Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Jó választás, nekem is olyan színûbe van.
"Ride today, heal tomorrow"

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
OFF:
Most rendeltem épp ugyanezt. Szürke-fekete-fehér verziót. Amúgyis fox-ról elmondható, hogy minnél régebbi gyártású annál minõségibb. Epp ezért még jobb is, hogy ez csak 2008-as termék.

ON

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Én télen rendeltem az ebike-ról Fox Performance mezt. Szerintem nagyon jól néz ki és nem utolsó sorban jól szellõzik. Procross-nál meg nem érdemes venni 11-12 ezer forintért, ebike-on feleannyiért kapsz ugyanolyan jó mezt.
"Ride today, heal tomorrow"

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Igen, persze. 8 éven keresztül vásároltam náluk magamnak, de mára olyan mocsok drága lett minden fox cucc, hogy kihagyom inkább. Marad az ebike, ott jóval olcsóbban veszek. Köszönöm a segítséget mindenkinek.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Tud valaki amúgy ebike-on kívül olyan webshop-ot ahol fox mezekhez lehetne hozzájutni? Külföldi is jöhet akár, de crc-n semmit sem találtam. Ebike egy biztos pont lenne, csak kéne több lehetõség is, mert ajándékba lenne.

Procrosst nézted?

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
tegnap reggel rendeltem innen. be is írtam a fórumba :)[/QUOTE]

Köszi andris ! :) Pont a post-om után átnyálaztam jópár ilyen külföldi webshopot is amit találtam itt a fórumban, de sehol sem láttam "emberibb" áron fox mezt, de mire akartam addigra már nem tudtam a hozzászólásom modosítani, miszerint átnéztem oldalakat, de azokban nem találtam olcsóbban.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Tud valaki amúgy ebike-on kívül olyan webshop-ot ahol fox mezekhez lehetne hozzájutni? Külföldi is jöhet akár, de crc-n semmit sem találtam. Ebike egy biztos pont lenne, csak kéne több lehetõség is, mert ajándékba lenne.

Trikots - Action Sports-Bike Onlineshop

tegnap reggel rendeltem innen. be is írtam a fórumba :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Büdi még nem válaszolt , így engem keressen fel legyen szíves, aki budapesti, és ebike-ról szeretne rendelni. Dobjuk össze, hogy a postaköltség alacsony legyen.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

Rendelne valaki mostanság ebike-ról. A kis olcsó tételem miatt nincs "kedvem" 1000est fizetni:P
Aki társulna, szóljon hétfõig.

Üdv.
Nekem lehet lenne egy mez rendelésem tõlük, de érdemes lenne még gyûjteni pár embert, és úgy jól eloszlik a postaköltség.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
actionsportos rendelés indul hétfõ délelõtt.
fizetés elõre - bankszámlára, hétfõ reggelig vagy személyesen Tamási kupán - vasárnap.
árfolyam: cib valuta eladási
postaköltség: értékarányosan osszuk szét, jelenleg 50 ezer felett van a tétel, de remélhetõleg nõni fog.
átvétel: Vp-Keszthely vagy Duna maraton vagy egyéb egyeztetett hely.

keressetek priviben

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
Tnc Hamburg-tól rendelt már valaki? Ha igen, akkor mennyi idõre számíthatok a rendelés leadásától számítva a kézbesítéshez?
fanatiX mtbc

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Rendelne valaki mostanság ebike-ról. A kis olcsó tételem miatt nincs "kedvem" 1000est fizetni:P
Aki társulna, szóljon hétfõig.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Gls

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
sziasztok! CRCnek melyik szállító a magyar partnere? A parcel force serint már hétfõ óta az országban a pakk, viszont még mindíg semmi sem jött.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ha valaki debreceni akkor hozhatna nekem hézagolót ha jár erre, vagy esetleg, elküldeni postán borítékban mert az 2-300ft megrendelni meg nem annyi

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Kék színû nyeregcsõ bilincset, ill hézagolót keresek.
Hol tudok itthon ilyet rendelni?

FTW Bikes

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
10 font

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
nem rendeltem még onnnan. mennyi a szállítási költség ilyen kis tételnél?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
crc-n pl