Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Hi!

Nem tudja valaki pontosan megmondani, hogy hány km volt tavaly a rövid és a hosszú táv?
Ha jól emlékszem, akkor a hosszú az 33,5km volt 40km helyett, de nem 100%.
A rövid táv is rövidebb volt?

Holnap, elméletileg ugyanezen a pályán fogunk menni.

Kössze!

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Valóban ennyit számít az össztelós? Ha felfele vered a mezõnyt, akkor meg nem is kell sietni lefelé :)

Azért ez nem igaz....

Lejtõzni is tanulni kell. Nem mind1, hogy 25tel vagy 35 tel vagy 45-50nel tudsz biztonsagosan lefelé menni... fõleg ha mászásban jó vagy.

Azt hogy ehhez a lejtõzéshez mennyire kell vagy mennyit számít 1 össztelós bringa, azt nem tudom.

SPD pedál..nekem pl sokat segített lefelé.. :D

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Újabb video a Bringa TV-tõl :bananadan

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Valóban ennyit számít az össztelós? Ha felfele vered a mezõnyt, akkor meg nem is kell sietni lefelé :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Aranyosak vagytok. :)
Én már többszörös KTT tag vagyok. A Trekkel és az Authorral is sikerült már elérnem, pedig azokon még nem volt tárcsafék. Ez a sok rugó valahogy biztonságosabbá teszi a bringát. De az is lehet, hogy az elõzõkkel gyorsabban mentem a lejtõkön, mert egy idõ után görcsbe állt a kezem.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Hali Bary,

A képeidbõl lehet olyat kérni amin nincs "felirat"? És lehet használni is?:)

Köszi

Felirat nélkül, teljes nagyságban, azt csinálsz vele amit akarsz :)

(Te írtál a hotmailos címemre?)

adam-85

adam-85

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Hali Bary,

A képeidbõl lehet olyat kérni amin nincs "felirat"? És lehet használni is?:)

Köszi

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Gyerekek, ez majális, nem maraton!

Ahhoz viszont drága.... :(
" A Cube el van vetve! "

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Szerintem era most azért ilyen szomorú, mert volt õ már elsõ is :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Era, szívbõl gratulálok, most látom, milyen szép eredményt értél el, miközben itt magyarázkodsz, csak becsapni akarod az embereket :)
De a fékkel vigyázz, ha tényleg egy ujjas, akkor még könnyebben KTT tag lehetsz vele, mint korábban! :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Fogod a neved, elkezded kijelölni, és húzod tovább jobbra...Nekem elég nagy a képernyõm, lehet ti azért nem látjátok mert nektek kisebb...De alul van görgõsáv is amit tudsz jobbra húzni.

A hobbi részt nézd. Az erõsen hiányos.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Fogod a neved, elkezded kijelölni, és húzod tovább jobbra...Nekem elég nagy a képernyõm, lehet ti azért nem látjátok mert nektek kisebb...De alul van görgõsáv is amit tudsz jobbra húzni.

Ez most csak azért vicces, mert az én nevem mellett nincsen idõ. Lista szerint 200-körül vagyok. Az órám szerint 1.33 körüli idõt mentem, de a listában vannak elõttem 2, meg 3 órás idõvel is.

Most akkor ez hogy is van?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Igen andajka én is így érzek. :)
De mindegy, ismét végigmentem ezen a maratonon. Jó fárasztó volt. Szeretem, minden évben indulok itt. Szép a táj és jó ösvények vannak. Meg jó ilyen sokan együtt tekerni. És ez az év elsõ maratonja.

Azoktól bocsánatot kérek, akiket feltartottam a lejtõn. Sajnos nagyon majrés vagyok. Én pont azok közé tartozom, akik méreg drága biciklivel tartják fel a tömeget. De mentségemül szolgáljon, hogy ez a szépséges drágaságom a sok levegõs telóval már sokkal nagyobb biztonságérzetet ad, mint a régebbi merev vázas. Bár lehet, hogy a tárcsafékek is segítenek, végre úgy tudok egy újjal fékezni, hogy közben rendesen markolhatom a kormányt. Már nem érzem úgy, hogy bármelyik pillanatban fejre állhatok a lejtõn... Szóval nézzétek el nekem a bénázásom, csak próbálok (én és a bringám) épségben beérni a célba.

adam-85

adam-85

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
A honlapon most ez van:
"Kedves Versenyzõk!

Az eredménylista frissítése folyamatosan történik! Az esetleges hibákért elnézéseteket kérjük, valamint várjuk az e-maileket, telefonokat a lista kijavítása érdekében!

Elérhetõségek: 30/869 4237 valamint info@sportaktiv.hu

Köszönettel:
Sportaktív Team"

Szóval tessék reklamálni.

adam-85

adam-85

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Én látok idõt minden név mellé...Nemtudom mit csináltok:)

andajka

andajka

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

nem ez a lényeg, nekem tök mindegy hogy 17. vagy 25. vagy 35. voltam a csajok között, csak legyen ott, fõleg mert elõbb indítottam a pulzusmérõmet és elfelejtettem leállítani és érdekel.

de tényleg nem azért mert bármi jelentõsége van, hanem csak mert jó, meg mert ezért adták a chipet

nekem jó volt mikor a tavaly õsszel az elsõ maratonomnál tudtam hogy én voltam a 167. aki áttekert a célvonalon
és felmentem az oldalra, ott volt a sokadik sorban a nevem, az ééén neveem és hogy hány óra, hány perc, hány másodperc alatt jutottam el oda ahonnan elindultam
most meg felmegyek, és ott a nevem és nincs mellette semmi... ez rossz, nincs jelentõsége, de rossz

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
nekem szerencsére nem voltak még ilyen problémáim(abszolút 68.)

de ezt a tereléses dolgot nem is értem... szi(l)vásnál szerintem jobb szervezésnek örvendhetünk;)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Egy majálison viszont nincs nevezési díj, ami a chip használatát és a korrekt idõmérést, mint megvásárolt szolgáltatást is tartalmazza.

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Spiltyu!!

Igazad van!
Mostantól csak szépen nyugogtan, a mérged edd meg alakítsd át forgatónyomatékká és gyere sopronba középtávra, hogy legyen kire raknom nyélen a kerekem!
az erõ legyen velünk

Már nem vagyok mérges. Nem tudom megyek-e sopronba... Nagyon szeretnék de sajnos még nagyon bizonytalan :(

Ja-ja, de ha tudom hogy az értékelés így fog menni, akkor nem hajtom ki a belem, hanem túrázgatok. A frissítõkön elbanánozok meg a madarakat nézegetem...
...innentõl nyélen!