Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Anna te most melyik csapatot erõsíted?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

Ezzel azert vitatkoznek... En is beragadtam picit az elejen, de egyaltalan nem erzem ugy, hogy sokkal jobbat mentem volna, ha ez nem tortenik meg, esetleg ez barmiben visszafogott volna. Van meg hova fejlodni, ez a felfeleken latszott, nem a beragados resznel. Ha gyors vagy, nem itt fog eldolni.

a beragadós rész felfelé volt:), és természetesen mindíg van hová fejlõdni, így tavaly óta is fejlõdtem, és mégis detto ugyanaz az idõm mint tavaly. Most olyan 10 perc bennevolt a körben h csuhaj:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

X-iont képek
http://www.x-iont.hu...aton/index.html

áhh rosszkor volt rossz helyen ,ezeken sem vok rajta ...

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Kedves Kocsi,

a fotóid tényleg nagyon jók. Szeretném kérdezni, hogy esetleg az 57-es versenyzõrõl is készült-e fotó? Illetve ha igen, el tudnád -e küldeni a besson@rally.hu e-mail címre. Melyet elõre is nagyon köszönök!

Üdv,

Péter

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

X-iont képek

Az 50-es jó lett :D

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Találtam, de nem túl jó:
Feltöltött kép
Nagyobb méretben

(Szólj légyszi, ha letöltötted! Utána leveszem a szerverrõl)

Szia Kocsi, valóban csodás képeket készítettél, nem tennéd fel mindet? Hátha találunk még köztük bennünket érdeklõ képeket, akkor is, ha nem annyira gyönyörûségesek, mint az általad kiválasztottak... Nem olyan rossz az a szerinted nem túl jó 52-es kép sem... :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Én viszonylag nagy tömegben érkeztem az elsõ szûkebb ösvényhez (minden oldalról valaki), de szóltam és elengedtek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
azért a reptér utáni részen lehetett elõzni, aki akart, amikor meg már kezdtük az egynyomvonalas mászást, én se tudtam elõrébb menni, és aki mögöttem jött se tudott volna elõrébb lépni, én meg nem állok félre mert itt nincs kék zászló szvsz. amíg a kört tettük a rajtközpontnál lehetett helyezkedni....

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

ez volt a baj, hogy aki nem tudott beállni az elsõ sorba neki hátja :S igazából az elsõ 4 km en eldõlt kb az egész...de hamár idõre nemérte meg sietni, inkább gyönyörködtem az erdõben:)

Ezzel azert vitatkoznek... En is beragadtam picit az elejen, de egyaltalan nem erzem ugy, hogy sokkal jobbat mentem volna, ha ez nem tortenik meg, esetleg ez barmiben visszafogott volna. Van meg hova fejlodni, ez a felfeleken latszott, nem a beragados resznel. Ha gyors vagy, nem itt fog eldolni.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
X-iont képek

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Pengék a képek ... esetleg rólam nincsen #52 rajtszámmal vonaglottam a pályán, emlékszem rá, hogy hol voltál (ott a betonvasas szûkítõnél) és hallottam az exponálást is. :)

Találtam, de nem túl jó:
Feltöltött kép
Nagyobb méretben

(Szólj légyszi, ha letöltötted! Utána leveszem a szerverrõl)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Pár képet én is feltöltöttem:

Feltöltött kép
http://kocsi.organic.hu

Pengék a képek ... esetleg rólam nincsen #52 rajtszámmal vonaglottam a pályán, emlékszem rá, hogy hol voltál (ott a betonvasas szûkítõnél) és hallottam az exponálást is. :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Tudtok egy linket ahonnan le lehet tölteni az útvonalat?

2008-as track: BudaMaraton2008.gpx

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

parancsolj!

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Tudtok egy linket ahonnan le lehet tölteni az útvonalat?

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
ez volt a baj, hogy aki nem tudott beállni az elsõ sorba neki hátja :S igazából az elsõ 4 km en eldõlt kb az egész...de hamár idõre nemérte meg sietni, inkább gyönyörködtem az erdõben:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Be kell állni az elsõ sorba... ha nincs hely, akkor be kell tolakodni(Gabe84 ezt nem látta:))... a rajt nekem általában jól szokott sikerülni... most is egész jól elmentem. Aztán elõzgettek folyamatosan az elsõ lefeléig... ott megszakadt az elõzgetés, aztán kb. 5-en elõzgettük egymást(meg másokat:D).

A stoppert meg rajt elõtt 15mp-vel el kell indítani, hogy ne közben kelljen szarakodni vele...

Azt is bírom, hogy elkezdenek anyázni NEKEM, amikor elesnek elõttem... hát... nem álltam le velük vitatkozni 195-üs pulzussal:).

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

Pár képet én is feltöltöttem:

Feltöltött kép
http://kocsi.organic.hu

10 pontosak a képeid ! Belenéztem a többi galériádba is... Élmény volt így szombat délután! Köszönjük és gratula!

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
A Budai rövid táv után bevállaljuk a Duna maraton rövidjét is:)

Tényleg!Egy kérdés.
Milyen okai lehetnek annak,ha valakinek elutasítják a nevezését?
Látom az ODIN-on a Duna maratonnál is van rá példa.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Köszi kocsi :)