Vénségemre Zeezoltano jóvoltából elindultam életem elsõ versenyén. Eddig csak a beszámolókból ismertem az ilyen megmozdulások hangulatát, és be kell vallanom rosszabbra számítottam...mármint az elõzéseket illetõen. Aki mögöttem jött és szólt, simán el tudott menni mellettem, és engem is mindig gond nélkül hagytak elõzni. Régebben olvastam pár sort az ilyen esetekben goromba sporttársakról, na most semmi ilyet nem tapasztaltam. Bár az is igaz, hogy a középmezõnyben haladtam, ott meg már egyáltalán nem a helyezés a tét. Legalábbis én így voltam vele, egyszerûen csak szerettem volna a saját tempómban technikai problémák nélkül végig menni, ami sikerült is. Már a felvezetõ körben láttam egy esést, utána meg már az elsõ kilométereken sorba jöttek a defektek és a borulások, szerencsére mindezeket megúsztam.
Viszont por az volt bõven, ezt nehezemre esett benyelni.
Ja, és dugulás az tényleg volt az 1-2 nyomsávos felfeléknél a pálya elsõ felében.
Gratula a helyezetteknek, nem semmi ilyen cirka 1 és 2 órás idõket menni az 1 ill. a 2 körön! Le a kalappal elõttetek!