Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
A mi CRC rendelésünk ma éjjel hagyta el az osztrák elosztót, szóval alighanem hamarosan megérkezik. :)

BTW, nem tudja valaki, hogy hol lehet Cane Creek Linear Pull Drop ciklokrossz fékkart kapni EU-n belül? Van a CRC-nél, de pofátlanul drága az USÁhoz képest.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
CRC továbbra sem akar összeállni? 17 euro értékben társulnék.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Én tuti használtat keresnék... Esetleg valami helyi mtb-s közösséget érdemes lehet feltúrni, talán jobb mint neten venni dolgokat látatlanban.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
jaa azt nem mondtad, hogy 500 dollárja van rá. Akkor használtan keressen. De be lehet állítani az ebay keresõben hogy csak 500dollárig adja ki a találatokat, ne a 10000dolláros kategóriával induljon a lista :)

hermfer

hermfer

vendég

• fórumtag
  • 110 posts
Sajnos e-bayen a kereskedõk fõleg alkatrészeket árulnak, vagy elég komoly bicajokat. A barátom 500$-ig keres bicajt, ennyiért egy merevfarút keres, valami értelmesebb legalább octalinkes hajtással. A kinti shoppok kínálatából szinte teljesen hiányoznak a V-fékes bicajok, illetve normális telókat se nagyon látni, mindenhol suntour, rst villák vannak tektro mechanikus tárcsával. Olyan elképzelhetetlen, hogy v-fékkel levegõs telóval szerelt bicajt találjon az ember.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
az ebayon van egy nagyhalom amerikai bolt, érdemes lenne ott szétnéznie.

Complete Bikes Frames items - Get great deals on Mountain Bikes Parts, Cycling items on eBay.com!

hermfer

hermfer

vendég

• fórumtag
  • 110 posts
Sziasztok, jó barátom amerikában tanul és szeretne valami jobb merevfarú montit venni, tudtok ajánlani webshopokat ahol körülnézhet, esetleg ha van vmi hely, ahol szokott lenni szezon végi kiárusítás?

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
:D Heh na igen, nagyon hasznos cucc ez...

Még amire nagyon vágyom tõlük az a pofátlanul szép (és mellesleg jónak tûnõ) V-fékjük... csak ne lenne olyan rohadt drága ez is... Egy árban van a Single Digit Ultimate-tel... Vajon melyik lehet a jobb fék...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ó ha tudtam volna, hogy az kell nekem van egy pár "felesleges" idézõjelben mert egy Thumbie sosem az, inkább úgy írom, hogy épp nincs használatban. :)

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Jáááj ne haragudj, ez rosszul jött ki. :)

BTW... Említettem korábban a Paul Components-t. Na elmehetnek a fenébe, az e-mailekre úgy válaszolnak hogy sehogy. Ettõl függetlenül jók a cuccaik, és találtam is egy tök jó csatornát amin keresztül beszerezhetõ. Postaköltség van rajt persze, de a Paul cuccok úgyis pofátlanul drágák, ennyi már meg sem kottyan. :)

Õk azok: http://stores.ebay.com/comcycleusa

Ma jött meg a thumbie váltókar adapterem tõlük. Királyság! :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
ÁÁÁ errõl lemaradtam.. ilyenkor bezzeg délutánra vagyok beosztva ha valami fontos lenne. nembaj, majd a következõbe becsatlakozok.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Rendelés elküldve. :) Hamarosan küldök mindenkinek részletezést.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts

Sziasztok lenne egy CRC tételem 18 euroért. Valaki társulna?

Telefonszámmal és pontos cikkmegjelöléssel még ma délutánig elvileg be tudsz szállni. :) Küldj privit, gyakran nézem.
A többieknek mondom, hogy akinek ma délutánig nem derül ki a telszáma, annak kénytelen leszek kiszedni a cuccait a rendelésbõl. Ez fokozottan áll az olyan obskúrus alkatrészekre amiket jó eséllyel nem tudok belátható idõn belül eladni, ha nem jelentkezne érte aki kérte. :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Sziasztok lenne egy CRC tételem 18 euroért. Valaki társulna?

dpe8

dpe8

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Hali!

Akkor mindenki küldje át priviben hogy mit szeretne. (AGA, dpe8, gaboca1) :) Én még azon zizegek, hogy rendeljek-e triatlonkormányt 89 fontért.

Hi!

PÜ ment.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

Hali!

Akkor mindenki küldje át priviben hogy mit szeretne. (AGA, dpe8, gaboca1) :) Én még azon zizegek, hogy rendeljek-e triatlonkormányt 89 fontért.

Ment pü.

Ha karbon a kormány akkor megér 30 ropit ;)

Már csak zöld felni kéne...

Ride everywhere.

.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
kár:(

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
CNC-rendelés részemrõl lemondva. Viszont egy Actionsportos rendelést nyitok két felnivel. Az ügyintézést vállalom.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Hali!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Királyság, akkor már hárman vagyunk (AGA, dpe8, én).

AGA, akkor tudsz átvevõpontot biztosítani? Az sokat számít, nekem már küldték vissza csomagomat Amerikába "nem kereste" jelzéssel, mert a posta "elfelejtette" bedobni az értesítõ szelvényt. (Szerencsére az Amazon kurva rendes cég, és visszaírták a postaköltséget is.)

A rendelésfeladást, fizetést bevállalom én, ha mindenkinek megfelel a készpénzben elõre fizetés. A rendelési nyugtát mindenkinek továbbítom majd.

Én is beszállnék bár csak egy 12 fontos kütyüre volna szükségem.