Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Indította
xcbiker
, 2004. február 28. 03:45
Írta 2010. június 23. - 19:06
Írta 2010. június 23. - 18:07
OFF:
Most rendeltem épp ugyanezt. Szürke-fekete-fehér verziót. Amúgyis fox-ról elmondható, hogy minnél régebbi gyártású annál minõségibb. Epp ezért még jobb is, hogy ez csak 2008-as termék.
ON
Most rendeltem épp ugyanezt. Szürke-fekete-fehér verziót. Amúgyis fox-ról elmondható, hogy minnél régebbi gyártású annál minõségibb. Epp ezért még jobb is, hogy ez csak 2008-as termék.
ON
Írta 2010. június 23. - 17:34
Én télen rendeltem az ebike-ról Fox Performance mezt. Szerintem nagyon jól néz ki és nem utolsó sorban jól szellõzik. Procross-nál meg nem érdemes venni 11-12 ezer forintért, ebike-on feleannyiért kapsz ugyanolyan jó mezt.
"Ride today, heal tomorrow"
Írta 2010. június 23. - 15:25
Igen, persze. 8 éven keresztül vásároltam náluk magamnak, de mára olyan mocsok drága lett minden fox cucc, hogy kihagyom inkább. Marad az ebike, ott jóval olcsóbban veszek. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Írta 2010. június 23. - 15:08
Tud valaki amúgy ebike-on kívül olyan webshop-ot ahol fox mezekhez lehetne hozzájutni? Külföldi is jöhet akár, de crc-n semmit sem találtam. Ebike egy biztos pont lenne, csak kéne több lehetõség is, mert ajándékba lenne.
Procrosst nézted?
Írta 2010. június 23. - 12:51
tegnap reggel rendeltem innen. be is írtam a fórumba [/QUOTE]
Köszi andris ! Pont a post-om után átnyálaztam jópár ilyen külföldi webshopot is amit találtam itt a fórumban, de sehol sem láttam "emberibb" áron fox mezt, de mire akartam addigra már nem tudtam a hozzászólásom modosítani, miszerint átnéztem oldalakat, de azokban nem találtam olcsóbban.
Köszi andris ! Pont a post-om után átnyálaztam jópár ilyen külföldi webshopot is amit találtam itt a fórumban, de sehol sem láttam "emberibb" áron fox mezt, de mire akartam addigra már nem tudtam a hozzászólásom modosítani, miszerint átnéztem oldalakat, de azokban nem találtam olcsóbban.
Írta 2010. június 23. - 06:52
Trikots - Action Sports-Bike OnlineshopTud valaki amúgy ebike-on kívül olyan webshop-ot ahol fox mezekhez lehetne hozzájutni? Külföldi is jöhet akár, de crc-n semmit sem találtam. Ebike egy biztos pont lenne, csak kéne több lehetõség is, mert ajándékba lenne.
tegnap reggel rendeltem innen. be is írtam a fórumba
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. június 23. - 02:37
Tud valaki amúgy ebike-on kívül olyan webshop-ot ahol fox mezekhez lehetne hozzájutni? Külföldi is jöhet akár, de crc-n semmit sem találtam. Ebike egy biztos pont lenne, csak kéne több lehetõség is, mert ajándékba lenne.
Írta 2010. június 22. - 12:56
Büdi még nem válaszolt , így engem keressen fel legyen szíves, aki budapesti, és ebike-ról szeretne rendelni. Dobjuk össze, hogy a postaköltség alacsony legyen.
Írta 2010. június 21. - 18:21
Rendelne valaki mostanság ebike-ról. A kis olcsó tételem miatt nincs "kedvem" 1000est fizetni:P
Aki társulna, szóljon hétfõig.
Üdv.
Nekem lehet lenne egy mez rendelésem tõlük, de érdemes lenne még gyûjteni pár embert, és úgy jól eloszlik a postaköltség.
Írta 2010. június 18. - 13:32
actionsportos rendelés indul hétfõ délelõtt.
fizetés elõre - bankszámlára, hétfõ reggelig vagy személyesen Tamási kupán - vasárnap.
árfolyam: cib valuta eladási
postaköltség: értékarányosan osszuk szét, jelenleg 50 ezer felett van a tétel, de remélhetõleg nõni fog.
átvétel: Vp-Keszthely vagy Duna maraton vagy egyéb egyeztetett hely.
keressetek priviben
fizetés elõre - bankszámlára, hétfõ reggelig vagy személyesen Tamási kupán - vasárnap.
árfolyam: cib valuta eladási
postaköltség: értékarányosan osszuk szét, jelenleg 50 ezer felett van a tétel, de remélhetõleg nõni fog.
átvétel: Vp-Keszthely vagy Duna maraton vagy egyéb egyeztetett hely.
keressetek priviben
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. június 15. - 08:02
Tnc Hamburg-tól rendelt már valaki? Ha igen, akkor mennyi idõre számíthatok a rendelés leadásától számítva a kézbesítéshez?
fanatiX mtbc
Írta 2010. június 13. - 02:02
Rendelne valaki mostanság ebike-ról. A kis olcsó tételem miatt nincs "kedvem" 1000est fizetni:P
Írta 2010. június 10. - 17:02
Írta 2010. június 10. - 16:46
sziasztok! CRCnek melyik szállító a magyar partnere? A parcel force serint már hétfõ óta az országban a pakk, viszont még mindíg semmi sem jött.
Írta 2010. június 08. - 18:45
ha valaki debreceni akkor hozhatna nekem hézagolót ha jár erre, vagy esetleg, elküldeni postán borítékban mert az 2-300ft megrendelni meg nem annyi