Jelentkezz be Regisztrálj

Buda Maraton
Írta 2009. május 01. - 21:21

Írta 2009. május 01. - 21:06

Irtam egy rövid beszámolót a www.ftc-cycling.com ra.
Jók a képek Zoli köszi !!!
köszi
Írta 2009. május 01. - 21:03

Egyet már ismerünk...A két körben vagy 4-5 fotós láttam.

Írta 2009. május 01. - 20:56

Akkor utólag is üdv!Jaja... én voltam az!

A két körben vagy 4-5 fotós láttam.Ha vannak...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. május 01. - 20:54

H.Zolinak köszönjük a képeket!
Andris: ne öregítsél:D még csak 14;)
Írta 2009. május 01. - 20:52

Írta 2009. május 01. - 20:42

Lehet, elõször egy fekete mezes meridást állítottál meg (mögötte voltam), aztán még egyszer megálltál, de én balról el tudtam menni (piros mezben). Már ha te voltál.Ott is, meg volt egy még az elején egy lejtõn. Ott voltál?
Köszi!Képek ITT
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. május 01. - 20:39

Az nem egy egynyomos, kicsit gyökeres, enyhe mászásnál volt, közel a végéhez?
Ott is, meg volt egy még az elején egy lejtõn.
Ott voltál?
Írta 2009. május 01. - 20:36

Írta 2009. május 01. - 20:31

Fent vannak a "másik" portálon már azt láttam.
Hol? Melyik portálon?
Írta 2009. május 01. - 20:29

Eredmények mikor kerülnek fel a netre?
Fent vannak a "másik" portálon már azt láttam.
Írta 2009. május 01. - 20:27

Az nem egy egynyomos, kicsit gyökeres, enyhe mászásnál volt, közel a végéhez?Jó volt minden, Mikusz egy kicsit kiakadt rám a bénázásom miatt, de nem baj.
http://velo.hu/dokok...budamaraton.pdfEredmények mikor kerülnek fel a netre?
Én odafelé láttam a Hûvösvölgyi bringaúton egy autó alatt egy bringát. Szerencsére a tulaja nem sérült.Rossz hír, hogy láttunk egy meridást, egy zöld lépcsõshátú autóval, közel a moszkva térhez, belementek oldalról egy Fiat multiplába....Nem tom ki sietett lámpás keresztezõdésben.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. május 01. - 20:24

Na megérkeztem én is. Rossz hír, hogy láttunk egy meridást, egy zöld lépcsõshátú autóval, közel a moszkva térhez, belementek oldalról egy Fiat multiplába....Nem tom ki sietett lámpás keresztezõdésben.
A VERSENY jó volt, jó sok porral, 1:03:40 az idõm, 18-ik lettem a kategóriámban, ami nagyon jó, nekem amúgy is erõfelmérõ volt ez, és van hova fejlõdni a topmarcira, de jó látni hogy hat a munka, amit végzek. A pálya lefelé elég köves volt, ezáltal technikás is, sok volt az egynyomvonalas ösvény, és tetszett a végén a lefelé, a mászások sem voltak egyszerûk, amúgy az egész jó volt. Az én órám 17,84 km-t mutat....
Gratula mindenkinek, ANNA neked is!!
Mi voltunk a zöld nissanba, és sárga meridával, és igen apu volt a vétkes...nem siettünk csak megkeverte a GPS és elment egyenesen, a helyszínen rendeztük a dolgokat, sajna az autó is összetört rendesen...ez a Szilágyi fasorba volt, apu igen depressziós azóta, még nemtört össze autót :S elõfordul, aztmondta többet nemmegy Pestre, nemtudom hogymegyek Dunamarcira:) amúgy a vereny tetszett, csak az eleje rossz nagyon h 3-4 percet kellett állni az elsõ hegyhez fölfelé
Írta 2009. május 01. - 20:22

Írta 2009. május 01. - 19:56

Csak mert én ezt kaptam.Ilyen biztositás féle,még érdeklödnöm kell utána hogy a 3 féle tipus közül melyiket nyertem.
Igen ez egy biztosítás
15 éves. meg xco-n is nagyjából ilyen idõket mennek.
ez remek edzés volt Neki szerintem - intenzitás terén is
Tudom ... én is

Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. május 01. - 19:56

15 éves. meg xco-n is nagyjából ilyen idõket mennek.Ez annyira nem jó idõ szerintem:scratchhe ... de garatula az eredményhez:clap:, még erõsödnöd kell egy kicsit, a pulzus viszont remek
(tudom most jön majd az anyázás, de ez az én véleményem)
ez remek edzés volt Neki szerintem - intenzitás terén is

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. május 01. - 19:17

A VERSENY jó volt, jó sok porral, 1:03:40 az idõm, 18-ik lettem a kategóriámban, ami nagyon jó, nekem amúgy is erõfelmérõ volt ez, és van hova fejlõdni a topmarcira, de jó látni hogy hat a munka, amit végzek. A pálya lefelé elég köves volt, ezáltal technikás is, sok volt az egynyomvonalas ösvény, és tetszett a végén a lefelé, a mászások sem voltak egyszerûk, amúgy az egész jó volt. Az én órám 17,84 km-t mutat....
Gratula mindenkinek, ANNA neked is

Írta 2009. május 01. - 19:06

Annyira nem jó idõ?:scared:13 perccel maradt le a Buruczkitól! Szerintem ez nem rossz!Gratulálok PBG!:clap:Ez annyira nem jó idõ szerintem:scratchhe ... de garatula az eredményhez:clap:, még erõsödnöd kell egy kicsit, a pulzus viszont remek
(tudom most jön majd az anyázás, de ez az én véleményem)
MJani01:
A pálya állapota kiváló volt, néha poros, de kezelhetõ, ott érzésre kellett tenni az ívre a bringát. A mászások jó kis tiprósok voltak és a HHH csúcsára az a köves az nagyon bika volt, nekem tetszett.
Engem az elsõ fékem hátráltatott, de megcsináltam és mentem a mezõny után ...
Írta 2009. május 01. - 19:02

Nem. Nem kaptam, miért?
Van hová fejlõdni, de a rövidtáv abszolút 1.-tõl 11 percet kaptam, szóval szerintem nem rossz.
Köszi a gratulákat!
Csak mert én ezt kaptam.Ilyen biztositás féle,még érdeklödnöm kell utána hogy a 3 féle tipus közül melyiket nyertem.