Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Nem értem! Fakie és nem teker hátra...

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Má' mé' ne bírná? :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
egy ideig biztos :)

erre se képlet, se gyári adat.

Trunks92

Trunks92

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
mit gondoltok a wheeler buddy 03 bírni fogja ha 180at gyakorlok rajta?vuelta rodi dh hátsó kerék van benne.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nyújtott kar, hajlított térd.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

manuált hajlított karral érdemes vagy nyújtott karral? én most kezdem próbálgatni, eddig jobban megy nyújtott karral de lehet rosszul csinálom

az elmelet szerint nyujtott karral, hajlitott labbal. en persze nem tudok ilyet, de mindenhol igy mondjak :D
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
manuált hajlított karral érdemes vagy nyújtott karral? én most kezdem próbálgatni, eddig jobban megy nyújtott karral de lehet rosszul csinálom

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Azért ne essünk át a ló túloldalára... :)

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
Nem teszkós bringája van a gyereknek tehát nem is azzal tanulta, csak odaadtak neki egy olyat hogy azzal csinálja meg és így hamar ment neki
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Én is láttam már hasonlót...végülis ha belegondolsz nem egy nagy trükk, csak bátorság kell hozzá meg hogy stabilan tartsd a bringát. És mindig lesznek hülyék, akik ilyesmikkel kezdenek...viszont arra kíváncsi volnék a bringa milyen volt utána, mert gondolom azért elsõre nem sikerült annyira finoman ívre rakni:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hát azt megnézném..

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás

Gyakorolj sokat, valaki teszkós géppel mûvel olyan dolgokat hogy az állam a földön hever tõle!

Nyíregyen egy gyerek backflipet tolt teszkóssal
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
köszi a választ!

• vendég
Fakie-ben gurulásnak az a trükkje, hogy teljesen hátra dölsz, eleinte fura érzés, de meg lehet szokni.
Megfordulni fékkel: amikor elkezdesz már nagyon kacsázni és elfordultál vmelyik irányba, akkor hirtelen izomból hátsó fék behúz, hátradölsz és közben forogsz is, erre nem nehéz ráérezni, próbáld meg h eleinte csak fakie közben fék behúz+hátradõlsz->elsõkerék elemelkedik, aztán ha megy elég frankón akkor forgasd is. Fontos, hogy ne karral húzd fel az elejét, hanem nyújtott kar és súlypontod helyezed hátra...mintha manualoznál.
Fék nélkül: fakie közben, egyszercsak a hátrafelé tekerést abbahagyod és beletaposol, olyan mintha kontráznál csak hátrafelé, mozgássor ugyanaz
Ugorva: amikor már elsõ kerék a levegõben van hátsót utánarántod és így forgod ki. (fakiebõl ugurva sokkal könnyebb forogni, én is tudok helybõl 360-at :))
De ami a legstílusosabb és manapság legtrendibb: csúsztatva. Ilyenkor az elejét alig észrevehetõen felrántod és majdnem x-up-ig elfordítod, majd úgy fordulsz vissza egyenesbe, hogy gyakorlatilag a kerék ugyanabba az irányba néz, de minden más utánafordul és csúszik. Ezt elmondani nehéz, de vágjátok mirõl van szó...minden streetes vid-ben milliószor benne van, manapság baromi nagy divat.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
lassan gurulsz... Próbáld ív tetejérõl hátraugorva ("kiállásból").

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
jó beszél facs, hardyból jó a 16". fakie az tõlem sajnos távol áll.. már rögtön az elején elkezdek fordulni balra, nem tudok egyenesbe maradni.. :(

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Most azt kezdtem gyakorolni hogy kiállok egy kisseb ív tetejére, onnan hátraugrok félykibe, de nem tok belõle megfordulni. Sokan olyan lazán tolják a félykibõl fordulást h nem lehet túl nehéz...egyik srác fék nélkül nyomja. :wow:
Szal nem vágom azt se hogy most kell e hozzá fék vagy nem mert valaki meg fékkel tolja.
Namostakkó hogy kezdjek neki?? :)

Ja amúgy olvastem ezt a hú de nagy a 16"....hát. Hardyból nem nagy. Egyébként is sokan örülnének egy olyan váznak, örülj neki hogy neked lehet.
Gyakorolj sokat, valaki teszkós géppel mûvel olyan dolgokat hogy az állam a földön hever tõle!

• vendég
az...oder tailtap ha vminek nem az élére állsz ki, hanem a tetejére.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
azt hogy híjják amikor kiállok valahova 90 fokba és 90-fokba visszaugrok? fuffanu?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Ne feltétlenül a vázméretet nézzétek, inkább a hosszát.
streetre minél rövidebb annál jobb elvileg. minél rövidebb a hátulja, annál könnyebb kirántani, minél kisebb a tengelytáv, annál könyebb forogni vele.
Ezért van h pl haver Suburbanjára nem merek ráülni, félek mindig h hátraesek vele STP utánXD
Dörtre meg azt mondják az a jó ha hátulja picit hosszabb(lásd pl. konák)
STP-m se mondható rövidnek, picit a tengelytáv nagy is, de dörtön legalább iszonyat stabil:)
nagy vázméret meg akkor jöhet jól, ha tényleg sokat kell tekerni vele.