Igen, a hõmérõ kicsit furán mutatta a hõmérsékletet. Ors, remélem gond nélkül hazaértél. Azt hiszem Te jöttél a legmesszebbrõl. Sajnáltam, hogy hamarabb elmentél, de érthetõ volt.
A képek nagyon jók, köszönet értük.
Sziasztok!
Tényleg szuper jó volt a túra. A szombati dagonya fura volt, csodálkoztam, hogy mennyire nem érdekel, hogy esik az esõ. A végén a sok patakátkelés, a felcsapódó víz és sár, az agyag dagasztás után, már lazán tocsogtunk a tóban, amikor a bringákat mostuk. Azt hiszem nekem is a legjobban az a Rám szakadékos patak kerülgetés tetszett a legjobban, meg a Várhoz feltekerés, legközelebb egy szuszra szeretnék feljutni oda, és az utána következõ egynyomtávos ösvény is frentikus volt.
Finom volt és tényleg kiadós a szombat esti vacsi, még másnapra is jutott a túrára. A Zengõre szépet tekeregtünk az aszfalton, csak a végén volt egy kis emelkedõ, amin a hátamon cipeltem fel a bringát, és ezzel divatot is teremtettünk. Itt akkora volt az agyagos csúszós sár, hogy többet csúsztam vissza, mint amennyit felfelé léptem. Végülis felértünk, jól bekajáltunk és meghódítottuk a kilátó tornyot is. Lefelé a csúszós részen egybõl leseggeltem. Ülve csúsztam az álltában guruló, egyre gyorsuló bringa mellett. Közben nagyon kapaszkodtam a kormányba. Muris volt.
Végig a lányokon gondolkodtam, hogy eszméletlen, milyen jól bírják a túrát, pedig most debütáltak hegyen, terepen. Szóval minden tiszteletem a tiétek.
És jó volt az is, amikor este átjöttetek egy kis tévénézésre.
A hétfõi fürdõ még kellett, jó volt lemosni magunkról az út porát.
Tyito köszi a túrát, tényleg jól éreztem magam. Egyszer majd száraz idõben is el kellene erre jönni.
Ja és örülök, hogy megismerhettelek Sanya, Bali, Laci. Jó volt veletek bicajozni.
Mellon neked is köszi a szállítást, a közremûködést a konyhában, meg hogy a sok mosogatás közben elszórakoztattál.
L-boy: Jó volt az a párna csata, kiskorom óta nem csatáztam ekkorát.
:-* Era