Jelentkezz be Regisztrálj

Buda Maraton
Írta 2009. április 30. - 11:28

Nem tudja valaki pontosan megmondani, hogy hány km volt tavaly a rövid és a hosszú táv?
Ha jól emlékszem, akkor a hosszú az 33,5km volt 40km helyett, de nem 100%.
A rövid táv is rövidebb volt?
Holnap, elméletileg ugyanezen a pályán fogunk menni.
Kössze!
Írta 2008. május 08. - 10:49

Valóban ennyit számít az össztelós? Ha felfele vered a mezõnyt, akkor meg nem is kell sietni lefelé
Azért ez nem igaz....
Lejtõzni is tanulni kell. Nem mind1, hogy 25tel vagy 35 tel vagy 45-50nel tudsz biztonsagosan lefelé menni... fõleg ha mászásban jó vagy.
Azt hogy ehhez a lejtõzéshez mennyire kell vagy mennyit számít 1 össztelós bringa, azt nem tudom.
SPD pedál..nekem pl sokat segített lefelé..

Írta 2008. május 08. - 09:57

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2008. május 07. - 20:36

Írta 2008. május 07. - 08:40

Én már többszörös KTT tag vagyok. A Trekkel és az Authorral is sikerült már elérnem, pedig azokon még nem volt tárcsafék. Ez a sok rugó valahogy biztonságosabbá teszi a bringát. De az is lehet, hogy az elõzõkkel gyorsabban mentem a lejtõkön, mert egy idõ után görcsbe állt a kezem.
Írta 2008. május 06. - 22:58

Felirat nélkül, teljes nagyságban, azt csinálsz vele amit akarszHali Bary,
A képeidbõl lehet olyat kérni amin nincs "felirat"? És lehet használni is?
Köszi

(Te írtál a hotmailos címemre?)
Írta 2008. május 06. - 22:21

A képeidbõl lehet olyat kérni amin nincs "felirat"? És lehet használni is?

Köszi
Írta 2008. május 06. - 18:07

Ahhoz viszont drága....Gyerekek, ez majális, nem maraton!

Írta 2008. május 06. - 15:25

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2008. május 06. - 14:16

De a fékkel vigyázz, ha tényleg egy ujjas, akkor még könnyebben KTT tag lehetsz vele, mint korábban!

Írta 2008. május 06. - 14:15

A hobbi részt nézd. Az erõsen hiányos.Fogod a neved, elkezded kijelölni, és húzod tovább jobbra...Nekem elég nagy a képernyõm, lehet ti azért nem látjátok mert nektek kisebb...De alul van görgõsáv is amit tudsz jobbra húzni.
Írta 2008. május 06. - 14:12

Fogod a neved, elkezded kijelölni, és húzod tovább jobbra...Nekem elég nagy a képernyõm, lehet ti azért nem látjátok mert nektek kisebb...De alul van görgõsáv is amit tudsz jobbra húzni.
Ez most csak azért vicces, mert az én nevem mellett nincsen idõ. Lista szerint 200-körül vagyok. Az órám szerint 1.33 körüli idõt mentem, de a listában vannak elõttem 2, meg 3 órás idõvel is.
Most akkor ez hogy is van?
Írta 2008. május 06. - 13:53

De mindegy, ismét végigmentem ezen a maratonon. Jó fárasztó volt. Szeretem, minden évben indulok itt. Szép a táj és jó ösvények vannak. Meg jó ilyen sokan együtt tekerni. És ez az év elsõ maratonja.
Azoktól bocsánatot kérek, akiket feltartottam a lejtõn. Sajnos nagyon majrés vagyok. Én pont azok közé tartozom, akik méreg drága biciklivel tartják fel a tömeget. De mentségemül szolgáljon, hogy ez a szépséges drágaságom a sok levegõs telóval már sokkal nagyobb biztonságérzetet ad, mint a régebbi merev vázas. Bár lehet, hogy a tárcsafékek is segítenek, végre úgy tudok egy újjal fékezni, hogy közben rendesen markolhatom a kormányt. Már nem érzem úgy, hogy bármelyik pillanatban fejre állhatok a lejtõn... Szóval nézzétek el nekem a bénázásom, csak próbálok (én és a bringám) épségben beérni a célba.
Írta 2008. május 06. - 13:42

Írta 2008. május 06. - 13:39

"Kedves Versenyzõk!
Az eredménylista frissítése folyamatosan történik! Az esetleges hibákért elnézéseteket kérjük, valamint várjuk az e-maileket, telefonokat a lista kijavítása érdekében!
Elérhetõségek: 30/869 4237 valamint info@sportaktiv.hu
Köszönettel:
Sportaktív Team"
Szóval tessék reklamálni.
Írta 2008. május 06. - 13:37

Írta 2008. május 06. - 13:24

Gyerekek, ez majális, nem maraton!
nem ez a lényeg, nekem tök mindegy hogy 17. vagy 25. vagy 35. voltam a csajok között, csak legyen ott, fõleg mert elõbb indítottam a pulzusmérõmet és elfelejtettem leállítani és érdekel.
de tényleg nem azért mert bármi jelentõsége van, hanem csak mert jó, meg mert ezért adták a chipet
nekem jó volt mikor a tavaly õsszel az elsõ maratonomnál tudtam hogy én voltam a 167. aki áttekert a célvonalon
és felmentem az oldalra, ott volt a sokadik sorban a nevem, az ééén neveem és hogy hány óra, hány perc, hány másodperc alatt jutottam el oda ahonnan elindultam
most meg felmegyek, és ott a nevem és nincs mellette semmi... ez rossz, nincs jelentõsége, de rossz
Írta 2008. május 06. - 09:51

de ezt a tereléses dolgot nem is értem... szi(l)vásnál szerintem jobb szervezésnek örvendhetünk;)
Írta 2008. május 06. - 08:59

Írta 2008. május 06. - 08:48

Spiltyu!!
Igazad van!
Mostantól csak szépen nyugogtan, a mérged edd meg alakítsd át forgatónyomatékká és gyere sopronba középtávra, hogy legyen kire raknom nyélen a kerekem!
az erõ legyen velünk
Már nem vagyok mérges. Nem tudom megyek-e sopronba... Nagyon szeretnék de sajnos még nagyon bizonytalan

Gyerekek, ez majális, nem maraton!
Ja-ja, de ha tudom hogy az értékelés így fog menni, akkor nem hajtom ki a belem, hanem túrázgatok. A frissítõkön elbanánozok meg a madarakat nézegetem...