Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Köszi !

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
hát ha 45kilo vagy elég a bb5...hidd el egy normális v-fék ami nemannyira drága tud jobblenni...
de egyébként annyi a lényeg hogy tényleg neforogjon el a kerék!kiáláshoz kell kicsi manuál mert hogy hátsókeréken egyensújozz meg érezd hol sok és hol kevés

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

Szükség van ehhez a trükkhöz jó tárcsafékre vagy egy átlagos V-fék is elég?

bb5 160as tárcsa + lx kar bõven elég. haver is ezzel csinálja. ja és ez összesen csak 16 pénz...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
több mint 90 fok
nem vagyok trükközõs ember, szal nagyon sokat nem tudok nyilatkozni..
kiállást csinálgattam több kevesebb sikerrel, csak mindig lecsúszik a kerék
nem kell hozzá más, mint tudni kell célozni, és egyensúlyban maradni.
persze pont ez a nehéz...
és kell 1 bármilyen fék, ami megfogja a kereket.

• vendég
Szóval akkor ti is csak a kezes-lábas trükköknél fogjátok be az ülést. Huh, akko megnyugodtam. Azt hittem, hogy valamit már régóta nagyon rosszul csinálok, de akkor ezek szerint nem.

Ha a kiállásokat meg akarom tanulni, akkor ahhoz tudnom kell elõbb valami más trükköt is ( a manual nagyon alapszinten megy már - pár méternyit) ? Szükség van ehhez a trükkhöz jó tárcsafékre vagy egy átlagos V-fék is elég? Egyáltalán, ti hogyan csináljátok a kiállásokat? Hogyan kell elkezdeni gyakorolni?

A negatív táblás az azt jelenti amikor a kerék teteje már magasabban van mint a fejed?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
táblásnál próbáld befogni:-D
tuti térdtörés
max az egyik nyomódik neki, de az is csak azért mert próbáld máshova tenni(nem pici táblásocskáról van szó, hanem negatívról)

• vendég
Biztos hülye kérdés, de ti mindig szorítjátok a térdeitekkel az ülést? Azt tudom, hogy kezes-lábas trükkök esetében mindenféleképpen meg kell fogni a sámlit a virgácsaimmal, de ha más trükköt csinálok (pl.: Tabletop), akkor is kell? mert én akkor soha nem fogom. Lehet, hogy azért repülök olyan kacsázva... :-)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
vagy, hogy be tud írni keresõbe: crank flip
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
kérlek olvass vissza pár hozzászólásnyit.....

lusták az emberek!
Van állásom...:bananadan

vendég_AlViN_*

vendég_AlViN_*
  • vendég
Tud valaki abban segíteni abban hogy hogy kell megcsinálni a pedálflippet nem biztos hogy ez a neve az amikor felugras és körbeforog a pedál és vissza állsz rá.

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
ez a crankfliip volt a zelõzõ bájkmagba, nézzétek meg.Amúgy ua van írva, mint amit Star_sky írt.
Absofuckinglutely infuckingcredible

Star_sky

Star_sky

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Nincs mit, szivesen.Jo gyakorlást!:)
Minden egyes buktató egy lépcsõfok a siker felé!

• vendég
Értem, köszi. Majd gyakorlom.

Star_sky

Star_sky

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Ja, Juhi ezek ám a trükkök, nem a Superman Seatgrab...:)

Más. Nem tudná valaki elmagyarázni rendesen hogyan kell a Crankflip-et csinálni (hajtókarpöri-t). Rengeteget láttam már videokban meg élõben is sokat de én nem bírok ráérezni. Az már megy, hogy gurulás közben felugrok mindkét pedálról és minél többet töltök a levegõben (ez gyakorlatilag egy hosszú No-foot, gurulás közben) majd visszahuppanok mindkét lábammal mindkét pedálra (persze azért megfelelõ láb a megfelelõ pedálon!;)). Szóval ennyi idõ alatt bõven meg tudna a hajtókar fordulni, de nem tudom elindítani a pályáján a felugrás elõtt...nem tudom értitek-e mirõl beszélek. Pls, help!

A lényege az egésznek,hogy egyszerre "rugd le" és "huzd fel" a pedált.Értelemszerûen az elöl lévõ lábaddal felfelé huzod(a lábfejed kicsit lefelé fordítod,jol odanyomod a szegecsekhez a cipõd és elugrassz)A lefelé rugással nem is igazán kell foglalkozni inkább a felfelére koncentrálj mert az a fontosabb.na ezt jol elmondtam:)remélem értitek...Nekem néha már ugrás közben meg bániból is összejön.
Minden egyes buktató egy lépcsõfok a siker felé!

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Más. Nem tudná valaki elmagyarázni rendesen hogyan kell a Crankflip-et csinálni (hajtókarpöri-t). Rengeteget láttam már videokban meg élõben is sokat de én nem bírok ráérezni. Az már megy, hogy gurulás közben felugrok mindkét pedálról és minél többet töltök a levegõben (ez gyakorlatilag egy hosszú No-foot, gurulás közben) majd visszahuppanok mindkét lábammal mindkét pedálra (persze azért megfelelõ láb a megfelelõ pedálon!;)). Szóval ennyi idõ alatt bõven meg tudna a hajtókar fordulni, de nem tudom elindítani a pályáján a felugrás elõtt...nem tudom értitek-e mirõl beszélek. Pls, help!

Ezt a a mókát GT pedálommal inkább nem próbálnám ki így sipcsontvédõ nélkül. Kész öngyilkosság :) Pedig nem tünik egy bonyolult trükknek.

• vendég
Ööööö, jó, majd gyakorlom ülve.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
addig énis eljutottam oposszum levegõbe nekemsemegy:( megmostmár nincs sípcsontvédõmse!eladtam hogy tudjak venni hátsóagyat:(

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Szerintem kezd úgy, hogy nyeregben ülsz és megpörgeted a pedált (crankflip). Aztán, ha ez megy, akkor próbáld meg, hogy felugrassz közben.

• vendég

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
oposszum így pl:

http://pix.bikemag.h...CT3939.JPG.html

:D