Race King 2.2(elõl)-Racing Ralph 2.1(hátul). Elõl latex belsõ, hátul sima butyl. Sosem szoktam mérni hány bár... hát most sem mértem:). De nekem bejött.
Majd ha erõsebb leszel, mármint izmosabb és súlyosabb

Race King 2.2(elõl)-Racing Ralph 2.1(hátul). Elõl latex belsõ, hátul sima butyl. Sosem szoktam mérni hány bár... hát most sem mértem:). De nekem bejött.
ma nincs melóSzerintem te nem is tudsz 40 alatt menni
legalábbis én nem láttalak:D
más ma bent vagy a szervizben?
te bevállalós vagy:DRace King 2.2(elõl)-Racing Ralph 2.1(hátul). Elõl latex belsõ, hátul sima butyl. Sosem szoktam mérni hány bár... hát most sem mértem:). De nekem bejött.
hát elõször gyalogoltam 10 percet, tök rendes volt mindenki, mert mindenki belsõt akart adni, de én hülye fejjel se pumpát, se leszedõt nem vittem magammal. Késõbb jött egy srác, aki teljes mértékben megszánt és adott mindent. Megcsináltam, elindultam lejjebb találkoztam Jimmyékkel, aki szintén defektet szerelt, mondtam neki h akkor "hosszú" együtt lazán?
mentünk együtt szépen, közben felsegítettünk egy hölgyet, aki elõttünk nem sokkal esett, megálltunk a célnál zseléért aztán kimentünk a 2. körre. elsõ felfelében bénáztam és elestem egy gyökéren kb 5km/h val:D:Dna elsõ váltó elcsavarodott, lejebb találkoztam egy sráccal, aki szintén defektes volt kértem szerszámot megcsináltam aztán megint tovább:)innen nyugalom volt végig csak még a hhh csúcs utáni lejtõ aljában kölcsönadtam a kölcsönpumpámat:)megvártam amig megcsinálja a gyerek és mentem tovább már a célig:D ilyen maratonom még sosem volt:D
a gumi amúgy race king 2.2 2,5 bar, csak nem kéne barom módon 40nel beleeresztenem a sziklásba...
üdv
Zséé sajnálom a defekted, mondjuk jó sok embert láttam lapos kerekû bringát tolni, meg kereket szerelni az útszélén...Nem is folytattad utána ?
én a Mountenkingel sem kaptam defektet ( 2.5 bar . ), pedig néha eléggé féltetem...
én a Mountenkingel sem kaptam defektet ( 2.5 bar . ), pedig néha eléggé féltetem...
én a Mountenkingel sem kaptam defektet ( 2.5 bar . ), pedig néha eléggé féltetem...2,25 Tubless (1,9-2,0Bar) - forever :lick:
Tényleg nagyon sok defektes volt már az elején is!
Furcsa, mert én nagyon ritkán kapok...
Volt aki láncot szerelt!
Volt olyan ismerõsöm ,aki 4 szer szerelt bringát...Tényleg nagyon sok defektes volt már az elején is!
Furcsa, mert én nagyon ritkán kapok...
Volt aki láncot szerelt!
jó kis videó lett!
Akkor utólag is üdv!
A két körben vagy 4-5 fotós láttam.