Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Race King 2.2(elõl)-Racing Ralph 2.1(hátul). Elõl latex belsõ, hátul sima butyl. Sosem szoktam mérni hány bár... hát most sem mértem:). De nekem bejött.

Majd ha erõsebb leszel, mármint izmosabb és súlyosabb :), akkor majd sûrûn fogsz pumpálni :) amúgy 40kg alatt tökmindegy a nyomás ... :D, de ötven felett ... kezdõdik majd a felnirojtosodás:D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Szerintem te nem is tudsz 40 alatt menni :) legalábbis én nem láttalak:D
más ma bent vagy a szervizben?

ma nincs meló:)

Race King 2.2(elõl)-Racing Ralph 2.1(hátul). Elõl latex belsõ, hátul sima butyl. Sosem szoktam mérni hány bár... hát most sem mértem:). De nekem bejött.

te bevállalós vagy:D
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Majd elkezded mérni a nyomást ha rojtosra vered a hátsófelnid... :D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerintem te nem is tudsz 40 alatt menni :) legalábbis én nem láttalak:D
más ma bent vagy a szervizben?

hát elõször gyalogoltam 10 percet, tök rendes volt mindenki, mert mindenki belsõt akart adni, de én hülye fejjel se pumpát, se leszedõt nem vittem magammal. Késõbb jött egy srác, aki teljes mértékben megszánt és adott mindent. Megcsináltam, elindultam lejjebb találkoztam Jimmyékkel, aki szintén defektet szerelt, mondtam neki h akkor "hosszú" együtt lazán?
mentünk együtt szépen, közben felsegítettünk egy hölgyet, aki elõttünk nem sokkal esett, megálltunk a célnál zseléért aztán kimentünk a 2. körre. elsõ felfelében bénáztam és elestem egy gyökéren kb 5km/h val:D:Dna elsõ váltó elcsavarodott, lejebb találkoztam egy sráccal, aki szintén defektes volt kértem szerszámot megcsináltam aztán megint tovább:)innen nyugalom volt végig csak még a hhh csúcs utáni lejtõ aljában kölcsönadtam a kölcsönpumpámat:)megvártam amig megcsinálja a gyerek és mentem tovább már a célig:D ilyen maratonom még sosem volt:D
a gumi amúgy race king 2.2 2,5 bar, csak nem kéne barom módon 40nel beleeresztenem a sziklásba...
üdv

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Zséé sajnálom a defekted, mondjuk jó sok embert láttam lapos kerekû bringát tolni, meg kereket szerelni az útszélén...Nem is folytattad utána ?

hát elõször gyalogoltam 10 percet, tök rendes volt mindenki, mert mindenki belsõt akart adni, de én hülye fejjel se pumpát, se leszedõt nem vittem magammal. Késõbb jött egy srác, aki teljes mértékben megszánt és adott mindent. Megcsináltam, elindultam lejjebb találkoztam Jimmyékkel, aki szintén defektet szerelt, mondtam neki h akkor "hosszú" együtt lazán?
mentünk együtt szépen, közben felsegítettünk egy hölgyet, aki elõttünk nem sokkal esett, megálltunk a célnál zseléért aztán kimentünk a 2. körre. elsõ felfelében bénáztam és elestem egy gyökéren kb 5km/h val:D:Dna elsõ váltó elcsavarodott, lejebb találkoztam egy sráccal, aki szintén defektes volt kértem szerszámot megcsináltam aztán megint tovább:)innen nyugalom volt végig csak még a hhh csúcs utáni lejtõ aljában kölcsönadtam a kölcsönpumpámat:)megvártam amig megcsinálja a gyerek és mentem tovább már a célig:D ilyen maratonom még sosem volt:D
a gumi amúgy race king 2.2 2,5 bar, csak nem kéne barom módon 40nel beleeresztenem a sziklásba...
üdv

High5 - szerintem

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

én a Mountenkingel sem kaptam defektet ( 2.5 bar . ), pedig néha eléggé féltetem...

Nekem elöl 2.00 specialized fast trak lk hátul ritchey excavader 1.9 és most annyira nem is volt kemény pediga az szokott lenni tehát általában 2 bar és elég jó...

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
ahogy átnéztem az eredménylistát, megint vannak bajok...pl láttal hölgy nevet is férfiak között, és a verseny, háát...aki a rajtnál nemtudott elmenni a mezõny elsõ felével, annak úszott az egész, szép nagy rajtot tudnak csinálni és mire visszafordulunk be az erdõbe még ugyanolyan zsúfolt a mezõny, rengetegen 2-3 percet áltunk 1 helyben fölfelé az erdõbe, mert valaki az elején leszált, és megfogott mindenkit:( nekem a tavalyi jobb volt...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

én a Mountenkingel sem kaptam defektet ( 2.5 bar . ), pedig néha eléggé féltetem...

Bizti vékonka vagy :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

2,25 Tubless (1,9-2,0Bar) - forever :lick:

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Tényleg nagyon sok defektes volt már az elején is!
Furcsa, mert én nagyon ritkán kapok...
Volt aki láncot szerelt!

2,25 Tubless (1,9-2,0Bar) - forever :lick:

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Volt aki láncot szerelt!

Volt olyan ismerõsöm ,aki 4 szer szerelt bringát...

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Volt aki láncot szerelt!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

jó kis videó lett!:D

Zséé sajnálom a defekted, mondjuk jó sok embert láttam lapos kerekû bringát tolni, meg kereket szerelni az útszélén...Nem is folytattad utána ?

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Pár kép
http://budamaraton20...ctureid/6481292
Videó elnézést a bénázásért

jó kis videó lett!:D

High5 - szerintem

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Akkor utólag is üdv! :)

A két körben vagy 4-5 fotós láttam.

7 volt :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Pár kép
http://budamaraton20...ctureid/6481292
Videó elnézést a bénázásért

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Sajnos csak néhány képet lõttem a végén, de talán valaki pont itt fedezi fel magát: http://picasaweb.goo...feat=directlink

H.Zoli, köszi a sok fotót! :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Képek ITT

Meg itt... Olvass vissza.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag