Hi! Bocika!
jaja láttalak titeket!
ott voltaz egész krankedzone team ;D
hulp,te,és a többi!
hát lent az össze visszaságban azt mondták 4dik lettem juniorban!
nekem bejött a pálya!
sokkan mondták tul könyü volt :-\
de szerintem nem volt egyszerü!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Heavy Tools
Indította
maratonmenõ
, 2004. február 04. 22:00
Írta 2004. augusztus 21. - 00:43

Írta 2004. augusztus 19. - 08:23

Kösz Xbike!
veled is találkoztunk!
jól nyomtad! hányadik lettél?
mi is mentünk szombaton a pályán párat, jó lett de nekem kicsit technikás, ezért estem párat.
az a baj, kritikus helyeken mindig gyorsabban megyek mint kéne.
a gyökeres viszont nekem mindig is tetszett.
t
veled is találkoztunk!
jól nyomtad! hányadik lettél?
mi is mentünk szombaton a pályán párat, jó lett de nekem kicsit technikás, ezért estem párat.
az a baj, kritikus helyeken mindig gyorsabban megyek mint kéne.
a gyökeres viszont nekem mindig is tetszett.
t
Írta 2004. augusztus 19. - 00:55

na megjött végre a KATUNGA vázam, amibe az elrepedt ProXC-met beszámították!
végülis 1658 gramm 50-es méretben, ami még nem lenne 'baj', de a festése nekem nem nagyon jön be, így valszeg rövid használat után -ha meglesz az utód- megválok tõle...ha vkit esetleg érdekel
kímélni fogom meg minden, szóval jó vétel lesz
végülis 1658 gramm 50-es méretben, ami még nem lenne 'baj', de a festése nekem nem nagyon jön be, így valszeg rövid használat után -ha meglesz az utód- megválok tõle...ha vkit esetleg érdekel

Írta 2004. augusztus 18. - 17:15

hát Radasics Vilmos a Cross BMX Mester ment Ht jenny vel amit kölcsön kapot egy másik Soproni Sráctol!
Írta 2004. augusztus 18. - 16:05

Sziasztok!
a kona találkozón volt egy srác HT Jennyvel, a DH versenyen ment, nem tudjátok ki az?
Hocsa!
Gratulálunk az eredményedhez!
t
a kona találkozón volt egy srác HT Jennyvel, a DH versenyen ment, nem tudjátok ki az?
Hocsa!
Gratulálunk az eredményedhez!
t
Írta 2004. július 30. - 15:45

65-ért egy 1580 gr-os váz azért nem rossz! fõleg, hogy nem sok Katunga szaladgál az utakon. ha PICO festése lenne, vennék is egyet

Írta 2004. július 29. - 17:45

Nekem idei Katungám van, kompletten vettem ezért a váz árát pontosan nem tudom. Ha jól emlékszem a Wilkerben 65.000 környékén volt kapható.
Ja, és nekem nagyon bejön!
Ja, és nekem nagyon bejön!
Írta 2004. július 29. - 16:04

köszi az adatot!
a Katunga mikori évjárat is mennyit kóstál?
ez az a "7005 tb race" aluvázas? a scandium-os Katunga már a multé?
a Katunga mikori évjárat is mennyit kóstál?
ez az a "7005 tb race" aluvázas? a scandium-os Katunga már a multé?
Írta 2004. július 29. - 10:04

A Katungám 500-as méretben 1580 g.
Havernak 460-as Pico-ja van, asszem akkoriban 1740-et mért.
Havernak 460-as Pico-ja van, asszem akkoriban 1740-et mért.
Írta 2004. július 28. - 14:48

sziasztok!
meg tudná nekem valaki mondani mekkora a tömege egy Heavytools Pico váznak 50-es méretben? saccc/kb is elég lenne..
elrepedt a ProXC-m láncvillája és nem tudom eldönteni, hogy javíttassam meg gariban vagy fizessek rá több tíz ropit egy Pico LE vázra. ???
a ProXC egyébként 19 collos méretben picivel 1800 gr felett volt.
de nem is annyira a tömeg a lényeg, hanem hogy melyik vázból tudok jobban kiszállni ha valami könnyebbett akarok venni jövõre. egy javított ProXC kelendõbb vajon 10e körül vagy egy 'méregdrága' PICO 40-50 ezer környékén ?
mondjuk, ha jó súlyban van a PICO (~1700-1800gr), egy ideig nem is biztos, hogy érdekel könnyebb váz, így a rajta történõ túladás nem lenne egyhamar aktualis.
köszi elõre is a tippeket
meg tudná nekem valaki mondani mekkora a tömege egy Heavytools Pico váznak 50-es méretben? saccc/kb is elég lenne..
elrepedt a ProXC-m láncvillája és nem tudom eldönteni, hogy javíttassam meg gariban vagy fizessek rá több tíz ropit egy Pico LE vázra. ???
a ProXC egyébként 19 collos méretben picivel 1800 gr felett volt.
de nem is annyira a tömeg a lényeg, hanem hogy melyik vázból tudok jobban kiszállni ha valami könnyebbett akarok venni jövõre. egy javított ProXC kelendõbb vajon 10e körül vagy egy 'méregdrága' PICO 40-50 ezer környékén ?
mondjuk, ha jó súlyban van a PICO (~1700-1800gr), egy ideig nem is biztos, hogy érdekel könnyebb váz, így a rajta történõ túladás nem lenne egyhamar aktualis.
köszi elõre is a tippeket
Írta 2004. június 29. - 08:46

HI!
aki HT bringás képeket nézne, van egy-két brutál a
következõ oldalon:
http://www.krankedzone.atw.hu/
fõleg a szentiváméji álom /Képek részt ajánlom mindenkinek.
t
aki HT bringás képeket nézne, van egy-két brutál a
következõ oldalon:
http://www.krankedzone.atw.hu/
fõleg a szentiváméji álom /Képek részt ajánlom mindenkinek.
t
Írta 2004. június 13. - 14:11

ennek mi a f@sz köze van a hthoz??????
én nem látom a láncfeszítésnek az értelmét, csak a láncterelésnek. ha laza, vegyél ki pár szemet, elég az ha fent tartja valami, h ne essen le. persze ha az nem menõ, akkor nem lehet rossz, mert roox.
én nem látom a láncfeszítésnek az értelmét, csak a láncterelésnek. ha laza, vegyél ki pár szemet, elég az ha fent tartja valami, h ne essen le. persze ha az nem menõ, akkor nem lehet rossz, mert roox.
Írta 2004. június 13. - 14:09

Hát nemtom,szerintem nem lenne elég csak az alsó vezetõ. Mennyit szánsz rá? truva van már 13ért,az nem jó?
Írta 2004. június 13. - 13:15

Szasztok!
Láncfeszítés témában érdekelnének vélemények RooX rollercoaster bottom -ról
/u.a. mint a rollercoaster csak a felsõ része hiányzik tehát csak az alsó dupla görgõ rugóval.. ;D ;D ;D/
Árban ez kb fele annyi.. ( felül meg otthagyok egy kikötött elsõ váltót ami valamennyire azér tartja a láncot ) NA? ;D
Láncfeszítés témában érdekelnének vélemények RooX rollercoaster bottom -ról
/u.a. mint a rollercoaster csak a felsõ része hiányzik tehát csak az alsó dupla görgõ rugóval.. ;D ;D ;D/
Árban ez kb fele annyi.. ( felül meg otthagyok egy kikötött elsõ váltót ami valamennyire azér tartja a láncot ) NA? ;D
Írta 2004. május 19. - 22:12

Írta 2004. május 19. - 20:59

Azt csiripelik a verebek, hogy egész jól muzsikál a HT Team!
Ádám gratula a tokodi 2. helyért!
A Hocsa meg egy állat, 1.5 percel nyert Ózdon!
GO! RIDE!
Ádám gratula a tokodi 2. helyért!
A Hocsa meg egy állat, 1.5 percel nyert Ózdon!
GO! RIDE!
Írta 2004. május 19. - 18:27

Majd most Bogácson ledobja, aztán erre foghatod, ha lenyomlak! 8)
Egyébként ez volt Tokod nagy elõnye, nem volt gond a láncfeszítéssel!
Egyébként ez volt Tokod nagy elõnye, nem volt gond a láncfeszítéssel!

Írta 2004. május 19. - 10:44

Hát vegyél a kettõ helyett egy középsõt... 
...
Egyébként ez nálam is hosszú dilemma volt...Ehhez képest most elõl egy darab 42-es tányérom van (persze mászásra nem igazán alkalmas most szegényem, de így legalább van mire fognom hogy miért tolom mindig) truvativ láncfeszítõvel ami egy pár órás barkácsolásnak(plusz csavarok meg alátétek...) köszönhetõen tavaly õsz óta asszem eccer sem dobta le a cuccot!
ny.

...
Egyébként ez nálam is hosszú dilemma volt...Ehhez képest most elõl egy darab 42-es tányérom van (persze mászásra nem igazán alkalmas most szegényem, de így legalább van mire fognom hogy miért tolom mindig) truvativ láncfeszítõvel ami egy pár órás barkácsolásnak(plusz csavarok meg alátétek...) köszönhetõen tavaly õsz óta asszem eccer sem dobta le a cuccot!
ny.
Írta 2004. május 18. - 22:53

Hi!
Ne aggodj,nem halt meg a topic,csak nincs semmi problema a HT gepekkel,amit meg kellene beszelni..
Lancterelon gondolkodom,de nem tudom mit kellene tennem.. Hocsa mondott nagyon jo arakat,csak a baj ott van,hogy kell a nagy es a kistanyer is... :-\
Otletek?
Ne aggodj,nem halt meg a topic,csak nincs semmi problema a HT gepekkel,amit meg kellene beszelni..

Otletek?
Írta 2004. május 18. - 20:49

Srácok meghalt a topic! Tessék bele szorgosan irogatni meg minden mer mér ne... !!!