Amúgy nekem se kellett utalni, egyszerûen leszedték a pénzt

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Üdv, sorstárs
Nem pusztult meg a PayPal-od, csak tényleg van limit (szerintem az éves pénzküldési határt érted el), amit persze meg lehet emelni, de az egy másik történet.
Igen, lehet vásárolni közvetlenül is. Fizetésnél a 'Proceed To Checkout'-ra menj. Kérni fogják a kártya adatait és utána fizethetsz.
Tudja valaki, hogy a CRC-s fizetés megy-e közvetlenül internetes vásárlókártyával, vagy mindenképpen PayPal kell hozzá? Valamiért megpusztult a PayPal-em... Állítólag elértem valami tranzakciós limitet (nem összeglimitet, mert a vásárolni kívánt cucc 10%-át sem érte el a napi limitemnek). Létezik ez? Mindössze ötször használtam.
Trance
Trance
Ha jót akarsz magadnak, eszedbe ne jusson szállítási módként a Royal Mail-t választani. Ez sima postai út, annak minden buktatójával.CRC-n rakosgattam össze egy csomagot, postaköltségnek a legolcsóbb volt kiválasztva (Royal Mail International, 10 font), aztán hozzádobtam 1 db spéci csavart és erre átváltott a drágább Parcel Force International-ra (15 font). Vissza lehetett állítani az eredeti RMI módra, de annak már 20 font volt az ára.
Ezt miért csinálta? Átléptem volna valami határt (súlyt)?
Az életben nem szabadulok meg ettõl a rendeléstõl... kiderült, hogy 21-én a DHL-lel útnak indult a pakkom (e-mailt kaptam róla a bike24-tõl). Aztán 23-án megint jött egy e-mail tõlük, hogy útnak indították a csomagot (másik fuvarlevélszámmal). Ennek most utánanéztem a DHL oldalán és ki van írva, hogy rossz/hiányos a cím ezért várakozik. Az e-mailben minden adatom korrekt, szóval megint nem értem mi ez a kavarás?!? :chin: Ha az elsõ szállítmánnyal is ez volt a gond, akkor az miért ért vissza 2 nap alatt, ez meg miért várakozik ott (bár azt sem tudom hol) majd' egy hete?
DHL-t nem hibáztatom, mert múlthéten gond nélkül leszállítottak egy csomagot, ami szintén Németo.-ból jött... igaz, azt nem a bike24 adta fel.
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Trance
"Az olcsó ár miatt érzett öröm mindíg rövidebb ideig tart, mint a rossz minõség miatt érzett bosszúság."
(valamelyik régi MBAHban vagy Bikemagban volt ez a hónap mondása, amit azóta is példaként állítok magam elé minden vásárláskor)
A magyarországi forgalmazót bevonva pont az esetleges reklamáció terheit vették volna le a válladról, a garanciát is könyebb itthon érvényesíteni, mint Angliában. Elindítani egy hosszadalmas reklamálási procedúrát.. nem tudom nekem biztos nem lenne idegszálam hozzá.
Na meg kibontottad a csomagot, ilyenkor nem tudom hogy döntik el, hogy sérült volt a csomag. (arra gondolok, hogy az ECnél, hogy jól be volt fóliázva a váz, biztos a UPS a hibás, a UPS meg mondhatja, hogy rosszul volt becsomagolva a EC a hibás)