Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Indította
xcbiker
, 2004. február 28. 03:45
Írta 2009. augusztus 05. - 20:27
nem tudom, hogy ugyan az e a probléma, de a napokban akadozik az egész CRC rendszere.
Írta 2009. augusztus 05. - 20:19
Sziasztok!
Ma du kettõkor rendeltem a crc-tõl, kb 1 órája még be tudtam jelentkezni az e-mail címemmel és jelszavammal, de most vagy 20 perce próbálkozok és nem megy. Akinek van loginja, az próbáljon már meg bejelentkezni, és szóljon ide vissza, hogy neki sikerült-e.
Köszi!
Ma du kettõkor rendeltem a crc-tõl, kb 1 órája még be tudtam jelentkezni az e-mail címemmel és jelszavammal, de most vagy 20 perce próbálkozok és nem megy. Akinek van loginja, az próbáljon már meg bejelentkezni, és szóljon ide vissza, hogy neki sikerült-e.
Köszi!
Írta 2009. augusztus 02. - 11:44
Szevasztok!
Bringavásárláson töröm a fejem, és persze nézegetem az egyes oldalakat/kereskedõket. Gondoltam megnézem mi a helyzet a szlovák boltokban és bizony kedvezõbb áron lehetne beszerezni.
Van esetleg valakinek ezügyben tapasztalata, érdemes-e ezzel foglalkozni, tud konkrétan bolto(ka)t stb. (Online vagy személyesen, ez mindegy, elvileg utiköltség nem jelenten gondot.)
Köszi
Bringavásárláson töröm a fejem, és persze nézegetem az egyes oldalakat/kereskedõket. Gondoltam megnézem mi a helyzet a szlovák boltokban és bizony kedvezõbb áron lehetne beszerezni.
Van esetleg valakinek ezügyben tapasztalata, érdemes-e ezzel foglalkozni, tud konkrétan bolto(ka)t stb. (Online vagy személyesen, ez mindegy, elvileg utiköltség nem jelenten gondot.)
Köszi
Írta 2009. július 29. - 22:11
Sziasztok!
Esetleg nem rendel valaki a bike24-rõl? Kb 50euros rendelésem lenne.
Vagy valaki tud olcsón Rocket Ront?
Köszi, matej
Esetleg nem rendel valaki a bike24-rõl? Kb 50euros rendelésem lenne.
Vagy valaki tud olcsón Rocket Ront?
Köszi, matej
Írta 2009. július 28. - 13:19
Méghogy válság, mindeki rendel Akkor már én is! 48 fonttal CRC-rõl, csatlakozni lehet (még kb. 120 font hiányzik az ingyen küldéshez), de csak ha a bankszámlámra utalod a saját részed. Soproni vagyok, de a Bp-re vitel megoldható.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2009. július 27. - 21:25
Nekem jövõhét elején lesz 250 € rendelésem aki gondolja csatlakozhat BP
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. július 27. - 21:05
én beszálnék budapesti crc rendelésbe 50 60 font közti összegben amit kp ben fizetnék valaki?
Írta 2009. július 27. - 19:07
most nézem crc-n most van pár "hubazze" akció...és még a font is jó áron van...
Írta 2009. július 26. - 19:41
Én mostanában nem rendelek de ha csak az a gond, hogy valamit nem értesz hogy kell csinálni akkor szívesen segítek.
Írta 2009. július 26. - 19:26
Írta 2009. július 25. - 22:03
Írta 2009. július 25. - 22:01
Hali!
A bike-discount.de tól vagy a bike24-tõl rendeljek? Melyik a megbízhatóbb, vagy tök mind1? És milyen gyorsak? (szeretnék tapasztalatot, ha van)
A bike-discount.de tól vagy a bike24-tõl rendeljek? Melyik a megbízhatóbb, vagy tök mind1? És milyen gyorsak? (szeretnék tapasztalatot, ha van)
Írta 2009. július 17. - 18:33
Lenne Crc-rõl egy 42 fontos rendelésem. Nincs kedve valakinek társulni?
fanatiX mtbc
Írta 2009. július 14. - 19:21
CJ, van olyan dolog, amit egyedül el tudsz intézni?
Megetetem a csirkéket.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. július 14. - 11:44
[quote name='jocek03']visszaküldést neked kell állni!
nem rég küldtünk vissza egy rugóstagot gariztatni!
amúgy nálunk is volt hiba,2 pár zokni helyett 6 párat küldtek.
ott is emberek dolgoznak:)
irok nekik még egyet hogy hagyák a farncba nem küldöm vissza csak ha garis probléma lesz akkor tudják hogy elcserélték.be is szereltem lehet ebbõl garis vagy akármiylen probléma vagy nyugodtan használjam?
nem rég küldtünk vissza egy rugóstagot gariztatni!
amúgy nálunk is volt hiba,2 pár zokni helyett 6 párat küldtek.
ott is emberek dolgoznak:)
irok nekik még egyet hogy hagyák a farncba nem küldöm vissza csak ha garis probléma lesz akkor tudják hogy elcserélték.be is szereltem lehet ebbõl garis vagy akármiylen probléma vagy nyugodtan használjam?
Írta 2009. július 14. - 10:53
CJ, van olyan dolog, amit egyedül el tudsz intézni?
Írta 2009. július 14. - 10:38
Nem kell regisztrálni. Letöltöd a megrendelõlapot a linkelt oldalról, kitöltöd és visszaküldöd az ott megadott e-mail címre. Terméknek beírod, hogy cikkszám: ROY-CHR-S/M, megnevezés: Vigor Royal Chrome (nincs más változat raktáron), abból tudni fogjuk, melyik.Csak sajnos még nem lehet regisztrálni. De ezt a modellt én nem találtam meg a bemp.hu -n. Külön kérjem, hogy olyat?
Írta 2009. július 14. - 10:32
Csak sajnos még nem lehet regisztrálni. De ezt a modellt én nem találtam meg a bemp.hu -n. Külön kérjem, hogy olyat?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2009. július 14. - 10:27
Olvasd el figyelmesen a linkelt oldalt, mindent megtudhatsz a rendelés menetérõl.VV! Köszi a sisakos infót, amilyet mutattál, tökéletes lenne, S/M-es méretben! (ugye 52-58 ha jól tudom)
Hogy lehetne eljuttatni ide?
Köszönöm.
http://www.bemp.hu/megrendeles.html
Vagy ha van olyan ismerõsöd, akivel el tudod intézni a budapesti átvételt és a lejuttatást, akkor azt is meg tudjuk oldani.
Írta 2009. július 14. - 10:24
VV! Köszi a sisakos infót, amilyet mutattál, tökéletes lenne, S/M-es méretben! (ugye 52-58 ha jól tudom)
Köszönöm.
Köszönöm.