymásolatot kérnek, hogy hetedszerre is vásárolhassak a tizenvalahány módon és alkalommal ellenõrzött kártyámmal. Mivel fénymásolóm pont nincs itthon, megint meghiúsult egy üzlet...
Ez már annyira biztonságos rendszer, hogy gyakorlatilag használhatatlan. Asszem, megszüntetem az egészet úgy, ahogy van.
Bár régebbi hozzászólás, de hátha segít másnak is ebay kapcsán:
Nekem rögtön az elsõ ebay-es rendelések nem jöttek össze. Adatkérés, utána egyszer tudtam rendelni, majd megint szarakodás. A legvégén nem tudtam semmit sem tenni, mert valami olyasmit írt csak, hogy nem küldhetek pénzt, próbálkozzak késõbb. Állítólag ezeket biztonsági okokból „magától” idézi elõ a rendszer, nem nagyon tudnak mit tenni a „telefonos kisasszonyok” az ebay ügyfélszolgálatnál sem. Egyszerûen beírtam a hibát a keresõbe, és több helyen olvastam, hogy nem mindegy milyen mail címet használ az ember. Gmail címrõl, a „hivatalosabb” t-online-t adtam meg elsõdleges címként. Azonnal mûködött a dolog, és nem volt probléma máig sem.
Írta 2008. szeptember 05. - 22:31
kézségesek a telefonban, a csomag pedig rendben megérkezett.
Ha keresel valamit, de nem szerepel a honlapjukon, akkor is érdemes hívni)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. szeptember 05. - 22:04
Onnan szeretnék majd rendelni.
Köszi,
Gábor
Írta 2008. szeptember 02. - 19:27
Kettõnknek már 100...
Hármunknak 163, ki rendeli?
Írta 2008. szeptember 02. - 19:10
Helló!
A bolt oldalán nincs olyan, hogy "Terms & Conditions" vagy "Warranty" esetleg "Returns"? Általában az ilyen címkék alatt részletesen le van írva, hogy miként zajlik egy ilyen ügy. Jobb sajnos nem jut eszembe.
Talán de ez nem biztos, hogy lehetséges. Megkeresni a magyar forgalmazót és rajta keresztül érvényesíteni a garanciát?
Sajnos ez mind csak lépcsõházi okoskodás!
Köszönöm a segítõ szándékod. Igen én is ezeknek akarok utána járni, csak hátha más is járt már hasonló cipõben és tud gyors tippeket adni ilyen esetben. Meg egyáltalán mire számítsak stb.
Írta 2008. szeptember 01. - 20:16
A külföldrõl rendelt cuccokra mennyire van garancia? Különösen ami mondjuk Amerikából jön. Ha netán valami probléma adódna el lehet-e intézni a cserét vagy a pénzvisszaküldést stb?
Helló!
A bolt oldalán nincs olyan, hogy "Terms & Conditions" vagy "Warranty" esetleg "Returns"? Általában az ilyen címkék alatt részletesen le van írva, hogy miként zajlik egy ilyen ügy. Jobb sajnos nem jut eszembe.
Talán de ez nem biztos, hogy lehetséges. Megkeresni a magyar forgalmazót és rajta keresztül érvényesíteni a garanciát?
Sajnos ez mind csak lépcsõházi okoskodás!
Írta 2008. szeptember 01. - 19:26
Rendeltem egy 2008-as Marzó XC600-as telót a JensonUSA-tól.
Amikor megjött, nem volt hozzá V-fék szem, holott a képen és a gyártó honlapján ott van és az Jenson oldalán sem volt feltüntetve hogy nincs hozzá.
Írtam nekik egy panaszos levelet. Nagy nehezen válaszolt és azt mondta küldjek neki fényképet a hiányzó tartozékról. Mondom magamba hogy ez teljesen hülye?? Na mindegy, netrõl leszedtem neki, hogy lássa azzal a csökött Miki egér agyával hogy mirõl beszélek.
Azóta történt nagyobb baj is. Egyik nap hazajövet a tekerésbõl azt vettem észre, hogy a 100 mm lecsökkent 75 mm-re, a maximális 140 mm- pedid 110-re.
Na ezért tenném fel újra a kérdést hogy:
"A külföldrõl rendelt cuccokra mennyire van garancia? Különösen ami mondjuk Amerikából jön. Ha netán valami probléma adódna el lehet-e intézni a cserét vagy a pénzvisszaküldést stb?"