Bike-compontents.de-rõl rendelt már valaki?
Én 2 gumit és 3 láncot rendeltem minden rendben volt!
Bike-compontents.de-rõl rendelt már valaki?
Az érdekelne,el fogadja-e a PayPal,esetleg tapasztalata van e valakinek ezzel kapcsolatban?
Biztos, mert különben már rég bezárt volna.Bike-compontents.de-rõl rendelt már valaki?
A sebesség mindent megold.
nem ismerem azt a sigma órát, de ha teszel mellé még kb egy 10-est, akkor vehetnél egy 725ös polart...
De bizony hogy igen! Gyanítom hogy Németországban nagyobb a kisker árrés mint nálunk, mégis valahogy olcsóbbak az alkatrészek (is). Csak ugye ott kevesebb az adó, a politikus, a kutyafüle, a stb...Olyan sokkal nagyobb engedményt nem kaphat rá szerintem.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Vki mondja már nekem, hogy pl egy sigma rox9 es óra németben 43000 huf
itthon meg 72000huf
Mit tettünk, hogy ennyire meg kell minket sarcolni? eccerüen nem értem
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mondjuk itthon fogy belõle 100 db év (és 45 K-ért fogyna 150)
fritzeknél meg 5000
egzbõl mások a bekerülési árak
(tippeltem de az arányok kb)
itthon az importõr/nagyker pénze áll benne mert a boltos kb csak akkor veszi meg ha rendelése van rá. kint nagyjából a boltos elõrendeli, és a nagyker lényegeében dobozt tologat, evidensen mások a dolog kóltségei.
meg ilyenek
plusz ne a kinti onlne bolt áraat hasonl0tsuk az itthoni ajánlott bolti kisker árhoz
mondjuk itthon fogy belõle 100 db év (és 45 K-ért fogyna 150)Vki mondja már nekem, hogy pl egy sigma rox9 es óra németben 43000 huf
itthon meg 72000huf
Mit tettünk, hogy ennyire meg kell minket sarcolni? eccerüen nem értem