Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mit értesz alaptrükkön? amúgy június-július körül kezdtem az egészet.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hat nekem az ugrasoknal sosem a lableeses volt a egyenge pont....inkabb a felelem, de nem azon mult volna...

szvsz ha konnyen leesik a labad a pedalrol, akkor meg nem tartasz ott, hogy iagzan trukkoket tanulj, vagy letorest ugralj...elobb az alap dolgokat kell megtanulni, mint pl a biciklikezeles
Van állásom...:bananadan

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ez a pedál ügy engem is érdekelne. patentpedál ill lábbefogós pedálról nekem is sokkal kevésbé csúszik le a lábam, mivel ilyen van a hauseren.

a px-re nem akartam venni, mert elég gázosan nézne ki sztem, de igazából sztem biztonságosabb mert volt már több alkalom is h ugrásnál lement a lábam a pedálról, pedig sztem elég jó pedál van rajta.
mivel nem vagyok azona szinten h a levegöben trükközgessek a lábammal, ezért nem értem, mért nem hazsnál senki ilyen pedált, pedig sztem nem lenne rossz.
lehet h vannak szituk ahol nagyobbat lehet esni, de ugrásnál pont jó h megfogja vmi az ember lábát.

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Hogy ez mé' nem jutott eszembe:chin: Thanx.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
KIs lépcsõ.
Az mindenhol van.
Jó gyorsan nekimész kirántod az elejét és kész.
Nem nagy ördöngõség.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Köszike. Nekiállok gyakorolni, amint idõm és az idõjárás is engedi (ma már talán). Meg ha találok megfelelõ (kicsi :) méretû ugratót/letörést. A Jani hegyen amit én ismerek az túl nagy... Nem tudtok véletlenül ilyen kezdõnek való helyet?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ohh,értem,így más:)
bocska

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

de 1 bicó és 1 Mber ellenállása között ilyen esetben nincs számottevõ különbség és a tömegük meg a gyorsulás állandóságát tekintve lényegtelen

ácsí!

én nem a bringa vs. ember témájában kérdeztem vissza, hanem, hogy _minden_ tárgy ugyanannyi idõ (aka. ugyanolyan sebességgel) alatt esik le.

és általánosságban ezt nem jelenthetjük ki, vagy igen?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ÚRISTEN
Thez,LL
nem mondjátok komolyan!!!!!!!!!!!
Galileo Galilei neve nem dereng már fel 1általán? nem voltam fizfaktos,de...
Thez,te mûszaki suliba yársz,ilyet nem illene!
G az általános gravitációs gyorsulás,ami ugyanaz 1 papírcsirke és 1 ágyúgolyó esetében is,csak a közegellenállás képes 1 kellõen nagy felületû papírcsirke viszonylag yó lefékezésére (fõként,h minél gyorsabban esik a szerencsétlen csirke,annál nagyobb az ellenállás)
míg az ágyúgolyó esetében elég yó aerodinamikus formáról beszélhetünk,no meg a nagy tömeg miatt ha épp asztallap alakja lenne se számítana sokat a közegellenállás (max élére fordítaná a levegõbe,mert metastabil állapot amúgy,ha pont lapjával zuhan)

de 1 bicó és 1 Mber ellenállása között ilyen esetben nincs számottevõ különbség és a tömegük meg a gyorsulás állandóságát tekintve lényegtelen

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ez hülyeség, minden tárgy ugyanolyan sebességgel esik szvsz

ezt te teljesen komolyan gondoltad? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

az ember nehezebb mint a bicikli, ergó gyorsabban esik le

ez hülyeség, minden tárgy ugyanolyan sebességgel esik szvsz

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az ember nehezebb mint a bicikli, ergó gyorsabban esik le
ebbõl az következik, hogy nem tudsz leesni a biciklirõl.
értelmes tempóval kell menni, és tartani a biciklit.
érezni kell.
ha a testsúly a bringa fölött van, az még nagyobb piros pont.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
NEm árt, ha nem tükör sima a cipõd, de a pedál fontosabb! És ha bunny közben rajtamaradsz, akkor max a súlypontoddal van baj... Tessék gyakorolni sokat és egyszer csak ráérzel! ;) PErsze elõször ne túl kockázatos helyen. Szvsz tényleg minden jön majd magától...

Hogy az augusztusi tanulás mit ki nem hoz az emberbõl... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Sziasztok! Mint amatõr kérdeznék amatõr dolgot, remélem belefér a topicba. Letörésnél illetve ugratónál hogy marad rajta az ember lába a pedálon (patentpedál nélkül persze :)? Nekem már fél méteresen is kezd lecsúszni a lábam hátrafelé, vagy inkább a bicó hátulja egyszerûen leesik (kiesik a talpam alól)...
Lehet hogy túl lassan megyek? Vagy ilyenkor valahogy rántani kell felfelé a hátulját (mondjuk mint bunnynál, lefeszitett a lábfejjel)? Vagy a cipõm lenne a gáz? Olyan nagy-recés, hegymászós talpa van,
egy sima talpúba (deszkás) talán jobban kapaszkodnának a szegecsek.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
És a szupermennek van vmi spec. technikája vagy csak sokat kell gyakorolni? Mert kb fél szupermen megy de már így is alig tudok visszaállni a pedálra. (A heelclickerrõl is érdekelnének infok.) Ja egyébként összejött a nothing :bananadan .

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
hát hajrá én kp-t próbálgatom...most ami durva és küldtem 360 x-up:D

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Hát a nullkéz és a nulláb már elég jól megy ezért gondoltam hogy holnap megpróbálkozok a nothing-gal.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
x-uphoz felesleges szivacsba!póbáld csak úgy hogy kiemeled a bicót és úgy de ne 70es kormánnyal...
nothing meg ja ahogy mondod csak elõtte nemárt ha nagyonmegy a nullkéz meg a nulláb úgy hogy nem megy semmere el a bicó

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Hy! A nothing-nál elõször a lábat és utána a kezet kell elvenni vagy teljesen másképp kellene csinálni.

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
X-up -ot érdemes rögtön kidobón gyakorolni, vagy valami szivacsgödörrel jobban járnék? Hogy lehet csuklótörés nélkül 90foknál továbbfordítani a kormányt??
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___